Den definitive guiden til inkasso

I denne guiden vil du få tips om hvordan du kan gå frem på en god måte slik at sjansene for å få betalt i tide øker. Du får også innsikt i hvordan prosedyren med inkasso fungerer i praksis, og tips til hvordan følge opp kunder som ikke gjør opp for seg.

Les mer »

Slik beregnes avgangsvederlag

Hvordan beregnes avgangsvederlag i henhold til Agenturloven. Advokat Ingar Håland som har ført flere saker om avgangsvederlag gir i denne artikkelen et konkret eksempel på hvordan avgangsvederlag beregnes.

Les mer »
Nettbutikk til salgs via Agenturer.no

Nettbutikk til salgs

Ser du etter en nettbutikk til salgs? Eller ønsker du å selge en nettbutikk du driver? Flere nettbutikker har blitt kjøpt og solgt via Agenturer.

Les mer »

De selger kaffe til hele verden (fra Norge!)

På under ett år – og uten å bruke en krone i markedsføring – selger Talor & Jørgen nå kaffe direkte til privatkunder i over 50 land. Hvordan håndterer de distribusjon til så mange ulike land? Les intervjuet med Talor Browne på Agenturer.no.

Les mer »

Intervju med Christian Hofbauer

Intevju med Christian Hofbauer Christian Hofbauer er utdannet Master of Business and Marketing fra Handelshøyskolen BI og har undervist i salg i 35 land. Boken “Salgets Helter” inkluderer alt han

Les mer »

Importskolen

I 2016 overtok vi diskusjonsforumet Toppselger.no. Vi har tatt ned forumet og har laget en ny side på dette domenet, men har lagret alle gamle diskusjoner. Forumet hadde i sine

Les mer »

Agenturavtale

Enhver agenturavtale må tilpasses hovedmannen og agents behov. Det gjør derimot jobben lettere å ha noen maler å jobbe utifra.

Les mer »