Personvern

Agenturer.no er eid av Agenturer AS. Bak Agenturer AS står to gründere (henholdsvis Lars Hellestræ og Runar Soltveit).

Personvern er viktig for Agenturer AS og vi respekterer våre kunder og besøkende sin rett til personvern.

Denne personvernerklæringen består av følgende:

Kort om Agenturer.no

Agenturer.no er en nettportal for formidling av ledige agenturer, agentmuligheter, forhandlere, franchise, og andre forretningsmuligheter. Vi fungerer som en møteplass for selskaper som ønsker ekstern salgskraft og bedriftseiere/agenter som er interessert i å selge på vegne av andre selskaper. Agentuer.no er eid av Agenturer AS (tidligere Appeler AS) og har vært drevet siden 2006.

Når samler vi inn personopplysninger om deg?

 • Når du fyller ut kontaktskjema, bestillingsskjema, søknadsskjema, eller andre skjema på Agenturer.no.
 • Når du ringer eller sender oss e-post kan denne informasjonen bli lagret i vårt CRM-system. Det samme gjelder om du kontakter oss via sosiale medier.

Hvorfor samler vi inn opplysningene og hvordan brukes disse

Vi samler inn opplysninger for enten å utføre salgsvirksomhet, rekruttering, eller kundeservice. Dette inkluderer:

 • Sende deg informasjon som du har bedt om å få av oss
 • Sende deg informasjon om produkter/tjenester du har kjøpt av oss
 • Utføre salgsaktivitet hvor det er etablert en berettiget og gjensidig interesse
 • Svare på spørsmål vi får via kontakt-skjema, e-post henvendelser, og telefon.
 • Utføre kontraktsforpliktelser som å gi tilgang på medlemssider, fakturering, påminnelser, og lignende.
 • Spørre om tilbakemeldinger på tjenestene vi leverer

Hva slags personopplysninger samles inn

Personopplysninger vi samler inn vil være grunndata som navn, bedriftsnavn, telefonnummer og e-post adresse.

Om du søker på en mulighet via Agenturer.no så lagrer vi også kommentaren du skriver i kommentarfeltet eller eventuell CV. e.l. som du selv laster opp. Dette blir derimot slettet når annonseperioden (til selskapet som du kontaktet) utløper hvis du ikke har krysset av for at du ønsker nyheter og tilsvarende tips til agenturer tilsendt fra oss.

Opplysninger som lagres utover dette vil være notater i forbindelse med kundeoppfølging. For eksempel om du ber oss kontakte deg igjen om 6 måneder eller om du ønsker å bli tipset om ledige agenturer innen en spesifikk bransje så vil vi skrive dette ned.

Hvor lenge beholder vi personopplysninger

Vi lagrer innsamlede opplysninger så lenge det har en hensikt med tanke på hjemmel for å ha personopplysningene i utgangspunktet. Så lenge du fortsetter å være interessert i for eksempel å bli tipset om agenturmuligheter vil vi beholde opplysningene. Om du er kunde av oss så beholder vi dine opplysninger så lenge vi har relevant informasjon å melde til deg.

Eksempler på når vi sletter eventuelle personopplysninger vi har:

 • Om du kontakter oss og ber oss om å slette opplysninger vi har lagret på deg så vil vi naturligvis slette all informasjon om deg i våre systemer.
 • Om du har fylt ut et skjema hos oss og valgt «at du ikke gir samtykke til at vi kontakter deg igjen» e.l. så blir selvfølgelig ikke dine data lagret hos oss. Vi sletter da også din opprinnelige henvendelse så snart den er håndtert.
 • Om vi prøver å kontakte deg og din e-post adresse eller telefonnummer ikke virker så sletter vi deg fra våre systemer.

Deler vi opplysninger med andre

Det korte svaret på det er nei. Vi deler ikke opplysninger du gir oss med noen tredjepart.

Det er følgende «unntak»:

 • Vi benytter oss av et CRM-system for å holde orden på kunder/prospekter og et e-post program for utsendelse av nyhetsbrev. Dette er tjenester vi kjøper fra eksterne leverandører og hvor vi lagrer opplysninger. Vi deler dog ikke vår tilgang til verken CRM-system eller nyhetsbrev med noen ekstern part.
 • Om du for eksempel fyller ut skjema for «advokathjelp» så kan det hende at vi spør deg om tillatelse til å videresende dine opplysninger til advokater vi samarbeider med. Dine opplysninger blir dog ikke delt automatisk. Vi deler kun etter at du gir eksplisitt samtykke til å dele disse.
 • Om du kjøper en av våre tjenester via en av våre samarbeidspartnere. Det innebærer at en av våre samarbeidspartnere gir en rabatt på våre tjenester e.l. Da deles eventuelle påfølgende bestillinger med vår samarbeidspartner.

Det hender fra tid til annen at annonsører eller andre selskap spør oss om at de kan få se gjennom agenter som har registrert seg hos oss. Den tilgangen har vi aldri gitt og vil aldri gi til noen selskap. Det eneste vi kan gi dem er er generelle demografiske data (antall registrerte i en region, i en bransje, etc.), men aldri noe som kan identifisere deg som har registrert deg hos Agenturer.no.

Få innsyn i eller få slettet eventuell lagret informasjon på deg

Dette kan gjøres veldig enkelt ved å fylle ut skjemaet under. All «persondata» vi har lagret vil inkludere en e-post adresse så hvis du er lagret i våre systemer vil det være med din e-post adresse. Om du har eller har benyttet flere e-post adresser så kan du legge disse inn i kommentarfeltet og vi vil sjekke hvilken informasjon som eventuelt er lagret på disse.

Send oss en mail på post@agenturer.no om du ønsker å få innsyn i eventuell informasjonen vi har lagret eller om du ønsker at vi skal slette all eventuell informasjon vi har lagret om deg.

Vi kommer tilbake til deg innen 48 timer. Om det haster mer enn dette så kan du ringe oss på 41 21 41 41.

Informasjonskapsler / Cookies

Vi bruker Google Analytics for å måle trafikken på siden. Det er den eneste sporingen vi har aktiv på siden. Vi bruker ikke øvrig sporing (Facebook Pixel, Linkeidn pixel, e.l.).

SSL

Hele Agenturer.no er kryptert med SSL. SSL sertifikatet vårt leveres av Sucuri. Sucuri er en ledende leverandør på nettsikerhet og deres brannmur og systemer gjør Agenturer.no ekstra trygg å bruke.

At vi har SSL-sertifikat på siden gjør alle kontaktskjema mer trygg også.

Linker fra våre sider

Det bør være åpenbart, men har sett andre inkludere det i personvernerklæringen sin så tar det for sikkerhets skyld med her også. Vi er ikke ansvarlig for innhold/cookies/personvern, etc. på eksterne sider vi linker til. Det er ikke mulig for oss å sjekke opp i personvernet til andre sider (som ikke er våre egne).

All kontakt med selskaper som annonsører via Agenturer.no eller som vi linker til gjør du på eget ansvsar.

Annet

Hvis noe er glemt i denne personvernerklæringen eller noe er uklart så ikke nøl med å kontakt oss. Kontakt oss også hvis du har innspill på hvordan vi kan forbedre personvernet vårt. Vi er åpne for alle gode og konstruktive forslag. Du treffer oss på post@agenturer.no eller ring oss direkte på 41 21 41 41.

Takk for du leste hele vår personvernerklæring. Du tilhører nå en eksklusiv gruppe!