Motta forretningsmuligheter tilpasset deg / din virksomhet

Agenturer.no jobber kontinuerlig både med norske og utenlandske leverandører som ønsker økt salg- og distribusjon for ulike produkter.

Du kun blir varslet når vi har forretningsmuligheter innen produktene/tjeneste du er interessert i.  Tjenesten er gratis og det er ingen risiko overhodet med å benytte den.

Vi sender per november 2019 daglig ut over 20 spesifikke tips til personer som har registrert seg under.

Er du en bedriftsleder, salgsagent, eller toppselger vil du motta nyttige og relevante tips på muligheter som passer deg. Og – vi sender kun skreddersydde tips når vi har noe relevant å komme med. Vi spammer aldri.

Når du registrer deg så kan du også skrive en beskrivelse av deg som vi kan dele med potensielle oppdragsgivere. Denne vil være helt anonym. Om et selskap er interessert i å snakke med deg så tipser vi deg om selskapet – og du velger selv om du ønsker å kontakte dem eller ikke.

Tjen mer penger på eksisterende kunder eller få et agentur i bransjen du har erfaring og kontakter

Fyll ut skjemaet under helt gratis og uten noe form for risiko eller forpliktelser. Du velger selv om du ønsker også å motta generelle nyheter fra oss (ofte svært nyttige fordeler for alle næringsdrivende) eller kun motta skreddersydde e-post basert på mulighetene du er interessert i. Er du allerede registrert på vårt nyhetsbrev? Vel – registrer deg under også for mer målrettede henvendelser i tillegg til generelle nyheter.