Paltek AS

Områder: Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Bil og transport

Type mulighet: Forhandler / Salgsagent

Betingelser: - Eksklusivt selge StoreVan bilinnredning - Profesjonalitet. - Fokus på salg

Fordeler: Grundig opplæring og oppfølging / Høyt inntektspotensial / Mulighet for eksklusivt område / Støtte til salg og markedsføring

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Paltek AS er en påbyggervirksomhet og kranforhandler lokalisert i Sandnes.

Paltek ble etablert i 2006 og har siden da levert høykvalitets påbygg, service, varebilinnredning med mer til et vidt spenn av kunder med varierende behov og forventninger. Paltek er en del av Palfinger sitt forhandlernettverk, og både monterer og gjennomfører service og reparasjon på Palfinger sine mange produkter.

Vi er eneimportør av StoreVan bilinnreding fra Italia, noe som setter oss i strand til å dekke dine verktøy- og lagringsbehov uansett hva slags kjøretøy du benytter. I tillegg er vi importør og forhandler av Belplast kjøleinnredning for varebil, og Car fibreglass heldekkende glassfiber.

Paltek er også eier av MELCAL Norge, som leverer, reparerer og tar service på Melcal sine egne marinekraner.

Dessuten er vi et av flere serviceverksteder for Thermo King.

Våre produkter

Vi er forhandler av Palfinger kraner, StoreVan bilinnredning, Belplast kjøleinnredning, Car Fibreglass glassfiberkledning m.m

Vi er i denne omgang ute etter salgsagenter og montører for StoreVan bilinnredning. Paltek AS er nasjonal importør av innredningen.

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Grundig opplæring og oppfølging

  Det vil bli gitt grundig opplæring i tegneprogrammet og det vil bli gitt innlogging til det reserverte området på nettsiden til StoreVan hvor det finnes monteringsveiledninger og annet nyttig materiell.

 • Høyt inntektspotensial

  Meget gunstig rabatt for de aktuelle kandidatene.

 • Mulighet for eksklusivt område

  Det vil bli tildelt et eksklusivt område. Dette vil være et geografisk område.

 • Støtte til salg og markedsføring

  Det kan ved enkelte tilfeller bli gitt støtte for markedsføring av StoreVan og Paltek sine produkter. Dette er ikke et bindende krav fra vår side og hvert enkelt tilfelle vil bli vurdert individuelt.

Vår målgruppe

Kundegruppe er alle med bil i næring.

Vårt 3d tegneprogram har ferdige tegninger/maler for alle kjente bilmerker, samt et eget ark som kan benyttes til skapbiler/hengere/pickuper og andre biler som ikke eksisterer i vårt tegneprogram. Godt tegneprogram kombinert med et veldig bredt sortiment gjør at innredningen kan skreddersys til alle formål.

Salgsagenter søkes

Vi er på utkikk etter salgsagenter og montører for StoreVan bilinnredning i hele Norge.

De aktuelle kandidatene må ha kompetanse og erfaring innen påbygg av bil, være i bilbransjen eller annet montasje arbeid.

For de aktuelle kandidatene er det en fordel med kunnskap om bilelektro. Kunder ønsker gjerne å få utført elektrisk arbeid som utvendig og innvendig lys, varmeløsninger, forbruksbanker og annet.

Innredningen er testet og godkjent ihht gjeldende EU-direktiver og må festes på en trygg og sikker måte.

Ta kontakt for mer informasjon.