Få et konkurransefortrinn for din bedrift

La oss jobbe for din suksess de neste 12 månedene. 100 prosent fornøydhetsgaranti.

Vi bruker ikke energi på å komme med politiske utspill eller arrangere sponsede frokostseminarer. Det eneste som betyr noe er hvordan vi kan gi mest mulig konkret verdi til deg og din bedrift. 

Ved å bli medlem får du en støttespiller som jobber aktivt for deg og din bedrifts suksess.

Lønnsomme muligheter til deg og din bedrift

Vi har trolig Norges beste oversikt over nye salg- agentur- og forretningsmuligheter.

Som medlem hos Agenturer.no ser vi pro-aktivt etter inntektsbringende muligheter som passer for din virksomhet. Det kan være et agentur, et godt mersalgsprodukt, en samarbeidspartner hvor det er lønnsomme synergier for dere, også videre. Og dette er utelukkende eksklusive muligheter som ikke er publisert åpent på Agenturer.no eller noen andre steder. 

Tips sendes enten direkte til deg som medlem eller de publiseres på lukkete medlemssider. 

Om du får et (1) godt tips er medlemsavgiften betalt for minst mange ti-år.

Det vil alltid finnes gode og lønnsomme muligheter for din bedrift, men som du likevel ikke får med deg. Som medlem i Agenturer.no får du ekstra øyne og ører i markedet – og en aktiv støttespiller som vil se etter lønnsomme muligheter for din bedrift. Trykk her for å se en screenshot med et utdrag av hvilke type tips nåværende medlemmer mottar.

Her er de siste 3 eksklusive oppdateringene på medlemsforumet:

Fordelsavtaler i Toppklasse

Som medlem av Agenturer.no får du også tilgang på rabattavtaler i Norgestoppen.

Rabatter varierer fra 6 prosent og opp til 100 prosent. Og du kan enkelt spare inn medlemsavgiften flere ganger i løpet av 10 minutter.

Vi jobber hele tiden med å forbedre fordelsprogrammet og i skrivende stund er følgende noen av våre mest brukte avtaler:

13-19 % rabatt hos Thon Hotels

Som medlem får du gode rabatter hos Thon Hotels. Rabatten er høyere jo tidligere du er ute med bestillingen og varierer fra 13 – 19 % avhengig av hotell og bestillingstidspunkt.

Medlemskapet for forretningsreisende

Hotel Express tilbyr landets beste fordeler for forretningsreisende. Vi samarbeider med dem - og som som medlem hos Agenturer.no får du 50 % rabatt på medlemskap hos Hotel Express. Du sparer da kr. 1 300,-.

6-16 % rabatt på flyreiser

Du får 6 % på Restriktiv/LowFare-billetter og 16 % på Flexbilletter hos Norwegian (gjelder ikke kampanjepris/gruppebilletter). Du får også Fast Track på en rekke flyplasser.

15 % rabatt hos Frogner House

Frogner House Apartments er en ledende leverandør av Serviced Apartments, og har over 700 leiligheter fordelt i Oslo og Stavanger – 14 adresser i Oslo og 2 i Stavanger. Som medlem har du 15% rabatt på deres originale priser.

Beste betingelser hos Unifon

Unifon er den ledende utfordreren på telefoni på bedriftsmarkedet. Medlemmer av Agenturer.no har garantert deres beste priser og enestående service.

20 % rabatt på uttrekk av kundeleads

Prospecta gjør det lekende lett å finne nye kunder! De har flere telefonnummer og e-post adresser på bedrifter enn noen andre. Du får 20 % rabatt på alle uttrekk du gjør via dem.

Gratis abonnement på Ledernytt

Som medlem av Agenturer.no får du et års abonnement som inkluderer 6 printutgaver + digitale utgaver og tilgang til Pluss-artikler på nett inkludert i medlemskapet. Du sparer 949 kroner.

Kr. 2 300,- i rabatt på Proff Forvalt

Proff Forvalt er den ledende leverandøren av B2B-listeverktøy, bedriftsovervåkning, kredittsjekk, etc. i Norge. Medlemmer av Agenturer.no får kr. 2 300,- i rabatt på årslisens hos dem.

Inntil 22 % rabatt hos Norgestaxi

Du får 22 % rabatt i Oslo, 20 % rabatt i Bergen, 15 % rabatt i Buskerud og 10% rabatt på taxi i Stavanger og Trondheim.​​ (Gjelder ikke fastpris til flyplasser).

Nordic-choice-hotels

7-12 % rabatt hos Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels har ca 190 hoteller i Norden. Som medlem får du 12 % rabatt på dagens beste pris på hoteller i Norge og 7 % rabatt på hoteller i Sverige, Danmark, Finland, Latvia og Litauen. De tilbyr også gode avtaler på kurs og konferanse.

Inntill 20 % rabatt på leiebil

Hertz er verdens største bilutleieselskap og har kontorer i de fleste større norske byer. Som medlem har du inntill 20 % rabatt på leiebil hos dem.

Utvid ditt nettverk - Gratis!

MeetoverCoffee gir deg inntil 52 nye forretningsforbindelser årlig. Utvid ditt professjonelle nettverk i ekspressfart! Medlemskap hos dem koster kr. 2600,- per år. Som medlem i Agenturer.no får du det gratis.

60 % rabatt hos Regnskapstall.no

Du får 60 prosent på lisens hos Regnskapstall.no hvor du kan gjøre ubegrenset med listeuttrekt, overvåke nyetableringer i ønskete bransjer, gjøre kredittsjekk, etc. Du sparer over 4 000 kroner.

Gj. bespartelse på 37 % hos DHL

DHL Express tilbyr dør-til-dør levering av dokumenter og pakker. Kan levere i Norge og i resten av verden raskt og effektivt. 37 % gjennomsnittlig besparelse for medlemmer.

Rabatter på dekkservice og dekk

Som medlem av Agenturer får du en rekke gode rabatter på veiledende priser hos alle Dekkmann avdelinger! 15% rabatt på alt av dekkservice, og 22% - 44% rabatt på dekk.

Salgskurset "Fra Bra til Best"

Dette er trolig det beste online-kurset for å bli en toppselger som finnes i Norge. Kursleder er Jens Hartvik som er blant Norges mest anerkjente salgstrenere. Når du bidrar på medlemsforumet vårt så gir vi deg tilgang på kurset.

Markedsføring av deg og/eller din bedrift

Om du selger et produkt eller en tjeneste som passer for publikumet til Agenturer.no kan du lage et tilbud for våre følgere (20 000 – 30 000 gründere og ledere). 

Dette passer spesielt bra om dere selger noe som kan passe for ledere, gründere og småbedrifter. Alle medlemmer får muligheten til, om de ønsker, å promotere seg selv og hva de selger til andre medlemmer.

I tillegg til dette gir vi følgende ekstra promoteringsmuligheter til våre medlemmer: 

  • Bannerannonsering på forsiden av Agenturer.no.
  • Muligheten til å dele nyheter og informasjon om eventer i våre kanaler i sosiale medier. 

Er du en agent eller agenturselskap som primært er interessert i nye agenturmuligheter så kan vi også opprette en åpen agentprofil for deg eller din bedrift. Dette gjøre at du i tillegg til eksklusive tips du får fra oss om nye muligheter så vil også potensielle samarbeidspartnere kontakte deg direkte. 

Verdien av dette alene er langt høyere enn kostnaden ved medlemskap. 

Ekspertsvar når du trenger det

Som medlem av Agenturer.no åpner vi opp hele vårt nettverk for å hjelpe deg ved behov. Flere av våre medlemmer har blant annet fått svært god juridisk hjelp. Vi samarbeider med noen av Norges beste advokater. Blant annet to stk. som er på topp-10 listen til Finansavisen over landets dyktigste forretningsadvokater.

Gjennom Agenturer.no får du gratis svar på generelle juridiske spørsmål. Du kan også få en advokattime gratis – og ved behov for ytterligere hjelp får du gunstige rabatter.

Prisene på advokatene vi samarbeider med varierer mellom to og fem-tusen kroner timen. Med våre avtaler er medlemsavgiften allerede spart inn i løpet av et par timer med advokathjelp.

Vi samarbeider også med ressurspersoner på regnskap og revisjon – og har muligens Norges største nettverk innen salg og markedsføring. Vi bruker vårt nettverk til det fulle når våre medlemmer behøver det.

På medlemssidene, hvor du får innlogging, så finner du også alt du behøver av dokumentmaler for næringsdrivende. Vi har over 30 dokumentmaler der nå, men hvis du ikke skulle finne malen du trenger så skaffer vi den til deg. Flere har blitt medlem på grunn av denne ene fordelen alene.

Konkrete kundeleads til deg og din bedrift

I tillegg til eksklusive forretningsmuligheter, svært gode rabattavtaler, alt av dokumentmaler, etc. så publiserer vi også stadig mer eksklusivt faginnhold på medlemssidene.

Det medlemmer har fått mest konkret verdi av er sannsynligvis Prospekteirng 2.0. Den inkluderer tenkelige og utenkelige teknikker for å finne kundeleads. Som et ekstra bidrag til å hjelpe våre medlemmer med kundevekst så er det også mulig å utfordre oss til å finne noen konkrete kundeleads til ditt selskap. Du leste riktig – vi vil sammen med deg finne eksempler på konkrete kundeleads – som du kan kontakte og selge til.

Gir det dere et salg så er sannsynligvis medlemsavgiften betalt mangegangen allerede.

Men vi stopper selvfølgelig ikke her. Vi gir også gratis premium adgang til portalen estudie.no for alle våre medlemmer med hundrevis av ekstra artikler og e-bøker for forretningsinteresserte. Dette er naturligvis i tillegg til øvrige fordeler nevnt ovenfor som gratis tilgang til salgskurset «Fra Bra til Best», gratis abonnement på Ledernytt, og uslåelige rabatter på salgsverktøy som Proff Forvalt, Regnskapstall.no, og Prospecta. 

Fornøyde medlemmer i alle bransjer

Vi har i dag litt over hundre fornøyde medlemmer i vidt forskjellige bransjer. Hovedsaklig er våre medlemmer ledere i småbedrifter (1-10 ansatte), men vi har også noen større bedrifter og privatpersoner som medlem. 

Medlemskapet passer for bedrifter i alle bransjer og alle størrelser, men er spesielt gunstig for bedrifter som selger produkter eller tjenester på bedriftsmarkedet.

Se noen referanser fra våre medlemmer her: 

Referanser fra medlemmer:

Ofte stilte spørsmål

Vi har i skrivende stund (april – 2020) 120 medlemmer. Mesteparten er småbedrifter, men vi har også noen større selskap og privatpersoner på medlemslisten.

Prisen avhenger av om du kjøper medlemskapet kun til deg selv eller om du ønsker at flere ansatte skal bruke medlemskapet. Du finner priser her.

Alle priser er for 12-måneders medlemskap.

Nei. Vi hater medlemskap som fornyes automatisk like mye som deg.

Vi sender deg en e-post når medlemskapet nærmer seg utløp og spør om du ønsker å fornye. Vi håper du har fått en så god opplevelse av medlemskapet at du vil aktivt fornye det, men om du lar være å svare på forespørselen eller svarer nei så kansellerer vi ganske enkelt medlemskapet uten noen kostnader for deg.

Vi sender faktura på e-post. Forfall på denne er 10 dager.

Medlemskapet aktiveres så snart faktura er registrert betalt hos oss.

Om du aktivt benytter medlemskapet, sjekker e-poster og oppdateringer fra oss, så skal du bli fornøyd. Vi kan ikke garantere at vi alltid treffer med tips og innspill, men du vil se at vi jobber aktivt for deg som medlem.

Om du likevel ikke er fornøyd etter å ha vært medlem i 12 måneder så betaler vi hele medlemsavgiften tilbake. Vi ønsker kun fornøyde kunder som får god verdi igjen for medlemskapet.

Nei. Annonsering etter agenter/selgere er ikke inkludert i medlemskapet. Det må bestilles her.

Pris for medlemskap

Faktura sendes på e-post og vi aktivterer medlemskapet ved registrert betaling. 

Det er ingen automatisk fornyelse. 

12-måneders medlemskap

Årsmedlemskap for bedriftsledere og selvstendig næringsdrivende
NOK 2 390,- eks. mva.
  • 1 lisens/bruker
  • Alle fordeler du har lest om på denne siden.
  • 12 måneders medlemskap
  • Ingen automatisk fornyelse. Medlemskapet fornyes kun fordi du er så fornøyd at du aktivt fornyer selv.
  • Service og oppfølging i verdensklasse.
  • Fornøydhetsgaranti

Prisen du betaler ved IKKE å være medlem

Det er over 500 000 bedrifter i Norge og vi har i overkant av 100 medlemsbedrifter.

Vi jobber knallhardt hver eneste dag for at alle bedrifter som IKKE er medlem av Agenturer.no skal gå glipp av flest mulig lønnsomme muligheter og gunstige fordeler. Så for hver dag du ikke er medlem av Agenturer.no så gjør vi alt vi kan for å gi dine konkurrenter et fortrinn ovenfor din bedrift.

Ettersom det er null risiko ved å bli medlem så tar du risikio ved ikke å bli medlem. Konsekvensen ved ikke å bli medlem er at du går glipp av muligheter for din bedrift og mister en verdifull støttespiller som jobber aktivt for din suksess.

Ved å bli medlem derimot får du et konkurransefortrinn ovenfor over 99 % av øvrige bedrifter. 

Bli betalt for å være medlem

Som du sikkert har fortstått nå så gjør vi alt vi kan for at medlemmer går kraftig i pluss på medlemskapet. Sannsynligheten for det er aller størt når medlemmer faktisk sjekker spesifikke tips vi sender dem og benytter seg av fordeler vi forhandler frem, og generelt responderer på mulighetene de har som medlem. Vi belønner derfor aktive medlemmer slik at om du ganske enkelt logger inn på lukkete medlemssider og sjekker ut mulighetene som kan passe for deg og din bedrift – så får du automatisk en redusert pris hvis du velger å fornye medlemskapet.

Men også her har vi tatt ting et steg videre for å gi enda flere muligheter til medlemmer. Vi har laget et enkelt system som gjør det mulig for medlemmer å bli betalt for å være medlem. Så istedenfor at vi sender deg en faktura for fornyelse av medlemskap om et år – så kan du sende oss en faktura. Alle detaljer finner du på medlemsidene når du blir medlem. 

Høy oppside & Null risiko

Vi ønsker selvfølgelig at det skal være en lett avgjørelse for bedriftsledere å investere i et årsmedlemskap.

Den beste måten å gjøre det til en lett avgjørelse er ved å gi deg som medlem mye mer i konkret verdi i retur enn hva medlemskapet koster. Det erfarer våre nåværende medlemmer at de får. Flere gir tilbakemeldinginger på at medlemskap hos Agenturer.no er en av de beste investeringen de har gjort på vegne av sin bedrift. 

De får stadig eksklusive tips og nyheter som kan føre til konkrete inntektsmuligheter. De har adgang til dokumentmaler (som koster tusenvis av kroner andre steder) og faglig innhold som ikke finnes andre steder. De får mulighet til å promotere sine produkter til andre medlemmer. De har også Norges beste vilkårene på bedriftslister og prospekteringsverktøy. De flyr billigere med Norwegian, bor rimeligere på hotell, kjører taxi og leiebil til en lavere pris enn andre, også videre. Også videre.

Når du blir medlem vil du oppleve at vi gjør alt vi kan får at medlemsavgiften blir en dråpe i havet i forhold til verdien du får som medlem.

Du finner en rekke referanser fra suksessfulle ledere og gründere som er medlem på denne siden. Medlemskapet gir stor verdi til de aller fleste bedriftsledere i ulike bransjer. Oppsiden som medlem er høy – og risikoen er helt fraværende med vår fornøydhetsgaranti som innebærer at om du er medlem et år og ikke er fornøyd så betaler vi tilbake medlemsavgiften. 

Garanti: For å gjøre kjøpsavgjørelsen til en «non-brainer» så gir vi også en 100 % fornøydsgaranti. Om du er medlem et år og ikke er veldig fornøyd så betaler vi tilbake medlemsavgiften. Enkelt og greit.

Så er det noe som stopper det for å bli medlem i dag? Er det ren beslutningsvegring så kan vi ikke hjelpe deg. Men har du en annen innvending så si i fra til oss (e-post: post@agenturer.no eller telefon: 41 21 41 41).

Bestill medlemskap