481

Tips sendt til medlemmer siste 30 dager

129

Henvendelser fra selskaper til medlemmer

73

Søknader sendt av medlemmer

Passer for bedrifter og selvstendige i alle bransjer!

Det er i dag over 100 fornøyde medlemsbedrifter i vidt forskjellige bransjer. Du finner referanser fra mange av dem lenger nede på denne siden.

Bli synlig for nye oppdragsgivere

Din profil (om du ønsker det) gjøres synlig for selskaper som søker agenter og andre type salgspartnere. Disse selskapene får mulighet til å kontakte deg og du svarer hvis du synes det virker som et interessant selskap å jobbe med.

LA OSS SE ETTER INNTEKTSMULIGHETER FOR DEG

Det vil alltid finnes gode og lønnsomme muligheter for deg og din bedrift, men som du likevel ikke får med deg. Som medlem i Agenturer.no får du ekstra øyne og ører i markedet – og en aktiv støttespiller som vil se etter lønnsomme muligheter på dine vegne.

Fordelsprogram i Toppklasse

Du får adgang til vårt «B2B-fordelsprogram» med eksklusive rabatter på en rekke tenester din bedrift bruker. Det finnes neppe noe bedre fordelsprogram i Norge for mindre bedrifter. Du har eksklusive rabatter på alt fra listeuttrekk, CRM, advokattjenester, fly, taxi, hotell, leiebil, også videre.

150+ dokumentmaler for næringsdrivende

Du får tilgang på alt du trenger av dokumentmaler. Å ha tilgang på gode dokumentmaler ved behov vil spare dere for mye tid.

Jevnlige medlemsøter & Lukket forum

Vi legger også til rette for samarbeid og nettverksbygning mellom medlemmer. Vi har mange dyktige medlemmer og det kan ofte være lønnsomme synergier mellom våre medlemmer.

Vi avholder 6-8 online medlemsmøter i året. Her får alle deltakere muligheten til å presentere sin bedrift og fortelle hva de selger.

Vi har også et lukket forum på medlemssidene hvor du kan utveksle erfaringer og bygge nettverk med andre medlemmer og kunder av Agenturer.no.

Referanser fra medlemmer:

Aktiv oppfølging og mange gode muligheter. Anbefales!

Jarle Strønen
Eier - Active Management AS

Dette er noe av det beste jeg har kommet over i forbindelse med salgjobbrelatert hjelp! Bare det å få tilgang til dokumentmaler til f.eks. agenturavtale er verdt langt mer enn årsavgiften!! Stadig vekk får jeg som medlem tilsendt eposter med mulighet til å få nye agenturer! Jeg kan rett og slett ikke få fullrost konseptet og medlemsfordelene godt nok!! Mitt råd til deg som jobber med salg er: Dersom du ikke ER medlem, så BLI medlem!

Arild Olsvik
Eier - Ometall Norge

En god plattform for å finne og dele info om agenturer og business muligheter. Kan anbefales!

Arne Bengtsson
Eier - AB Service Storhusholdning

Et bra nettverk til å finne nye agenturer og ikke minst følge med i hva som \"rører\" seg der ute, anbefales!

Georg Huseklepp
Eier - Georg Huseklepp Agenturer

Lars gjør en fantastisk innsats for medlemmene i agenturer.no. Han har til enhver tid radaren på for å finne beste mulige løsninger for kundene, og han yter service langt utover hva du trodde var mulig!

Stian M. Eriksen
Daglig leder, Indre Østfold Senior Service

Har vært medlem i agenturer.no over flere omganger og har fått flere avtaler. Har også funnet flere ansatte/agenter som har jobbet sammen med meg og for meg. Mye fine muligheter for den rette personen, samt at det er mye verdi av medlemskapet i form av rabattavtaler, eksklusive muligheter og nettverksbygging. Anbefales absolutt.

Halvdan Thommesen
Daglig leder - Hmt Konsult AS

Jeg er medlem, og følger interessert med på Agenturer.no, fordi jeg er på utkikk etter passende agentur-/franchisemuligheter som gjør at jeg kan starte opp og drive egen business. Agenturer.no er den beste kanalen for det jeg søker, ikke bare pga. mangfoldet av muligheter, men også god oppfølging fra Lars Hellestræ i form av nyhetsoppdateringer etc. På bakgrunn av denne profesonelle "pakken", så anbefaler jeg Agenturer.no på det sterkeste.

Roy Sandeggen
Selvstendig næringsdrivende

Har vært medlem siden start- fungerer bra, og lærer stadig noe nytt- anbefales!

Erik Lund
Daglig leder - Voice2Voice AS

Et komplett nettverk. Her finner du nye agenturer. Ett godt tilbud på juridiske, regnskap og salgtjenester. I tillegg gode rabattavtaler på hotel, leiebiler, fly, osv. Anbefales.

Steinar Bjørgan
Eier - Bjørgan Agenturer AS

Agenturer har et vidt spekter av muligheter - bredt og vidt. De har både nye og eksisterende muligheter - både nasjonalt og internasjonalt. Det er ryddig, enkelt og lett holde seg orientert! Og med egen medlemsside.

Jan Kåre Lillekroken
Styreleder - Folldal Dagligvare

Agenturer.no er en solid partner, Lars er effektiv og legger inn en god innsats for sine brukere, det jobbes kontinuerlig med nye løsninger samtidig som det er høy kvalitet i servicen og tjenestene som tilbys.

Ahmed Omed Berzinji
Eier - Oea Trading AS

Medlemsskapet er definitivt verdt pengene. Over forventet hjelp, og rask respons på henvendelser.

Torgeir Hellebust
Selvstendig næringsdrivende

Her finner man et fellesskap, en positivitet og en kreativ holdning man må lete lenge etter. Agenturer.no byr på utrolig gode muligheter for alle som har en "selger i magen" . Kanskje er man ute etter en tilleggsinntekt eller ser at det er et behov i akkurat din bransje. Enten du er ute etter å starte opp fra bunn, skal utvide eller bare er nysgjerrig på noe nytt, så er dette forumet rett for deg. Jeg vil også skryte av Lars, som alltid tar seg tid, tar alle henvendelser seriøst og kommer med raske tilbakemeldinger. Bli medlem, det lønner seg!

Anne Mette Valheim
Tomtum Tak AS

Kan absolutt anbefale medlemskap ( mange muligheter og tips) i Agenturer.no. Lars, som driver dette, er dedikert, aktiv og kreativ til beste for oss medlemmer. Dessuten er han en meget hyggelig person og genuint interessert å gi medlemmene leads og tips for å lykkes.

Roar Irgens
Eier - Firmatjenester Roar Irgens AS

Veldig fin oversikt over agenturmuligheter i Norge på hjemmesiden, nyttige tips for forhandlinger og generelt viktige ting man må være klar over relatert til agenturer. Gode tilbud til medlemmer, og fin måte å holde kontakt med andre på.

Inge Bærø
Daglig leder - Key People AS

Lenge før jeg tok valget og meldte med inn i Agenturer.no, hadde jeg fulgt med fra sidelinjen svært lenge. Og etter mye utveksling av diverse informasjoner frem og tilbake, begynte dette samarbeidet faktisk å gli svært godt.

Nå har samarbeidet etter ganske få måneder ført til at vi har solgt et Aksjeselskap innen bygg og anlegg, til nye eiere. Og slik sett har Agenturer tilført både selgere og nye eiere det resultatet de begge hadde forventninger til.


GODT JOBBA!

Jarle Tungeland
Daglig leder - Medier AS.

ES Partner AS har vært medlem hos Agenturer.no en god stund nå. Måten Lars Hellestræ jobber for oss medlemmer på, viser igjen i alle de medlemsfordelene vi har og alle de gode agenturene vi får tilgang til. I tillegg er det en upåklagelig oppfølging uansett hva det gjelder. Jeg vil anbefale Agenturer.no på det sterkeste. For mer info, ta gjerne kontakt på telefon 472 05 555.

Sverre Engedal
Eier - ES Partner AS

Med verdien av de to siste medlemsmøtene kunne dere lett ha ti-doblet prisen på medlemskap hos agenturer.no og det ville fortsatt vært billig...

Anders Fjelstad
Eier - Fjelstad AS

FORDELENE DU FÅR VED Å BLI MEDLEM I DAG

Uansett om du velger gratis medlemskap for å bli bedre kjent med oss eller om du bestiller Premium medlemskap for maksimal verdi fra første dag så kan vi nesten garantere at det er smart av deg å bli medlem av Agenturer.no. Du vil oppdage at vi aktivt jobber for din suksess og gjør det vi kan for å finne nye inntektsbringende muligheter til deg og din bedrift. Her er alle fordelene du får:

Bli synlig for nye samarbeidspartnere og oppdragsgivere

GRATIS & PREMIUM

Du kan velge å ha din profil oppført og synlig for selskaper som søker agenter og andre salgspartnere via Agenturer.no. Selskaper vil da kontakte deg hvis de synes din profil er interessant. Du velger selv om du vil svare på henvendelser eller ikke.

Hvis du har gratis medlemskap blir din profil kun synlig for et mindre antall av våre kunder, men hvis du velger Premium-medlemskap blir din profil synlig for alle våre kunder.

Du kan enkelt gjemme din profil om du ønsker – og profilen din kan være helt anonym. Så du har full kontroll hele tiden!

Bli medlem nå

E-bøker og rapporter

GRATIS & PREMIUM

Du får tilgang på eksklusive flere rapporter og salgs og forretningsutvikling.

Blant annet:

  • Slik lykkes dere med selvstendige salgsagenter –Inneholder en rekke konkrete tips på hvordan dere kan få motiverte salgsagenter til å selge for deres selskap.
  • Skriverier om salg og forretningsutvikling – Inneholder utdrag fra et relativt obskurt og ukjent nyhetsbrev vi hadde i 2018. Du får blant annet et enkelt triks for å doble responsen på en jobbannonse, prospekteringstips, uvanlige metoder for markedsføring, etc.
  • En helt ny karriere – Denne rapporten er myntet på personer som vurderer å starte med et agentur, men mangler erfaring. Du vil få vite om et par vanlige fallgruver og få tips til hvordan du kan finne gode agenturer som passer deg.
Bli medlem nå

Lønnsomme tips (den beste grunnen til å bli medlem i dag!)

PREMIUM

Vi har trolig Norges beste oversikt over nye salg- agentur- og forretningsmuligheter.

Som betalende medlem hos Agenturer.no ser vi pro-aktivt etter inntektsbringende muligheter som passer for din virksomhet.

Det kan være et agentur, et godt mersalgsprodukt, en samarbeidspartner hvor det er lønnsomme synergier for dere, også videre.

Vi sender deg relevante og eksklusive tips basert på dine interesser som kan skape nye inntektskilder for deg og din bedrift. 

Som medlem i Agenturer.no får du derfor ekstra øyne og ører i markedet – og en aktiv støttespiller som vil se etter lønnsomme muligheter for din bedrift.

Om du får et (1) godt tips som ender i en avtale er medlemsavgiften betalt for minst mange ti-år.

Bli medlem nå

Fordelsavtaler i Toppklasse

PREMIUM

Som medlem av Agenturer.no får du også tilgang på rabattavtaler i Norgestoppen.

Disse eksklusive rabattavtalene vil gi din bedrift mulighet til enkelt å spare inn igjen medlemsavgiften bare via disse.

De inkluderer blant annet:

  • Fly billigere. 6-16 % rabatt hos Norwegian.
  • Bo billigere på hotell. 13-19 % rabatt hos Thon Hotels.
  • Billigere leiebil. 20 % rabatt på leiebil hos Hertz.
  • Listeverktøy. Få alt du trenger av bedriftslister til de beste prisene som er å oppdrive. 50 % på Byndle.no og 25 % rabatt hos Prosptecta.
  • Betal mindre for neste laptop. 10-30 % hos Atea.
  • Rabatt på drivstoff og lading. 60 øre literen rabatt på drivstoff og 8 % rabatt på hurtiglading hos Circle K.
  • Og MYE mer. Inkluderer blant annet eksklusive rabatter hos Norges ledende advokatkontor, 10-22 % hos Norges Taxi, unik rabatt på Hotel Express kortet, og mange flere svært gunstige rabattavtaler (hos Allkopi, Brilleland, etc.)
Bli medlem nå

Bli betalt for å være medlem

PREMIUM

Vi gjør alt vi kan for at du som medlem går kraftig i pluss på medlemskapet. I fordelsprogram, medlemsmøter, eksklusive muligheter, så får du også tilgang på vårt partnerprogram. Det gjør at du enkelt kan dele relevante muligheter du finner på Agenturer.no og bli betalt for jobben. Det er derfor gode sjanser for at du vil fakturere oss mer enn du betaler for medlemskapet.

Bli medlem nå

Lukket forum

premium

Du får full tilgang til vårt lukkete forum hvor du finner massevis av eksklusivt innhold som ikke deles andre steder. Her kan du også stille alle spørsmål du måtte ha som er relatert til agentur og næringsvirksomhet. Hvis vi ikke har et godt svar til deg så henter vi inn ekspertsvar fra en av våre samarbeidspartnere.

Bli medlem nå

Er du klar til å ta din virksomhet til neste nivå? Da håper vi at vi ser deg i vårt eksklusive medlemsområde.

BLI MEDLEM I DAG

Velg mellom Gratis-medlemskap eller Premium-medlemskap. Premium-medlemskap får du for kr. 2 390,- eks. mva. per år. Det er ingen binding og du kan avslutte medlemskapet når du ønsker.