81

Tips sendt til medlemmer siste 30 dager

134

Henvendelser fra selskaper til medlemmer

73

Søknader sendt av medlemmer

Høyere inntekter og mer profitt for din virksomhet

Våre medlemmer vil ha høyere inntekter og mer profitt for sin virksomhet. Det er grunnen til de blir medlem og det er hva vi jobber hver dag for å få til for deg som medlem.

Les hvordan under..

Lønnsomme tips og eksklusive muligheter

Vi har trolig Norges beste oversikt over nye salg- agentur- og forretningsmuligheter. Som medlem hos Agenturer.no ser vi pro-aktivt etter inntektsbringende muligheter som passer for din virksomhet. Det kan være et agentur, et godt mersalgsprodukt, en samarbeidspartner hvor det er lønnsomme synergier for dere, også videre.

1 godt tips kan betale medlemsavgiften i over hundre år.

Vi sender deg relevante og eksklusive tips basert på dine interesser som kan skape nye inntektskilder for deg og din bedrift.

Som medlem i Agenturer.no får du derfor ekstra øyne og ører i markedet – og en aktiv støttespiller som vil se etter lønnsomme muligheter for din bedrift.

Få kundeleads og andre tips fra andre medlemmer

På dine medlemssider kan du legge ut en «leadsannonse» som er synlig for andre medlemmer av Agenturer.no. Du kan be om kundeleads, tips om nye oppdrag, tips om produkter du ønsker å selge, etc. Medlemsmassen vår er en enorm ressurs som du kan dra nytte av.

Dette tar 5 minutter å sette opp og du kan motta leads og muligheter du aldri ellers hadde fått vite om.

Bli betalt for å være medlem

Vi gjør alt vi kan for at du som medlem går kraftig i pluss på medlemskapet.

Det er gode sjanser for at du gjør det ved at du får tilgang på eksklusive tips og leads som gir deg nye oppdrag, agenturer, eller kundeforhold.

Men det er ikke den eneste måten å gå i pluss på. Om du er litt pro-aktiv kan du skape en direkte inntekt på «Tipsbørsen». Her gir Agenturer.no, våre kunder og medlemmer direkte tipsprovisjon hvis du sender relevante leads for publiserte muligheter. Vi har muligheter i alle bransjer – så her er det muligheter for deg å tjene en pen ekstrainntekt bare ved å bruke noen minutter ved å gi noen nyttige og uforpliktende introduksjoner. Perfekt for deg som har et godt nettverk.

Fordelsprogram i toppklasse

Alt over på siden er unikt for medlemskapet i Agenturer.no. Fordelsprogram med rabattavtaler er ikke så unikt, men du får også et fordelsprogram helt i Norgestoppen.

De inkluderer blant annet:

 • Fly billigere. 6-16 % rabatt hos Norwegian.
 • Bo billigere på hotell. 13-19 % rabatt hos Thon Hotels.
 • Billigere leiebil. 20 % rabatt på leiebil hos Hertz.
 • Listeverktøy. Få alt du trenger av bedriftslister til de beste prisene som er å oppdrive. 50 % på Byndle.no og 25 % rabatt hos Prosptecta.
 • Betal mindre for neste laptop. 10-30 % hos Atea.
 • Rabatt på drivstoff og lading. 60 øre literen rabatt på drivstoff og 8 % rabatt på hurtiglading hos Circle K.
 • Og MYE mer. Inkluderer blant annet eksklusive rabatter hos Norges ledende advokatkontor, 10-22 % hos Norges Taxi, unik rabatt på Hotel Express kortet, og mange flere svært gunstige rabattavtaler (hos Allkopi, Brilleland, etc.)

Og hva med dette…

Har du en god tjeneste/produkt som du ønsker å tilby til alle våre medlemmer og kunder. Lag en god fordelsavtale og vi inkluderer din bedrift i fordelsprogrammet.

Flere verdifulle fordeler

Ovenfor finner du de viktigste fordelene, men du får også:

 • Tilgang på 150+ dokumentmaler (sparer deg for masse tid)
 • Still spørsmål og få ekspertsvar på vår medlemsvegg. I tillegg til vår egen kompetanse innen agenturer og salg så samarbeider vi med eksperter innen forretningsjus, logistikk, import, transport, etc. og prøver å hente inn ekspertsvar på spørsmål du lurer på.
 • Bli med på virtuelle og fysiske samlinger. Avhengig av etterspørsel fra medlemmer så arrangerer vi sporadiske samlinger (både fysisk og online).

En enkel beslutning

Vi håper dette er en enkel beslutning for deg og at du nå er klar for å melde deg inn.

Du skal også vite at:

 • Medlemskapet passer for bedrifter i alle bransjer. Det er også fullt mulig å melde seg inn som privatperson. De fleste medlemmer er småbedrifter og selvstendig næringsdrivende, men vi ønsker svært gjerne flere større selskaper velkommen som medlem også.
 • En enkel og rimelig årspris. Prisen for medlemskap er kr. 2 500,- eks. mva. per år. Ved fornyelse så velger du selv om du vil fortsette eller ikke. Ingen oppsigelsesfrist så du skal aldri være redd for at du må fortsette å betale hvis du ikke ønsker å være med videre.
 • Pengene tilbake garanti. Har du vært medlem i 12 måneder og ikke fått nok verdi igjen for medlemskapet så si ifra til oss og vi refunderer betalingen din.
 • Masse gode kundereferanser. Sjekk gjerne referanser fra medlemmer under.

Det er ingen risiko og en rekke oppsider ved å bli medlem.

Risikoen ved ikke å bli medlem er langt høyere. For hver dag du ikke er medlem øker sjansen for at du går glipp av lønnsomme og verdifulle muligheter for deg og din virksomhet.

Referanser fra medlemmer:

Aktiv oppfølging og mange gode muligheter. Anbefales!

Jarle Strønen
Eier - Active Management AS

Dette er noe av det beste jeg har kommet over i forbindelse med salgjobbrelatert hjelp! Mitt råd til deg som jobber med salg er: Dersom du ikke ER medlem, så BLI medlem!

Arild Olsvik
Eier - Ometall Norge

En god plattform for å finne og dele info om agenturer og business muligheter. Kan anbefales!

Arne Bengtsson
Eier - AB Service Storhusholdning

Et bra nettverk til å finne nye agenturer og ikke minst følge med i hva som \"rører\" seg der ute, anbefales!

Georg Huseklepp
Eier - Georg Huseklepp Agenturer

Lars gjør en fantastisk innsats for medlemmene i agenturer.no. Han har til enhver tid radaren på for å finne beste mulige løsninger for kundene, og han yter service langt utover hva du trodde var mulig!

Stian M. Eriksen
Daglig leder, Indre Østfold Senior Service

Mye fine muligheter for den rette personen, samt at det er mye verdi av medlemskapet i form av rabattavtaler, eksklusive muligheter og nettverksbygging. Anbefales absolutt.

Halvdan Thommesen
Daglig leder - Hmt Konsult AS

På bakgrunn av denne profesonelle "pakken", så anbefaler jeg Agenturer.no på det sterkeste.

Roy Sandeggen
Selvstendig næringsdrivende

Har vært medlem siden start- fungerer bra, og lærer stadig noe nytt- anbefales!

Erik Lund
Daglig leder - Voice2Voice AS

Et komplett nettverk. Her finner du nye agenturer. Ett godt tilbud på juridiske, regnskap og salgtjenester. I tillegg gode rabattavtaler på hotel, leiebiler, fly, osv. Anbefales.

Steinar Bjørgan
Eier - Bjørgan Agenturer AS

Agenturer har et vidt spekter av muligheter - bredt og vidt. De har både nye og eksisterende muligheter - både nasjonalt og internasjonalt. Det er ryddig, enkelt og lett holde seg orientert! Og med egen medlemsside.

Jan Kåre Lillekroken
Styreleder - Folldal Dagligvare

Agenturer.no er en solid partner, Lars er effektiv og legger inn en god innsats for sine brukere, det jobbes kontinuerlig med nye løsninger samtidig som det er høy kvalitet i servicen og tjenestene som tilbys.

Ahmed Omed Berzinji
Eier - Oea Trading AS

Medlemsskapet er definitivt verdt pengene. Over forventet hjelp, og rask respons på henvendelser.

Torgeir Hellebust
Selvstendig næringsdrivende

Bli medlem, det lønner seg!

Anne Mette Valheim
Tomtum Tak AS

Kan absolutt anbefale medlemskap ( mange muligheter og tips) i Agenturer.no. Lars, som driver dette, er dedikert, aktiv og kreativ til beste for oss medlemmer. Dessuten er han en meget hyggelig person og genuint interessert å gi medlemmene leads og tips for å lykkes.

Roar Irgens
Eier - Firmatjenester Roar Irgens AS

Gode tilbud til medlemmer, og fin måte å holde kontakt med andre på.

Inge Bærø
Daglig leder - Key People AS

Lenge før jeg tok valget og meldte med inn i Agenturer.no, hadde jeg fulgt med fra sidelinjen svært lenge. Og etter mye utveksling av diverse informasjoner frem og tilbake, begynte dette samarbeidet faktisk å gli svært godt.

Jarle Tungeland
Daglig leder - Medier AS.

ES Partner AS har vært medlem hos Agenturer.no en god stund nå. Måten Lars Hellestræ jobber for oss medlemmer på, viser igjen i alle de medlemsfordelene vi har og alle de gode agenturene vi får tilgang til.

Sverre Engedal
Eier - ES Partner AS

Med verdien av de to siste medlemsmøtene kunne dere lett ha ti-doblet prisen på medlemskap hos agenturer.no og det ville fortsatt vært billig...

Anders Fjelstad
Eier - Fjelstad AS

BLI MEDLEM I DAG

Medlemskap koster kr. 2 500,- eks. mva. per år. Ingen bindingstid. Du kan avslutte medlemskapet når du ønsker.