Få en aktiv støttespiller til din bedrift

Som medlem av Agenturer.no får du en støttespiller som aktivt jobber for deg og din bedrifts suksess. Vi både øker inntektene og reduserer kostnadene til våre medlemsbedrifter.

Du får en støttespiller som hele tiden er på jakt etter potensielle forretningsmuligheter, konkrete kundeleads, og andre inntektsmuligheter for deg og din bedrift.

Samtidig får du et av Norges desidert beste fordelsprogram for bedriftsledere og masse nyttig faginnhold på medlemssidene.

For en svært rimelig medlemsavgift får din bedrift en støttespiller som daglig jobber for å øke din lønnsomhet.

Vi ser etter konkrete inntektsmuligheter for din bedrift og alle avtaler som kan gi dere reduserte kostnader.

Vi bruker hele vårt forretningsnettverk og alle våre ressurser for å gi mest mulig verdi til deg som medlem.

Ditt medlemskap koster kr. 2 300,- eks. mva. for ett år.

Har du råd til å la være å prøve medlemskap?

Høy oppside - Ingen risiko - Og mange fornøyde medlemmer

Oppsiden som medlem er høy – og risikoen er helt fraværende med vår fornøydhetsgaranti.

Vi har i dag over hundre fornøyde medlemmer i vidt forskjellige bransjer. Hovedsaklig er våre medlemmer ledere i småbedrifter (1-10 ansatte), men vi har også noen større bedrifter og privatpersoner som medlem. Se noen referanser fra våre medlemmer her: 

Referanser fra medlemmer:

Vi finner inntektsmuligheter til deg!

Vi har trolig Norges beste oversikt over nye salg- og forretningsmuligheter.

Som medlem hos Agenturer.no vil vi pro-aktivt se etter inntektsbringende muligheter som passer for din virksomhet. Det kan være et agentur, et godt mersalgsprodukt, en samarbeidspartner hvor det er lønnsomme synergier for dere, også videre.

Om du får et (1) godt tips er medlemsavgiften betalt for minst mange ti-år.

Faktum: Nærmere 7 av 10 bedrifter er konkurs innen fem år – og mange av de som overlever sliter med å ta ut god lønn.

Det vil alltid finnes gode og lønnsomme muligheter for din bedrift, men som du likevel ikke får med deg. Som medlem i Agenturer.no får du ekstra øyne og ører i markedet – og en aktiv støttespiller som vil se etter lønnsomme muligheter for din bedrift. Trykk her for å se en screenshot med et utdrag av hvilke type tips nåværende medlemmer mottar.

I tillegg til å bli inkludert på «tips-listen» over vil du ha stor glede av effektive strategier for å finne nye kunder, et markedsledende fordelsprogram, eksklusivt faginnhold, eksperthjelp når du trenger det, og stadig flere fordeler som våre medlemmer nyter godt av.

Gå i pluss med Agenturer.no (Alltid & Uansett)

Å få eksklusive tips som beskrevet ovenfor gjør oppsiden i medlemskapet veldig høy. Omtrent tyve prosent av våre medlemmer har fått et eksklusivt tips som har ledet til en konkret avtale for dem. Til sammen er det snakk om mange millioner i inntekter basert på eksklusive tips fra oss. Det er derimot umulig å garantere at vi vil treffe med tips i løpet av et år.

Selv om ditt selskap ikke får benyttet seg av et eneste tips vi sender deg så skal du være helt trygg på at du får massevis av konkret verdi igjen for medlemskapet. Du skal alltid gå godt i pluss som kunde av Agenturer.no.

Fortsett å lese for flere lønnsomme fordeler som du og din bedrift får fra dag 1 av medlemskapet.

Konkrete kundeleads til deg og din bedrift

På medlemssidene, hvor du får tilgang, får du guiden Prospektering 2.0. Den inkluderer tenkelige og utenkelige teknikker for å finne kundeleads. Som et ekstra bidrag til å hjelpe våre medlemmer med kundevekst så er det også mulig å utfordre oss til å finne noen konkrete kundeleads til ditt selskap. Du leste riktig – vi vil sammen med deg finne eksempler på konkrete kundeleads – som du kan kontakte og selge til.

Gir det dere et salg så er sannsynligvis medlemsavgiften betalt mangegangen allerede.

Men vi stopper selvfølgelig ikke her. Vi har fått på plass Norges mest gunstige fordelsavtaler på verktøy dere trenger i salgsarbeidet:

6 måneder med gratis kundeleads

Prospecta er et nyskapende salgsverktøy som gjør det lekende lett for deg å finne nye kunder, følge dem opp, og konvertere dem til salg. De har klart å kombinere den beste fra bedriftslisteverktøy med den mest nyttige funksjonaliten i et CRM-system.
Prospecta ble etablert i 2016 og er utviklet i Norge. De har allerede fått kundereferanser fra en rekke kjente merkenavn, men Prospecta passer utmerket også for mindre salgsorganisasjoner og selvstendig næringsdrivende.

Medlemmer av Agenturer har 6 måneders gratis periode (vanlig er 1 måned – så 5 måneder ekstra gratis). Det gir din bedrift en konkret besparelse på 2 340 kroner.

Ubegrenset med listeuttrekk

Å ha et godt listeverktøy hvor du kan hente ut oversikt over bedrifter i din målgruppe med fullverdig kontaktinformasjon er et essensielt verktøy for alle som selger varer eller tjenester B2B.
Regnskapstall.no har all funksjonalitet du behøver. Det inkluderer mulighet til å bli varslet om nyetableringer i din bransje, kredittsjekke bedrifter, overvåke endringer som skjer hos kunder og prospekter, og naturligvis ubegrenset med listeuttrekk.

Ordinær pris for en årslisens er kr. 7 188,- eks. mva. Som medlem av Agenturer.no får du en helt unik pris og betaler kun kr. 2 975,- eks. mva. for første årslisens. Det gir din bedrift en konkret besparelse på over 4 000 kroner.

Fordelsavtaler i toppklasse

Som medlem av Agenturer.no får du også tilgang på rabattavtaler i Norgestoppen. Vi jobber hele tiden med å forbedre fordelsprogrammet, men i skrivende stund er følgende noen av våre mest brukte avtaler:

13-19 % rabatt hos Thon Hotels

Som medlem får du gode rabatter hos Thon Hotels. Rabatten er høyere jo tidligere du er ute med bestillingen og varierer fra 13 – 19 % avhengig av hotell og bestillingstidspunkt.

Medlemskapet for forretningsreisende

Hotel Express tilbyr landets beste fordeler for forretningsreisende. Vi samarbeider med dem - og som som medlem hos Agenturer.no får du 50 % rabatt på medlemskap hos Hotel Express. Du sparer da kr. 1 300,-.

6-16 % rabatt på flyreiser

Du får 6 % på Restriktiv/LowFare-billetter og 16 % på Flexbilletter hos Norwegian (gjelder ikke kampanjepris/gruppebilletter). Du får også Fast Track på en rekke flyplasser.

15 % rabatt hos Frogner House

Frogner House Apartments er en ledende leverandør av Serviced Apartments, og har over 700 leiligheter fordelt i Oslo og Stavanger – 14 adresser i Oslo og 2 i Stavanger. Som medlem har du 15% rabatt på deres originale priser.

30 % rabatt hos Phonect

Phonect er en ledende leverandør av telefoni på bedriftsmarkedet. Medlemmer av Agenturer.no har 30% rabatt på alle Pakke abonnement (fri bruk + datapakke), og du får også det på deres kampanjepriser.

6 mnd. med gratis kundeleads

Prospecta gjør det lekende lett å finne nye kunder! Som medlem får du får gratis tilgang på Prospecta i 6 måneder. Du sparer 2 340 kroner.

Inntil 22 % rabatt hos Norgestaxi

Du får 22 % rabatt i Oslo, 20 % rabatt i Bergen, 15 % rabatt i Buskerud og 10% rabatt på taxi i Stavanger og Trondheim.​​ (Gjelder ikke fastpris til flyplasser).

Nordic-choice-hotels

7-12 % rabatt hos Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels har ca 190 hoteller i Norden. Som medlem får du 12 % rabatt på dagens beste pris på hoteller i Norge og 7 % rabatt på hoteller i Sverige, Danmark, Finland, Latvia og Litauen. De tilbyr også gode avtaler på kurs og konferanse.

Inntill 20 % rabatt på leiebil

Hertz er verdens største bilutleieselskap og har kontorer i de fleste større norske byer. Som medlem har du inntill 20 % rabatt på leiebil hos dem.

Utvid ditt nettverk - Gratis!

MeetoverCoffee gir deg inntil 52 nye forretningsforbindelser årlig. Utvid ditt professjonelle nettverk i ekspressfart! Medlemskap hos dem koster kr. 2600,- per år. Som medlem i Agenturer.no får du det gratis.

60 % rabatt hos Regnskapstall.no

Du får 60 prosent på lisens hos Regnskapstall.no hvor du kan gjøre ubegrenset med listeuttrekt, overvåke nyetableringer i ønskete bransjer, gjøre kredittsjekk, etc. Du sparer over 4 000 kroner.

Gj. bespartelse på 37 % hos DHL

DHL Express tilbyr dør-til-dør levering av dokumenter og pakker. Kan levere i Norge og i resten av verden raskt og effektivt. 37 % gjennomsnittlig besparelse for medlemmer.

Når du bruker en til to av disse avtalene så betaler medlemskapet for seg selv. Og ved normal bruk så går du godt i pluss!

Hva med å tilby din egen fordel til andre medlemmer?

Om du selger et produkt eller en tjeneste som kan passe for andre medlemmer av Agenturer.no kan ditt selskap tilby en egen medlemsfordel.

Dette passer spesielt bra om dere selger noe som kan passe for ledere, gründere og småbedrifter. Alle medlemmer får muligheten til, om de ønsker, å promotere seg selv og hva de selger til andre medlemmer.

Ekspertsvar når du trenger det

Som medlem av Agenturer.no åpner vi opp hele vårt nettverk for å hjelpe deg ved behov. Flere av våre medlemmer har blant annet fått svært god juridisk hjelp. Vi samarbeider med noen av Norges beste advokater. Blant annet to stk. som er på topp-10 listen til Finansavisen over landets dyktigste forretningsadvokater.

Gjennom Agenturer.no får du gratis svar på generelle juridiske spørsmål. Du kan også få en advokattime gratis – og ved behov for ytterligere hjelp får du gunstige rabatter.

Prisene på advokatene vi samarbeider med varierer mellom to og fem-tusen kroner timen. Med våre avtaler er medlemsavgiften allerede spart inn i løpet av et par timer med advokathjelp.

Vi samarbeider også med ressurspersoner på regnskap og revisjon – og har muligens Norges største nettverk innen salg og markedsføring. Vi bruker vårt nettverk til det fulle når våre medlemmer behøver det.

På medlemssidene, hvor du får innlogging, så finner du også alt du behøver av dokumentmaler for næringsdrivende. Vi har over 30 dokumentmaler der nå, men hvis du ikke skulle finne malen du trenger så skaffer vi den til deg. Flere har blitt medlem på grunn av denne ene fordelen alene.

Faginnhold på medlemssider

I tillegg til eksklusive forretningsmuligheter, svært gode rabattavtaler, alt av dokumentmaler, etc. så publiserer vi også stadig mer eksklusivt faginnhold på medlemssidene.

Det medlemmer har fått mest konkret verdi av er sannsynligvis Prospekteirng 2.0., men vi publiserer også annet innhold om salg og forretningsutvikling som kun er for medlemmer. Vi gir også gratis premium adgang til portalen estudie.no for alle våre medlemmer med hundrevis av ekstra artikler og e-bøker for forretningsinteresserte. Så du kommer til å få massevis av faglig påfyll som medlem i tillegg til alle andre fordeler.

Ofte stilte spørsmå

Vi har i skrivende stund (juli- 2019) 115 medlemmer. Mesteparten er småbedrifter, men vi har også noen større selskap og privatpersoner på medlemslisten.

Prisen avhenger av om du kjøper medlemskapet kun til deg selv eller om du ønsker at flere ansatte skal bruke medlemskapet. Du finner priser her.

Alle priser er for 12-måneders medlemskap.

Nei. Vi hater medlemskap som fornyes automatisk like mye som deg.

Vi sender deg en e-post når medlemskapet nærmer seg utløp og spør om du ønsker å fornye. Vi håper du har fått en så god opplevelse av medlemskapet at du vil aktivt fornye det, men om du lar være å svare på forespørselen eller svarer nei så kansellerer vi ganske enkelt medlemskapet uten noen kostnader for deg.

Vi sender faktura på e-post. Forfall på denne er 10 dager.

Medlemskapet aktiveres så snart faktura er registrert betalt hos oss.

Om du aktivt benytter medlemskapet, sjekker e-poster og oppdateringer fra oss, så skal du bli fornøyd. Vi kan ikke garantere at vi alltid treffer med tips og innspill, men du vil se at vi jobber aktivt for deg som medlem.

Om du likevel ikke er fornøyd etter å ha vært medlem i 12 måneder så betaler vi hele medlemsavgiften tilbake. Vi ønsker kun fornøyde kunder som får god verdi igjen for medlemskapet.

Nei. Annonsering etter agenter/selgere er ikke inkludert i medlemskapet. Det må bestilles her.

12-måneders medlemskap

Årsmedlemskap for bedriftsledere og selvstendig næringsdrivende
NOK 2 300,- eks. mva.
  • 1 lisens/bruker
  • Alle fordeler du har lest om på denne siden.
  • 12 måneders medlemskap
  • Ingen automatisk fornyelse. Medlemskapet fornyes kun fordi du er så fornøyd at du aktivt fornyer selv.
  • Service og oppfølging i verdensklasse.
  • Fornøydhetsgaranti

Noe som stopper deg? Fortell oss.

Vi ønsker selvfølgelig at det skal være en lett avgjørelse for bedriftsledere å investere i et årsmedlemskap.

Den beste måten å gjøre det til en lett avgjørelse er ved å gi deg som medlem mye mer i konkret verdi i retur enn hva medlemskapet koster. Det opplever våre nåværende medlemmer at vi gjør.

De får stadig eksklusive tips og nyheter som kan føre til konkrete inntektsmuligheter. De har adgang til dokumentmaler (som koster tusenvis av kroner andre steder) og faglig innhold som ikke finnes andre steder. De får mulighet til å promotere sine produkter til andre medlemmer. De har også Norges beste vilkårene på bedriftslister og prospekteringsverktøy. De flyr billigere med Norwegian, bor rimeligere på hotell, kjører taxi og leiebil til en lavere pris enn andre, også videre. Også videre.

Du finner en rekke referanser fra suksessfulle ledere og gründere som er medlem på denne siden. Og det inkluderer mange selskaper som ikke jobber med agenturhandel. Medlemskapet passer for alle bedrifter som selger B2B og er mellom 1-10 ansatte.

Garanti: For å gjøre kjøpsavgjørelsen til en «non-brainer» så gir vi også en 100 % fornøydsgaranti. Om du er medlem et år og ikke er fornøyd så betaler vi tilbake medlemsavgiften. Enkelt og greit.

Så er det noe som stopper det for å bli medlem i dag? Er det ren beslutningsvegring og at du ikke klarer å ta en kjøpsavgjørelse så kan vi ikke hjelpe deg. Men har du en annen innvending så si i fra til oss (e-post: post@agenturer.no eller telefon: 41 21 41 41).

Bestill medlemskap