Medlemskap i Agenturer.no har for deg som bedriftsleder:

Din bedrift tjener mer penger

Dette er det mest sannsynlige utfalltet. Vi jobber hver eneste dag for at alle våre medlemmer får et konkurransefortrinn i sin bransje. Det gjør vi ved å tipse medlemmer om attraktive inntektsmuligheter og ved å gi mange unike fordelsavtaler. Det eneste du vil angre på er at du ikke meldte deg inn tidligere.

Du går i null

Det verste, men usannsynlige, utfallet er at du går i null. Det vil si at du verken har tjent eller tapt penger etter å ha vært medlem et år. Du har ikke tapt noe og vet at du ikke har gått glipp av noe. Nærmere en ren vinn/vinn er det vanskelig å komme.

Bruk noen minutter på lese dene siden. Det kan være den beste og smarteste investeringen du har gjort på lenge. 

La oss jobbe for din suksess.

Som medlem av Agenturer.no får du en støttespiller som aktivt jobber for deg og din bedrifts suksess. Vi både øker inntektene og reduserer kostnadene til våre medlemsbedrifter.

Du får en støttespiller som hele tiden vil se etter potensielle forretningsmuligheter, konkrete kundeleads, og andre inntektsmuligheter for deg og din bedrift.

Samtidig får du et av Norges desidert beste fordelsprogram for bedriftsledere og masse nyttig faginnhold på medlemssidene.

Oppsiden som medlem er høy – og risikoen er helt fraværende med vår fornøydhetsgaranti.

Noe av det beste jeg har kommet over

«Dette er noe av det beste jeg har kommet over i forbindelse med salgjobbrelatert hjelp! Bare det å få tilgang til dokumentmaler er verdt langt mer enn årsavgiften!! Stadig vekk får jeg som medlem tilsendt eposter med mulighet til å få nye agenturer! Jeg kan rett og slett ikke få fullrost konseptet og medlemsfordelene godt nok!! Mitt råd til deg som jobber med salg er: Dersom du ikke ER medlem, så BLI medlem!»

Arild Olsvik – Selvstendig næringsdrivende

Over 100 fornøyde medlemmer i ulike bransjer

Vi har i dag over hundre fornøyde medlemmer i vidt forskjellige bransjer. Hovedsaklig er våre medlemmer ledere i småbedrifter (1-10 ansatte), men vi har også noen større bedrifter og privatpersoner som medlem.

Vi bruker ikke tiden vår på å prøve å utøve «politisk innflytelse» eller arrangere en endeløs mengde med frokostseminarer hvor noen med en agenda skal selge deg noe.

Vårt fokus er kun å gi praktisk og konkret verdi til hvert enkelt medlem.

Nyttig både for eksisterende drift og videre utvikling

«Når man først engasjerer seg litt i Agenturer.no så viser det seg at det ermye mer interessant og nyttig en man skulle tro. I tillegg er Lars H. en daglig leder som er engasjert og aktiv, også som nettverksbygger.Det er nyttig for både eksisterende drift og videre utvikling, da det kommer mange tips og innspill.»

Roar Irgens – Firmatjenester

Vi finner inntektsmuligheter til deg!

Vi har trolig Norges beste oversikt over nye salg- og forretningsmuligheter.

Som medlem hos Agenturer.no vil vi pro-aktivt se etter inntektsbringende muligheter som passer for din virksomhet. Det kan være et agentur, et godt mersalgsprodukt, en samarbeidspartner hvor det er lønnsomme synergier for dere, også videre.

Om du får et (1) godt tips er medlemsavgiften betalt for minst mange ti-år.

Faktum: Nærmere 7 av 10 bedrifter er konkurs innen fem år – og mange av de som overlever sliter med å ta ut god lønn.

Det vil alltid finnes gode og lønnsomme muligheter for din bedrift, men som du likevel ikke får med deg. Som medlem i Agenturer.no får du ekstra øyne og ører i markedet – og en aktiv støttespiller som vil se etter lønnsomme muligheter for din bedrift. Trykk her for å se en screenshot med et utdrag av hvilke type tips nåværende medlemmer mottar.

I tillegg til å bli inkludert på «tips-listen» over vil du ha stor glede av effektive strategier for å finne nye kunder, et markedsledende fordelsprogram, eksklusivt faginnhold, eksperthjelp når du trenger det, og stadig flere fordeler som våre medlemmer nyter godt av.

Over forventet

«Medlemsskapet er definitivt verdt pengene. Over forventet hjelp, og rask respons på henvendelser.»

Torgeir Hellebust – Selvstendig Næringsdrivende

Gå i pluss med Agenturer.no (Alltid & Uansett)

Å få eksklusive tips som beskrevet ovenfor gjør oppsiden i medlemskapet veldig høy. Omtrent tyve prosent av våre medlemmer har fått et eksklusivt tips som har ledet til en konkret avtale for dem. Til sammen er det snakk om mange millioner i inntekter basert på eksklusive tips fra oss. Det er derimot umulig å garantere at vi vil treffe med tips i løpet av et år.

Selv om ditt selskap ikke får benyttet seg av et eneste tips vi sender deg så skal du være helt trygg på at du får massevis av konkret verdi igjen for medlemskapet. Du skal alltid gå godt i pluss som kunde av Agenturer.no.

Fortsett å lese for flere lønnsomme fordeler som du og din bedrift får fra dag 1 av medlemskapet.

Komplett nettverk med gode rabattavtaler

«Et komplett nettverk. Her finner du nye agenturer. Ett godt tilbud på juridiske, regnskap og salgtjenester. I tillegg gode rabattavtaler på hotel, leiebiler, fly, osv. Anbefales.»

Steinar Bjørgan – Eier Bjørgan Agenturer AS

Konkrete kundeleads til deg og din bedrift

På medlemssidene, hvor du får tilgang, får du guiden Prospektering 2.0. Den inkluderer tenkelige og utenkelige teknikker for å finne kundeleads. Som et ekstra bidrag til å hjelpe våre medlemmer med kundevekst så er det også mulig å utfordre oss til å finne noen konkrete kundeleads til ditt selskap. Du leste riktig – vi vil sammen med deg finne eksempler på konkrete kundeleads – som du kan kontakte og selge til.

Gir det dere et salg så er sannsynligvis medlemsavgiften betalt mangegangen allerede.

Men vi stopper selvfølgelig ikke her. Vi har fått på plass Norges mest gunstige fordelsavtaler på verktøy dere trenger i salgsarbeidet:

6 måneder med gratis kundeleads

Prospecta er et nyskapende salgsverktøy som gjør det lekende lett for deg å finne nye kunder, følge dem opp, og konvertere dem til salg. De har klart å kombinere den beste fra bedriftslisteverktøy med den mest nyttige funksjonaliten i et CRM-system.
Prospecta ble etablert i 2016 og er utviklet i Norge. De har allerede fått kundereferanser fra en rekke kjente merkenavn, men Prospecta passer utmerket også for mindre salgsorganisasjoner og selvstendig næringsdrivende.

Medlemmer av Agenturer har 6 måneders gratis periode (vanlig er 1 måned – så 5 måneder ekstra gratis). Det gir din bedrift en konkret besparelse på 2 340 kroner.

Ubegrenset med listeuttrekk

Å ha et godt listeverktøy hvor du kan hente ut oversikt over bedrifter i din målgruppe med fullverdig kontaktinformasjon er et essensielt verktøy for alle som selger varer eller tjenester B2B.
Regnskapstall.no har all funksjonalitet du behøver. Det inkluderer mulighet til å bli varslet om nyetableringer i din bransje, kredittsjekke bedrifter, overvåke endringer som skjer hos kunder og prospekter, og naturligvis ubegrenset med listeuttrekk.

Ordinær pris for en årslisens er kr. 7 188,- eks. mva. Som medlem av Agenturer.no får du en helt unik pris og betaler kun kr. 2 975,- eks. mva. for første årslisens. Det gir din bedrift en konkret besparelse på over 4 000 kroner.

Burde vært tusenvis av medlemmer

«Jeg er forundret av at ikke mange flere bedriftsledere er medlem av Agenturer.no. Det burde vært tusenvis så godt tiltak som dette er!»

Roar Markussen – Selvstendig næringsdrivende

Fordelsavtaler i toppklasse

Som medlem av Agenturer.no får du også tilgang på rabattavtaler i Norgestoppen. Vi jobber hele tiden med å forbedre fordelsprogrammet, men i skrivende stund er følgende noen av våre mest brukte avtaler:

Hotell

Du får 13-19 prosent rabatt hos Thon Hotels og 15 prosent rabatt hos First Hotels.

Fly

Du får 6-16 prosent rabatt hos Norwegian (unntatt kampanjebilleter) + gratis fast-track.

Taxi

Du får 10-22 prosent rabatt hos NorgesTaxi.

Telefoni

Du får 30 prosent rabatt på allerede markedsledende mobilpriser (kjent leverandør).

Leiebil

Du får 20 prosent rabatt på leiebil hos Hertz.

Bygg verdifulle relasjoner

Du får gratis medlemskap hos MeetOverCoffee (forretningsnettverk). Du sparer 2 400 kroner.

Bedriftslister

Du får 60 prosent på lisens hos Regnskapstall.no hvor du kan gjøre ubegrenset med listeuttrekk. Du sparer over 4 000 kroner.

6 mnd. med gratis prospekter

Du får gratis tilgang på Prospecta i 6 måneder. Du sparer 2 340 kroner.

Hotel Express kortet

Du får 50 prosent rabatt på Hotel Express-kortet (Norges beste fordelskort innen reise). Du sparer 1 200 kroner.

Når du bruker en til to av disse avtalene så betaler medlemskapet for seg selv. Og ved normal bruk så går du godt i pluss!

Hva med å tilby din egen fordel til andre medlemmer?

Om du selger et produkt eller en tjeneste som kan passe for andre medlemmer av Agenturer.no kan ditt selskap tilby en egen medlemsfordel.

Dette passer spesielt bra om dere selger noe som kan passe for ledere, gründere og småbedrifter. Alle medlemmer får muligheten til, om de ønsker, å promotere seg selv og hva de selger til andre medlemmer.

Veldig fornøyd med oppfølging og tips

«Agenturer er en nyttig og effektiv kanal for å ha oversikt over ledige agenturer innenfor de fleste bransjer.Har samarbeidet med Agenturer flere ganger og veldig fornøyd med oppfølging og tips. Mine beste anbefalinger kan gis.»

Tor Olaf Aandahl – Eier Hiato AS

Ekspertsvar når du trenger det

Som medlem av Agenturer.no åpner vi opp hele vårt nettverk for å hjelpe deg ved behov. Flere av våre medlemmer har blant annet fått svært god juridisk hjelp. Vi samarbeider med noen av Norges beste advokater. Blant annet to stk. som er på topp-10 listen til Finansavisen over landets dyktigste forretningsadvokater.

Gjennom Agenturer.no får du gratis svar på generelle juridiske spørsmål. Du kan også få en advokattime gratis – og ved behov for ytterligere hjelp får du gunstige rabatter.

Prisene på advokatene vi samarbeider med varierer mellom to og fem-tusen kroner timen. Med våre avtaler er medlemsavgiften allerede spart inn i løpet av et par timer med advokathjelp.

Vi samarbeider også med ressurspersoner på regnskap og revisjon – og har muligens Norges største nettverk innen salg og markedsføring. Vi bruker vårt nettverk til det fulle når våre medlemmer behøver det.

På medlemssidene, hvor du får innlogging, så finner du også alt du behøver av dokumentmaler for næringsdrivende. Vi har over 30 dokumentmaler der nå, men hvis du ikke skulle finne malen du trenger så skaffer vi den til deg. Flere har blitt medlem på grunn av denne ene fordelen alene.

Muligheter som ingen andre klarer å gi

«Jeg er kjempefornøyd med å være medlem og synes dere gjør en fantastisk innsats. Dere gir oss muligheter som ingen andre klarer å gi. Om vi vil lykkes så er det opp til oss. Gode og seriøse muligheter. Tusen takk«

Vivi-Ann Sandnes – eier Sandnes Fjord Camping

Faginnhold på medlemssider

I tillegg til eksklusive forretningsmuligheter, svært gode rabattavtaler, alt av dokumentmaler, etc. så publiserer vi også stadig mer eksklusivt faginnhold på medlemssidene.

Det medlemmer har fått mest konkret verdi av er sannsynligvis Prospekteirng 2.0., men vi publiserer også annet innhold om salg og forretningsutvikling som kun er for medlemmer. Vi gir også gratis premium adgang til portalen estudie.no for alle våre medlemmer med hundrevis av ekstra artikler og e-bøker for forretningsinteresserte. Så du kommer til å få massevis av faglig påfyll som medlem i tillegg til alle andre fordeler.

1000 % fornøyd kunde

«Tusen takk for all hjelpen vi har fått som medlem av Agenturer.no
Stå på med den gode jobben og servicen dere gir.»

Hilsen
Rex Regimius (eier – Regi AS)
1000% fornøyd kunde»

Noe som stopper deg? Fortell oss.

Vi ønsker selvfølgelig at det skal være en lett avgjørelse for bedriftsledere å investere kr. 2 300,- i et årsmedlemskap.

Den beste måten å gjøre det til en lett avgjørelse er ved å gi deg som medlem mye mer i konkret verdi i retur enn hva medlemskapet koster. Det opplever våre nåværende medlemmer at vi gjør.

De får stadig eksklusive tips og nyheter som kan føre til konkrete inntektsmuligheter. De har adgang til dokumentmaler (som koster tusenvis av kroner andre steder) og faglig innhold som ikke finnes andre steder. De får mulighet til å promotere sine produkter til andre medlemmer. De har også Norges beste vilkårene på bedriftslister og prospekteringsverktøy. De flyr billigere med Norwegian, bor rimeligere på hotell, kjører taxi og leiebil til en lavere pris enn andre, også videre. Også videre.

Du finner en rekke referanser fra suksessfulle ledere og gründere som er medlem på denne siden. Og det inkluderer mange selskaper som ikke jobber med agenturhandel. Medlemskapet passer for alle bedrifter som selger B2B og er mellom 1-10 ansatte.

For å gjøre kjøpsavgjørelsen til en «non-brainer» så gir vi også en 100 % fornøydsgaranti. Om du er medlem et år og ikke er fornøyd så betaler vi tilbake medlemsavgiften. Enkelt og greit.

Så er det noe som stopper det for å bli medlem i dag? Er det ren beslutningsvegring og at du ikke klarer å ta en kjøpsavgjørelse så kan vi ikke hjelpe deg. Men har du en annen innvending så si i fra til oss (e-post: post@agenturer.no eller telefon: 41 21 41 41).

Nyttige muligheter og flott service

«Seriøs aktør som stadig kommer med nyttige saker og muligheter. Flott service innstilling på alle hold. Anbefales!»

Bertil Pettersen – Melimi Agenturer AS

Ofte stilte spørsmå

Vi har i skrivende stund (april- 2019) 109 medlemmer. Mesteparten er småbedrifter, men vi har også noen større selskap og privatpersoner på medlemslisten.

Prisen avhenger av om du kjøper medlemskapet kun til deg selv eller om du ønsker at flere ansatte skal bruke medlemskapet. Du finner priser her.

Alle priser er for 12-måneders medlemskap.

Nei. Vi hater medlemskap som fornyes automatisk like mye som deg.

Vi sender deg en e-post når medlemskapet nærmer seg utløp og spør om du ønsker å fornye. Vi håper du har fått en så god opplevelse av medlemskapet at du vil aktivt fornye det, men om du lar være å svare på forespørselen eller svarer nei så kansellerer vi ganske enkelt medlemskapet uten noen kostnader for deg.

Vi sender faktura på e-post. Forfall på denne er 10 dager.

Medlemskapet aktiveres så snart faktura er registrert betalt hos oss.

Om du aktivt benytter medlemskapet, sjekker e-poster og oppdateringer fra oss, så skal du bli fornøyd. Vi kan ikke garantere at vi alltid treffer med tips og innspill, men du vil se at vi jobber aktivt for deg som medlem.

Om du likevel ikke er fornøyd etter å ha vært medlem i 12 måneder så betaler vi hele medlemsavgiften tilbake. Vi ønsker kun fornøyde kunder som får god verdi igjen for medlemskapet.

Nei. Annonsering etter agenter/selgere er ikke inkludert i medlemskapet. Det må bestilles her.

Mye verdi i medlemskapet

«Har vært medlem i agenturer.no over flere omganger og har fått flere avtaler. Har også funnet flere ansatte/agenter som har jobbet sammen med meg og for meg. Mye fine muligheter for den rette personen, samt at det er mye verdi av medlemskapet i form av rabattavtaler, eksklusive muligheter og nettverksbygging. Anbefales absolutt!»

Halvdan Thommesen – Partypakker AS AS

Pris og bestilling

Medlemskapet er for:
1 person
Bedrift: 2 - 9 ansatte
Over 10 ansatte
Meg selv / Mitt foretak

For selvstendig næringsdrivende og ledere som ønsker medlemskapet kun registrert på seg selv.

Medlemskap: 2-9 brukere

For småbedrifter hvor dere ønsker at alle ansatte skal ha mulighet til å være brukere av medlemskapet.

Medlemskap: Over 10 brukere

For større bedrifter hvor dere ønsker at inntil 25 ansatte skal ha adgang til alle fordeler og egen innlogging.

Kr. 2 300,- eks. mva. pr. år. Kr. 4 900,- eks. mva. pr. år. Kr. 17 500,- eks. mva. pr. år.
 • people1 lisnes / bruker
  peopleOpptil 9 lisenser / brukere
  peopleOpptil 25 lisenser / brukere
 • Massevivis av konkret verdi til deg. Du får alle fordelene du har lest om på denne siden.
  Massevis av konkret verdi til dere. Adgang til alle fordelene du har lest om på denne siden.
  Adgang til alle fordelene du har lest om på denne siden.
 • date_range 12 måneders medlemskap
  date_range 12 måneders medlemskap
  date_range 12 måneders medlemskap
 • Ingen automatisk fornyelse. Medlemskapet fornyes kun fordi du er så fornøyd at du aktivt fornyer selv.
  Ingen automatisk fornyelse. Medlemskapet fornyes kun fordi du er så fornøyd at du aktivt fornyer selv.
  Ingen automatisk fornyelse. Medlemskapet fornyes kun fordi du er så fornøyd at du aktivt fornyer selv.
 • Service og oppfølging i verdensklasse.
  Service og oppfølging i verdensklasse.
  Service og oppfølging i verdensklasse.
 • Fornøydhetsgaranti
  Fornøydhetsgaranti
  Fornøydhetsgaranti

Gode medlemsfordeler

«ES Partner AS har vært medlem hos Agenturer.no en god stund nå. Måten Lars Hellestræ jobber for oss medlemmer på, viser igjen i alle de medlemsfordelene vi har og alle de gode agenturene vi får tilgang til. I tillegg er det en upåklagelig oppfølging uansett hva det gjelder. Jeg vil anbefale Agenturer.no på det sterkeste.
For mer info, ta gjerne kontakt på telefon 472 05 555.»

Sverre Engedal – ES Partner AS

Fornøydhetsgaranti

Vi vil kun ha fornøyde medlemmer som får massevis av konkret verdi igjen for medlemskapet.

Om du etter første år som medlem ikke føler at det har vært en lønnsom og god investering så betaler vi tilbake hele medlemsavgiften.

Så langt har ingen benyttet seg av garantien og vi jobber knallhardt for at ingen vil gjøre det i fremtiden heller, men du skal vite at den er der.

Bestill medlemskap