Er du en bedriftseier? Salgsagent? Forhandler?

– Da er Agentforeningen for deg!
 • null
  Vil du ha flere kunder og selge mer?
 • null
  Vil du spare tid og være mer effektiv?
 • null
  Vil du spare penger og få bedre avtaler på relevante tjenester?
 • null
  Vil du ha tilgang på eksklusive forretningsmuligheter?

Hva ønsker du å få igjen for ditt medlemskap?


Som medlem av Agentforeningen får du tilgang på eksklusive agenturmuligheter som aldri publiseres offentlig. Du kan logge deg på Agenturer.no for å se disse, men vi vil også varsle deg personlig når vi har muligheter som kan passe for ditt selskap.

Nye Agenturer

Nye agenturer og forretningsmuligheter

Da vil du få nytte av guiden "Prospektering 2.0." som kontinuerlig oppdateres med nye metoder for å finne kundeleads. Du får 60 % rabatt på Regnskapstall.no hvor du kan overvåke ubegrenset antall bedrifter. Det er også muligheter for å promotere dine produkter til forretningsnettverket til Agenturer.no. Vi jobber også utveksling av kundeleads mellom medlemmer.

Mer salg

Mer salg og kundeleads

Fordelseravtaler

Fordelsavtaler / Rabatterte avtaler

Medlemmer kan blant annet årlig spare kr. 1200,- på Hotel Expres-kortet. Kr. 4 173,- på Regnskaptall.no. 200 kroner timen på autorisert regnskapsfører. 6 - 10 prosent rabatt på flyreiser hos Norwegian. 20 prosent på luksuskofferter for forretningsreisende. 15 % på firmagaver / visittkort. Vi oppdaterer kontinuerlig med nye fordeler så lenge det er relevante og unike fordeler for medlemmer. Medlemmer kan også komme med innspill på fordeler de ønsker at vi skal fremforhandle for dem.

Vi samarbeider med både autorisert regnskapsfører og advokat og medlemmer kan kostnadsfritt stille spørsmål til våre samarbeidspartnere. Medlemmer har også et lukket forum for diskusjoner mellom profesjonelle agenter hvor du finner mye erfaring og kompetanse.

Eksperthjelp

Eksperthjelp og rådgivning

 

Når medlemskapet ditt er aktivert avtaler vi en gjennomgang på telefon hvor vi ser på hvordan vi kan hjelpe deg best og mest mulig. I innmeldingsskjemaet nederest på siden så husk å krysse av på det som er viktigst for deg å få igjen for medlemskapet.

Kundevekst med Agentforeningen

Agentforeningen tilstreber å hjelpe på alle tenkelige måter for at medlemmer opplever kundevekst. Noen eksempler under. 

null

Prospektering 2.0.

Eksklusiv rapport som avslører de nyeste metodene for å finne kundeleads.

Medlemmer får også 60 prosent i rabatt på listeverktøy og bedriftsovervåking.

Prospekteirng 2.0.

Du får tilgang på rapporten Prospektering 2.0. som fokuserer på de meste effektive metodene for å få nye prospekter og kundeleads med lave budsjetter. Ingenting holdes tilbake og rapporten oppdateres fortløpende med de siste metodene innen prospektering og leadsgenerering.

null

Promoter din virksomhet

La leverandører kontakte deg og lag spesialtilbud til forretningsnettverket til Agenturer.

Promoter din virksomhet!

Opprett en agentprofil som blir promotert til potensielle leverandører av agenturer. Har du et produkt som passer inn i forretningsnettverket til Agenturer? Lag et godt spesialtilbud og vi promoterer det til vårt nettverk bestående av over 10 000 forretningsinteresserte personer i Norge.

null

Egne selgere og agenter

Trenger du ekstra salgskraft? Vi hjelper deg.

Egne selgere eller agenter

Som medlem av Agentforeningen har du ti prosent rabatt på annonsering hos Agenturer.no. Det er den desidert mest effektive annonsekanalen for å nå ut til selvstendige agenter. Ønsker du ansatte selgere? Vi deler din stilling gratis på Toppselgers sider i sosiale medier (nærmere 8000 følgere).

Spar tid og penger med Agentforeningen

Agentforeningen gir deg verdifulle dokumentmaler som vil spare deg for massevis av tid. Du får også tilgang på eksperthjelp innen diverse områder (regnskap, jus, marked, etc.) som sparer deg for både tid og penger. I tillegg til dette fremforhandler vi helt unike og eksklusive rabatterte avtaler på relevante produkter. 

null

Dokumentmaler

Gjennom Agentforeningen får du tilgang på alle tenkelige og utenkelige dokumentmaler for næringsdrivende.

Eksperthjelp

Det kan være tidkrevende å skrive diverse dokumenter som ofte behøves for selskapet. Du får 30+ dokumentmaler som du kan bruke i egen virksomhet. Du finner selvfølgelig diverse agenturmaler, men også andre nyttige kontrakter og maler for næringsvirksomhet.

null

Eksperthjelp

Sitter du fast på et område? Spar tid ved å spørre og få svar fra eksperter innen regnskap, jus, marked, etc.

Eksperthjelp

Agentforeningen har knyttet til seg eksperter innen felt som regnskap, jus, markedsføring, etc. Du kan for eksempel stille regnskapstekniske spørsmål til autorisert regnskapsfører, få en times gratis advokathjelp, også videre. Dette er eksperthjelp som ellers ville kostet deg mangfoldig tusen kroner.

null

Bo billig på hotell!

Du får en eksklusiv avtale på Hotel Express-kortet som gir deg opptil 50 prosent rabatt på tusenvis av hoteller over hele verden.

Bo billig på hotell

Hotel Express kortet gir høye og eksklusive rabatter på titusenvis av hoteller over hele verden. Kortet kan brukes både privat og i forretningsøyemed. Som medlem av Agentforeningen kan du kjøpe Hotel Express-medlemskap til halv pris (dvs. kr. 1200,- i rabatt).

Eksklusive agenturer og andre forretningsmuligheter

Vi kommer til stadighet over agenturer og forretningsmuligheter som ikke publiseres åpent på Agenturer.no. Disse publiseres på våre lukkete medlemssider som du vil ha tilgang på. Det er her flere spennende muligheter hvor det er mye mindre konkurranse fra andre agenter enn agenturer som annonseres åpent.

Mange flere burde vært medlem av Agentforeningen

«Jeg er forundret av ikke mange flere er medlem av Agentforeningen. Det burde vært tusenvis så godt tiltak som dette er!«

Roar Markussen – Salgsagent

20 grunner til å bli medlem!

null

Hva koster medlemskap i Agentforeningen?

Prisen for 1-års medlemskap i Agentforeningen er kr. 1 800,-  eks. mva. Det vil si kr. 150,- i måneden og er sannsynligvis en av de lettere og mest lønnsomme kjøpsavgjørelsene du har tatt.

Om du ønsker kan du bestille Agentforeningen og Hotel Express medlemskap samlet. Det er naturligvis også fullt mulig å kun bestille medlemskap i Agentforeningen nå og senere bestille Hotel Express medlemskap (til 50 prosent rabatt!) om du skulle få behov for det.

1-års medlemskap i Agentforeningen!
Gjør en smart og lønnsom investering i din virksomhet. Bli medlem av Agentforeningen!
Kr. 1 800,- eks.mva. pr. år.
 • Ingen automatisk fornyelse! Du vil aldri riskere å betale fornyet medlemskap om du ikke synes du får nok verdi igjen. Vi jobber derimot hardt for at du med glede vil fornye medlemskapet årlig.
 • Les fordelene dine ovenfor. Inkluderer blant annet eksklusive agenturmuligheter, lukket forum, unike metoder for prospektering og anskaffelse av kundeleads, en times gratis advokathjelp, dokumentmaler for næringsdrivende, markedets beste tilbud på bedriftslister, mulighet for å promotere egen virksomhet, autorisert regnskapsfører som svarer på dine spørsmål, eksklusive webinarer om salg, marked og andre relaterte emner. Det tilføres kontinuerlig ny verdi til deg som medlem!
1-års medlemskap i Agentforeningen og Hotel Express!
Alle fordelene til Agentforeningen sammen med alle fordelene til Hotel Express til markedets beste pris!
Kr. 3 000,- eks.mva. pr. år.
 • Ingen automatisk fornyelse! Du vil aldri riskere å betale fornyet medlemskap om du ikke synes du får nok verdi igjen. Vi jobber derimot hardt for at du med glede vil fornye medlemskapet årlig.
 • Hotel Express gir deg inntill 50 prosent rabatt på ca. 100 000 hoteller over hele verden. Inkludert svært mange gunstige avtaler på hoteller i Norge. Kortet kan brukes både privat og på forretningsreiser. Normal årspris for kortet er kr. 2 400,- eks. mva. Ved å bestille via Agenturer.no får du medlemskapet i Agentforeningen og Hotel Express for kr. 3 000,-. Det vil si at du har spart 1 200,- kr. samme dag som du melder deg inn i Agentforeningen!
Hva skjer når du melder deg inn i Agentforeningen?

Dag 1: Medlemskapet aktiveres

Medlemskapet aktiveres samme dag som faktura er betalt. Du kan velge om du ønsker å få ordinær faktura eller betale med kort.

Dag 1: Innlogging

Du får tilsendt din egen private innlogging til medlemsidene til Agentforeningen.

Første Uke

I løpet av første uke vil vi sende deg en personlig e-post med innspill på hvordan vi kan være gi mest mulig verdi til din virksomhet gjennom Agentforeningen. Om ønskelig kan vi gjerne også ta en gjennomgang på telefon.

Første Måned

En del tjenester i Agentforeningen brukes etter behov (eksperthjelp, etc.), men fordeler som Agentprofil, Prospektering 2.0., og ulike fordelsavtaler vil det alltid være behov for. Vi anbefaler deg å gå gjennom disse første måneden.

Første Kvartal

Vi jobber hele tiden med å tilføre nye fordeler for medlemmer og ønsker også svært gjerne at du gir oss tilbakemeldinger på hva som er bra, mindre bra, og hva du ønsker mer av som medlem.

11 måneder

Medlemskapet fornyes etter elleve måneder og vi håper og tror at vi gjennom året har tilført deg mangegangen i økt verdi og sparte utgifter enn det du har betalt for medlemskapet. Hvis du likevel ikke ønsker å fornye er det bare å si ifra til oss når du mottar e-post om fornyelse. Du risikerer aldri å måtte betale for fornyet medlemskap om du ikke ønsker.

Fysiske samlinger

Vi ønsker å ha minst en fysisk samling i løpet av året. Når og hvor vil vil være avhengig av interesse. Du vil få beskjed god tid i forveien om fysiske samlinger i Agentforeningen.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve 1-års medlemskap i Agentforeningen