Om oss

Vår visjon

Vi skal være den ledende portalen og samlingsstedet for nye forretningsmuligheter i Norge.

Agenturer.no er den beste plassen i Norge:

  • For å finne dyktige selgere og agenter
  • For å finne franchisetakere og forhandlere
  • For å selge nettbutikker og mindre virksomheter
  • For å finne ledige agenturer og nye inntektsmuligheter

Agenturer.no er også et møteplass hvor bedriftsledere og toppselgere kan utveksle leads, erfaringer, og hjelpe hverandre til nye høyder. Dette legger vi til rette for via våre medlemssider.

Alle kunder og medlemmer skal forvente enestående og rask service. Å være kunde i Agenturer.no skal være en utvilsom god investering for din virksomhet.

Finn agenter og toppselgere via Agenturer.no

Agenturer.no er Norges ledende portal for selvstendige salgsagenter, toppselgere, forhandlere, franchisetakere, og andre distributører.

Vi er en matchmaker mellom «de som har noe å selge» og «de som selger».

Gjennom Agenturer.no finner selskaper selgere og salgsknalaer – og agenter, selgere, og gründere finner nye salgs- og forretningsmuligheter.

I tillegg til dette finner alle interesserte parter massevis av relevant innhold og unike fordeler for næringsdrivende.

Agenturer.no er eid av Agenturer AS med org. nr. 811858722.

En ressurs for salgsagenter som vil lykkes stort

Det er mange selvstendige agenter som har blitt mangemillionærer på ulike agenturer. Enkelte ganger dukker historier som denne opp i media, men vi kjenner også til flere eksempler fra agenter i vår database som har lykkes stort uten at det har ført til avisoppslag.

Gjennom medlemskap i Agenturer.no har vi laget samlingssted for bedrifter som ønsker å lykkes med nye inntektskilder via agenturer og mersalgsprodukter. Som medlem av Agenturer.no får du adgang til et lukket forum for aktive agenter og flere fordeler som er relevant for deg som jobber innen selvstendig salg eller har ulike agenturer. Ønsker du å melde deg inn i Agentnurer.no kan det gjøres her.

Er du bare nysgjerrig og ikke interessert i å bli medlem nå så kan du sjekke ut vårt nyhetsbrev helt gratis. Da får du tilsendt mye god informasjon om agenturer, eksternt salg, og tilhørende emner. Du finner også mye god informasjon i fagarkivet og vi anbefaler selvfølgelig jevnlig å sjekke de siste annonsene på forsiden. Kanskje salgsmuligheten eller agenturet du har ventet på er tilgjengelig.

Den perfekte kanalen for selskaper som ønsker nye salgspartnere

Vi tilbyr en målrettet og rimelig kanal for selskaper som ønsker å finne nye salgspartnere.

Gjennom en kampanje på Agenturer.no treffer dere akkurat det publikumet dere søker – det vil si at dere treffer toppselgere, salgsbedrifter, og foretak som vet hva det vil si å være selvstendige agent. Veldig ofte vil dere også komme i kontakt med aktive agenter som har en eksisterende kundeportefølje og dermed veldig kort vei til kundene dere ønsker.

Interessert i å komme i gang med nye salgskanaler og salgsagenter i hele eller deler av landet? Sjekk priser og start et søk her.

Vi kan også hjelpe selskaper med alt fra kontraktsmaler, agenter i andre land, til konsultativ bistand på å få et agentnettverk til å fungere godt.

Om dere vurderer eksterne selgere så finner du også mye gratis materiale på Agenturer.no.  Sjekk noen av våre mest populære ressurser og tjenester under. 

Kontakt oss

Selv om konseptet med eksterne salgskanaler er nesten like gammelt som salgsyrket og opplever sterk vekst i Norge – er det fortsatt en relativ ny samarbeidsform for mange.

Har du spørsmål er vi glad for å kunne være til hjelp.

Kontakt oss med akkurat det du lurer på og vi kommer tilbake til deg innen få timer.

Kontakt oss