Om oss

Vi tror selvstendige agenter og eksterne salgskanaler er fremtiden innen salg!

I langt større grad enn tidligere er selgere sitt eget «brand». De har en profesjonell profil online via sosiale medier og de har et eget nettverk med kunder og kontakter som følger dem.

Selvstendige salgsagenter er en naturlig forlengelse av dette hvor profesjonelle selgere representerer sitt eget foretak. Dette gir økt fleksibilitet og bedre inntjeningsmuligheter.

Flere og flere selskaper oppdager og erfarer fordelene med å benytte agenter og dermed outsource hele eller deler av salget. Risikoen er lavere og majoriteten av aktive agenter vil ha en eksisterende kundeportefølje noe som gjør at veien til nye salg er kort.

Finn agenter og toppselgere via Agenturer.no

Agenturer.no er Norges ledende portal for selvstendige salgsagenter, toppselgere, forhandlere, franchisetakere, og andre distributører.

Vi er en matchmaker mellom «de som har noe å selge» og «de som selger».

Gjennom Agenturer.no finner selskaper selgere og salgsknalaer – og agenter, selgere, og gründere finner nye salgs- og forretningsmuligheter.

I tillegg til dette finner alle interesserte parter massevis av relevant innhold og unike fordeler for næringsdrivende.

Agenturer.no er eid av Agenturer AS med org. nr. 811858722.

En ressurs for salgsagenter som vil lykkes stort

Det er mange selvstendige agenter som har blitt mangemillionærer på ulike agenturer. Enkelte ganger dukker historier som denne opp i media, men vi kjenner også til flere eksempler fra agenter i vår database som har lykkes stort uten at det har ført til avisoppslag.

Gjennom medlemskap i Agenturer.no har vi laget samlingssted for personer som ønsker å lykkes som selvstendig salgsagent. Som medlem av Agenturer.no får du adgang til et lukket forum for aktive agenter og flere fordeler som er relevant for deg som jobber innen selvstendig salg eller har ulike agenturer. Ønsker du å melde deg inn i Agentnurer.no kan det gjøres her.

Er du bare nysgjerrig og ikke interessert i å bli medlem nå så kan du sjekke ut vårt nyhetsbrev helt gratis. Da får du tilsendt mye god informasjon om agenturer, eksternt salg, og tilhørende emner. Du finner også mye god informasjon i fagarkivet og vi anbefaler selvfølgelig jevnlig å sjekke de siste annonsene på forsiden. Kanskje salgsmuligheten eller agenturet du har ventet på er tilgjengelig.

Den perfekte kanalen for selskaper som ønsker eksterne selgere

Vi tilbyr en målrettet og rimelig annonsekanal for selskaper som ønsker å finne selvstendige salgsagenter.

Gjennom en kampanje på Agenturer.no treffer dere akkurat det publikumet dere søker – det vil si at dere treffer personer og foretak som vet hva det vil si å være selvstendige agent. Veldig ofte vil dere også komme i kontakt med aktive agenter som har en eksisterende kundeportefølje og dermed veldig kort vei til kundene dere ønsker.

Interessert i å komme i gang med selvstendige agenter i hele eller deler av landet? Sjekk priser og start et søk her.

Vi kan også hjelpe selskaper med alt fra kontraktsmaler, agenter i andre land, til konsultativ bistand på å få et agentnettverk til å fungere godt.

Om dere vurderer eksterne selgere så finner du også mye gratis materiale på Agenturer.no.  Sjekk noen av våre mest populære ressurser og tjenester under. 

Kontakt oss

Selv om konseptet med selvstendige agenter er like gammelt som salgsyrket og opplever sterk vekst i Norge – er det fortsatt en relativ ny samarbeidsform for mange.

Har du spørsmål er vi glad for å kunne være til hjelp.

Kontakt oss med akkurat det du lurer på og vi kommer tilbake til deg innen få timer.