Om Agenturer.no – Fremtiden innen salg?

Vi tror selvstendige agenter og eksterne salgskanaler er fremtiden innen salg!

I langt større grad enn tidligere er selgere sitt eget «brand». De har en profesjonell profil online via sosiale medier og de har et eget nettverk med kunder og kontakter som følger dem.

Selvstendige salgsagenter er en naturlig forlengelse av dette hvor profesjonelle selgere representerer sitt eget foretak. Dette gir økt fleksibilitet og bedre inntjeningsmuligheter.

Flere og flere selskaper oppdager og erfarer fordelene med å benytte agenter og dermed outsource hele eller deler av salget. Risikoen er lavere og majoriteten av aktive agenter vil ha en eksisterende kundeportefølje noe som gjør at veien til nye salg er kort.

Hvem er Agenturer.no til for?

Agenturer.no er Norges ledende portal for selvstendige salgsagenter, forhandlere, franchisetakere, og andre distributører.

Vi er en matchmaker mellom «de som har noe å selge» og «de som selger».

Gjennom Agenturer.no finner selskaper selvstendige agenter – og selvstendige agenter finner nye salgsmuligheter.

I tillegg til dette finner alle interesserte parter massevis av relevant innhold og unike fordeler for næringsdrivende. Vi gjennomfører også en til to ganger årlig arrangementer for bedriftsledere og agenter som er interessert i agenturer, franchise, eller andre måter å «outsource» salg på.

Agenturer.no er eid av Appeler AS. Vi brukder derimot kun Agenturer.no som brand i all markedsføring.

En ressurs for salgsagenter som vil lykkes stort

Det er mange selvstendige agenter som har blitt mangemillionærer på ulike agenturer. Enkelte ganger dukker historier som denne og denne opp i media, men vi kjenner også til flere eksempler fra agenter i vår database som har lykkes stort uten at det har ført til avisoppslag.

Gjennom medlemskap i Agenturer.no har vi laget samlingssted for personer som ønsker å lykkes som selvstendig salgsagent. Som medlem av Agenturer.no får du adgang til et lukket forum for aktive agenter og flere fordeler som er relevant for deg som jobber innen selvstendig salg eller har ulike agenturer. Ønsker du å melde deg inn i Agentnurer.no kan det gjøres her.

Er du bare nysgjerrig og ikke interessert i å bli medlem nå så kan du sjekke ut vårt nyhetsbrev helt gratis. Da får du tilsendt mye god informasjon om agenturer, eksternt salg, og tilhørende emner. Du finner også mye god informasjon i fagarkivet og vi anbefaler selvfølgelig jevnlig å sjekke de siste annonsene på forsiden. Kanskje salgsmuligheten eller agenturet du har ventet på er tilgjengelig.

Den perfekte annonsekanalen for selskaper som ønsker å nå ut til selvstendige agenter

Vi tilbyr en målrettet og rimelig annonsekanal for selskaper som ønsker å finne selvstendige salgsagenter. Gjennom en annonse på Agenturer.no treffer dere akkurat det publikumet dere søker – det vil si at dere treffer personer og foretak som vet hva det vil si å være selvstendige agent. Veldig ofte vil dere også komme i kontakt med aktive agenter som har en eksisterende kundeportefølje og dermed veldig kort vei til kundene dere ønsker. Som annonsekunde hos oss sender vi også ut salgsmuligheten dere tilbyr til vår eksklusive agentdatabase samt at vi promoterer den til alle selvstendige agenter og tilsvarende (forhandlere, franchisetakere, og andre distributører) som følger oss i sosiale medier.

Interessert i å komme i gang med selvstendige agenter i hele eller deler av landet? Sjekk priser og start annonsekampanje her.

Vi kan også hjelpe selskaper med alt fra kontraktsmaler, agenter i andre land, til konsultativ bistand på å få et agentnettverk til å fungere godt.

Som representant for en leverandør som søker agenter finner du også mye gratismateriale på Agenturer.no. Om du ønsker mer informasjon om agenter er artikkelen Alt du trenger å vite om salgsagenter et godt sted å begynne. Du finner også andre artikler og intervjuer om agenturer, agentvirksomhet, franchise, og relaterte emner i fagarkivet.

Referanse fra Esca Global Corporation AS

Esca Global Corporation AS har søkt etter agenter for sine produkter gjennom Agenturer.no, og er svært godt fornøyd med resultatet. Det har vært en rekke søkere, og det er inngått avtale med 2 agenter, samt at vi regner med å inngå avtale med en eller to til før påske. Disse annonsesidene fungerer.

Vi må også fremheve service og oppfølging som har vært svært god. Vi kan derfor gi vår beste anbefaling.

Med vennlig hilsen

for Esca Global Corporation AS

Jan Roald Myking

Referanse fra Motoseal Components Oy

Vi är nöjda med allting med er. Det var gott hjälp med översättning av annonsen och alla andra saker vad gäller agenter och Norge. Sedan var vi positivt överraskade av mängden och kvaliteten av kontakter vi fick genom annonsen. Jag hade inga förväntningar med detta, men blev mycket positivt överraskad och nu har vi börjat jobba med en ut av kontakten. Tusen tack till Agenturer.no!

Janne Väkiparta

Referanse fra Euro Business School

Euro Business School (www.ebs.no) er Norges største konsulentselskap med fokus på trening og utvikling av salgsledere og selgere. Vi har brukt Agenturer for å finne forhandlere til å selge noen av våre verktøy og konsepter (www.ebs247.no) i områder vi ikke dekker selv. Vår erfaring med Agenturer og de som jobbe der er udelt positiv. Vi brukte flere kanaler for å finne forhandlere, men samarbeidet med Agenturer og gjennom annonsering i deres kanaler er det som definitivt har gitt oss flest og best potensielle forhandlere. Deres kanaler både på nett og trykte medier, samt serviceinnstillingen og forretningsforståelsen deres er alle viktige bidragsytere til at vi har kommet i mål med vår rekruttering raskere en vi hadde sett for oss. Jeg vil trygt anbefale Appeler AS (eier av Agenturer.no) som bedrift og kanal til andre selskap som ser etter en kanal for å rekruttere agenter eller forhandlere.

Geir Landsgård
Salgsdirektør, Euro Business School

Referanse fra Surfa Products

Vil bruke Agenturer.no igjen

SurfaProducts Scandinavia AS er en bedrift som importerer vannbasert, miljøvennlig impregnering som vi har salgsrettighetene på i Skandinavia. Vi leverer til flisbutikker, byggmarked, entreprenører, murere osv.

Vi er 6 fast ansatte samt at vi har noen salgsagenter som dekker deler av landet vi selv ikke er lokalisert.
I forbindelse med ansettelse av salgsagenter har jeg brukt agenturer.no flere ganger.

Det jeg liker veldig godt med agenturer.no er at det treffer de vi er på utkikk etter. Det er ikke så mange som responderer i forhold til en annonse i en avis, men de som responderer er alle stort sett kvalifisert for jobben. Dette gjør at jeg slipper å gå igjennom en stor søker-masse og hvor mange av søkerne ikke er relevant for stillingen.

For oss har agenturer.no funger utmerket, og til en fornuftig pris.

Ved senere ansettelser kommer jeg til å bruke agenturer.no igjen.

Stein Husvær
Daglig leder 
Surfa Products

Referanse fra Scandinavian Watch Group AB

Vi hade under en tid undersökt möjligheterna att gå in på den norska marknaden med våra varumärken. Vi undersökte alternativa kanaler för att lokalisera agenter och hittade agenturer.no. Vi var nog lite skeptiska till att lägga ut vårt sökande, speciellt på en hemsida vi inte visste något om, i ett annat land. Det var dock oerhört glädjande att få professionellt stöd från första dag och redan första veckan efter utsatt annons få in de första kandidater. Till slut fick vi en kandidat vi omöjligen hade kunnat hitta på annat sätt än genom agenturer.no. Vi kan varmt rekommendera tjänsten!

Scandinavian Watch Group AB
Marknadsansvarig Don Frederiksen

Referanse fra Nemezis / Qbic

We put an ad with Agenturer.no. We wanted to find a commercial agents for Norwegian market. The response from pottential candidates was big and fast. At the end we have 3 strong candidates to represent our business in Norway. I deeply recommend Agenturer for everyone who is interested in Norwegian market.

Pawel Faszcza
Nemezis/Poland

Referanse fra Hotel Express

Hotel Express Norge har annonsert i Agenturer.no . Det har gitt mange, kvalifiserte henvendelser. Vi har fått avtaler med dedikerte selgere – og kan trygt anbefale Agenturer.no.
Før vi annonserte selv, kontaktet vi to tidligere annonsører som begge var fornøyd med tjenestene fra Agenturer.no. Nå kan vi føres på listen over fornøyd annonsør!

Med vennlig hilsen
Jan Harald Launes
98 25 57 06

Referanse fra Fazit Consulting

Svært fornøyd

Vi er svært fornøyd med annonsetjenestene og servicen til Agenturer. Responsen på annonsene har vært veldig bra, og vi har inngått avtaler med det antall agenter vi ønsket oss. Vi valgte å be om at annonsene ble fjernet før utløpstiden etter at avtalene var inngått fordi annonsene stadig genererte aktuelle kandidater. Vi kan trygt anbefale Agenturer.no og ser på annonsering her som en god investering.

Morten Stenersen
Fazit Consulting

Tlf: 97093606

Kontakt oss

Selv om konseptet med selvstendige agenter er like gammelt som salgsyrket og opplever sterk vekst i Norge – er det fortsatt en relativ ny samarbeidsform for mange.

Har du spørsmål er vi glad for å kunne være til hjelp.

Kontakt oss med akkurat det du lurer på og vi kommer tilbake til deg innen få timer

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.