Om oss

Vi tror selvstendige agenter og eksterne salgskanaler er fremtiden innen salg!

I langt større grad enn tidligere er selgere sitt eget «brand». De har en profesjonell profil online via sosiale medier og de har et eget nettverk med kunder og kontakter som følger dem.

Selvstendige salgsagenter er en naturlig forlengelse av dette hvor profesjonelle selgere representerer sitt eget foretak. Dette gir økt fleksibilitet og bedre inntjeningsmuligheter.

Flere og flere selskaper oppdager og erfarer fordelene med å benytte agenter og dermed outsource hele eller deler av salget. Risikoen er lavere og majoriteten av aktive agenter vil ha en eksisterende kundeportefølje noe som gjør at veien til nye salg er kort.

Finn agenter og toppselgere via Agenturer.no

Agenturer.no er Norges ledende portal for selvstendige salgsagenter, toppselgere, forhandlere, franchisetakere, og andre distributører.

Vi er en matchmaker mellom «de som har noe å selge» og «de som selger».

Gjennom Agenturer.no finner selskaper selgere og salgsknalaer – og agenter, selgere, og gründere finner nye salgs- og forretningsmuligheter.

I tillegg til dette finner alle interesserte parter massevis av relevant innhold og unike fordeler for næringsdrivende.

Agenturer.no er eid av Agenturer AS med org. nr. 811858722.

En ressurs for salgsagenter som vil lykkes stort

Det er mange selvstendige agenter som har blitt mangemillionærer på ulike agenturer. Enkelte ganger dukker historier som denne opp i media, men vi kjenner også til flere eksempler fra agenter i vår database som har lykkes stort uten at det har ført til avisoppslag.

Gjennom medlemskap i Agenturer.no har vi laget samlingssted for bedrifter som ønsker å lykkes med nye inntektskilder via agenturer og mersalgsprodukter. Som medlem av Agenturer.no får du adgang til et lukket forum for aktive agenter og flere fordeler som er relevant for deg som jobber innen selvstendig salg eller har ulike agenturer. Ønsker du å melde deg inn i Agentnurer.no kan det gjøres her.

Er du bare nysgjerrig og ikke interessert i å bli medlem nå så kan du sjekke ut vårt nyhetsbrev helt gratis. Da får du tilsendt mye god informasjon om agenturer, eksternt salg, og tilhørende emner. Du finner også mye god informasjon i fagarkivet og vi anbefaler selvfølgelig jevnlig å sjekke de siste annonsene på forsiden. Kanskje salgsmuligheten eller agenturet du har ventet på er tilgjengelig.

Den perfekte kanalen for selskaper som ønsker nye salgspartnere

Vi tilbyr en målrettet og rimelig annonsekanal for selskaper som ønsker å finne nye salgspartnere.

Gjennom en kampanje på Agenturer.no treffer dere akkurat det publikumet dere søker – det vil si at dere treffer toppselgere, salgsbedrifter, og foretak som vet hva det vil si å være selvstendige agent. Veldig ofte vil dere også komme i kontakt med aktive agenter som har en eksisterende kundeportefølje og dermed veldig kort vei til kundene dere ønsker.

Interessert i å komme i gang med nye salgskanaler og salgsagenter i hele eller deler av landet? Sjekk priser og start et søk her.

Vi kan også hjelpe selskaper med alt fra kontraktsmaler, agenter i andre land, til konsultativ bistand på å få et agentnettverk til å fungere godt.

Om dere vurderer eksterne selgere så finner du også mye gratis materiale på Agenturer.no.  Sjekk noen av våre mest populære ressurser og tjenester under. 

Våre samarbeidspartnere bidrar også med å finne de beste kandidatene

Er du på Premium-pakken eller høyere så får din bedrift også den fordelen at vårt team med selvstendige samarbeidspartnere vil sjekke sitt nettverk for aktuelle kandidater. Vi har fått på plass et dyktig team med selvstendige samarbeidspartnere som har lang erfaring og enormt nettverk innen salg, agenturhandel, og næringslivet generelt. Disse inkluderer:

  • Kjetil Helliesen – Basert i Rogaland. Bakgrunn fra forsvaret. Flere tiårs erfaring innen salg, ledelse, og gründervirksomhet. Kjetil er også en aktiv nettverksbygger og tilbyr coaching-tjenester.
  • Bernt Tore Nøstvold – Basert i Tønsberg. Lang erfaring som agent og innen agenturhandel generelt. Han jobbet 20 år inne sportsbransjen og har 10 års erfaring med produksjon og produktutvikling i Kina. Han har også god erfaring med salg opp mot større kjeder og interesseorganisasjoner.
  • Rigmor Håheim – Basert i Telemark. Lang erfaring innen industri og bakgrunn som elektriker. Hun driver nå egen agenturvirksomhet og har tilegnet seg erfaring innen interiør/klær i tillegg til mer tekniske produkter innen industrien.
  • Marius Wikeland – Basert i Nord-Norge. Han har lang erfaring med salg, rådgivning, og ledelse og har i særdeleshet jobbet med produkter inn mot hotell, restaurant, og storkjøkken. Han har også være KAM mot varehandel og opparbeidet seg et enestående nettverk i Nord-Norge.
  • Bernt Olav Johansen – Selvstendig næringsdrivende i Nord Norge gjennom over 20 år. Han har 15 års erfaring fra forsikringsbransjen. 7 år som driftssjef i ferjerederi. Over 20 års erfaring fra div. virksomheter, alt fra mat til bygg og anlegg.

Kontakt oss

Selv om konseptet med eksterne salgskanaler er nesten like gammelt som salgsyrket og opplever sterk vekst i Norge – er det fortsatt en relativ ny samarbeidsform for mange.

Har du spørsmål er vi glad for å kunne være til hjelp.

Kontakt oss med akkurat det du lurer på og vi kommer tilbake til deg innen få timer.

Fant ingen felt.