Bedriftsleder eller gründer?

- Vi sender deg Norges mest lønnsomme nyhetsbrev for bedriftsledere. Helt gratis!

Her er hva du får umiddelbart

3 gratis rapporter:

Slik lykkes dere med eksterne agenter

Inneholder en rekke konkrete tips på hvordan dere kan få motiverte salgsagenter til å selge for deres selskap. I arbeidet med denne rapportet hentet vi inn massevis av tilbakemeldinger og innspill fra noen av Norges mest suksessfulle salgsagenter

Skriverier om salg og forretningsutvikling

Inneholder utdrag fra et relativt obskurt og ukjent nyhetsbrev vi hadde i 2018. Du får blant annet et enkelt triks for å doble responsen på en jobbannonse, prospekteringstips, uvanlige metoder for markedsføring, etc.

En helt ny karriere

Denne rapporten er myntet på personer som vurderer å starte med et agentur, men mangler erfaring. Du vil få vite om et par vanlige fallgruver og få tips til hvordan du kan finne gode agenturer som passer deg.

Hold deg oppdatert på nye forretningsmuligheter

Du får ukentlige oppdateringer om nye agenturer og andre forretningsmuligheter. Det kan være muligheter i alle bransjer – og du kan bli tipset om muligheten som passer perfekt for din virksomhet

Gratis e-bok med 90 Gründerideer

GrunderBibelen formidler nye forretningsideer som knapt noen har tenkt på. Nå har forfatteren, Peter Barbulla, laget en egen bok med hele 90 nye forretningsideer. Dette er nisjer, hull eller mangler i markedet, som venter på at noen vil gripe sjansen, for å utvikle disse til egen fordel.

Du får nå denne e-boken eksklusivt via Agenturer.no – og du får den helt gratis. Her vil du finne insprasjon og kreative ideer som kan trigge din egen fantasti – og skape nye inntektskilder!

Hvorfor gir dere så mye verdi til de som melder seg på nyhetsbrevet?

Ettersom mange selskaper bruker Agenturer.no for å finne agenter, franchisetakere, og samarbeidspartnere på salg, så er vi helt avhengig av å ha oppmerksomheten til dyktige ledere, selgere, og gründere i alle bransjer.

Den beste måten å få det til på er ved å gi medlemmer av nyhetsbrevet mest mulig konkret verdi. Det er så enkelt som det. 

Vær også trygg på:

Meld deg på her

Du vil motta en mail umiddelbart med link til bonuser – og deretter hvis du fortsetter å være medlem mottar du ca. en e-post i uken. 

Navn*
Godkjenning av personvern*
Vi kan lagre ditt navn og e-post med det formålet å sende nyhetsbrev. Vi vil aldri dele denne informasjonen med andre. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Om du melder deg av blir din informasjon slettet.