Bedriftsleder eller gründer? 

Vi ønsker å sende deg Norges mest interessante og nyttige nyhetsbrev for bedriftsledere. Får vi det ikke til så vil vi at du melder deg av og gir oss klar beskjed.

Her er hva du får umiddelbart

Du mottar umiddelbart 3 rapporter vi har skrevet myntet på bedriftsledere. Rapportene er henholdsvis:

  1. Slik lykkes dere med eksterne agenter i Norge: Inneholder en rekke konkrete tips på hvordan dere kan få motiverte salgsagenter til å selge for deres selskap. I arbeidet med denne rapportet hentet vi inn massevis av tilbakemeldinger og innspill fra noen av Norges mest suksessfulle salgsagenter.
  2. Skriverier om salg og forretningsutvikling: Inneholder utdrag fra et relativt obskurt og ukjent nyhetsbrev vi hadde i 2018. Du får blant annet et enkelt triks for å doble responsen på en jobbannonse, prospekteringstips, uvanlige metoder for markedsføring, etc.
  3. En helt ny karriere: Denne rapporten er myntet på personer som vurderer å starte med et agentur, men mangler erfaring. Du vil få vite om et par vanlige fallgruver og få tips til hvordan du kan finne gode agenturer som passer deg.

Meld deg på her

Du vil motta minst en e-post i uken proppfull av nye muligheter, nyttige give-awyas og eksklusive tips innen salg og forretningsutvikling.

  • Vi kan lagre ditt navn og e-post adresse i vårt e-post program for det formålet å sende nyhetsbrev. Vi vil aldri dele denne informasjonen med noen andre parter. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Om du melder deg av nyhetsbrevet blir din informasjon slettet og ikke lagret noe andre steder.