Bedriftsleder eller gründer?

- Vi sender deg Norges mest lønnsomme nyhetsbrev for bedriftsledere. Helt gratis!

Her er hva du får umiddelbart

3 gratis rapporter:

Slik lykkes dere med eksterne agenter

Inneholder en rekke konkrete tips på hvordan dere kan få motiverte salgsagenter til å selge for deres selskap. I arbeidet med denne rapportet hentet vi inn massevis av tilbakemeldinger og innspill fra noen av Norges mest suksessfulle salgsagenter

Skriverier om salg og forretningsutvikling

Inneholder utdrag fra et relativt obskurt og ukjent nyhetsbrev vi hadde i 2018. Du får blant annet et enkelt triks for å doble responsen på en jobbannonse, prospekteringstips, uvanlige metoder for markedsføring, etc.

En helt ny karriere

Denne rapporten er myntet på personer som vurderer å starte med et agentur, men mangler erfaring. Du vil få vite om et par vanlige fallgruver og få tips til hvordan du kan finne gode agenturer som passer deg.

Hold deg oppdatert på nye forretningsmuligheter

Du får ukentlige oppdateringer om nye agenturer og andre forretningsmuligheter. Det kan være muligheter i alle bransjer – og du kan bli tipset om muligheten som passer perfekt for din virksomhet

Verdifulle give-aways

Vi deler jevnlig ut verdifulle give-aways på nyhetsbrevet. Det er konkurranser med svært høye vinnersjanser! Vi har det siste året delt ut gratis CRM-løsninger for et år (verdi kr. 3900), flere Hotel Express-kort (verdi kr. 2600 pr. stk), gavekort på firmagaver (kr. 1000,- pr. stk), og andre ting som kofferter for forretningsreisende, balansebrett for kontorer, etc. Totalt har medlemmer av nyhetsbrevett fått gaver på flere titusen kroner.

Hva tjener dere på dette?

Ettersom både norske og utenlandske selskaper bruker Agenturer.no for å finne agenter, franchisetakere, og samarbeidspartnere på salg, så er vi helt avhengig av å ha oppmerksomheten til dyktige bedriftsledere i alle bransjer. Den beste måten å få det til på er ved å gi medlemmer av nyhetsbrevet mest mulig konkret verdi. Det er så enkelt som det. 

Vær også trygg på:

Meld deg på her

Du vil motta ca. en e-post i uken proppfull av nye muligheter, nyttige give-awyas og eksklusive tips innen salg og forretningsutvikling.
  • Vi kan lagre ditt navn og e-post adresse i vårt e-post program for det formålet å sende nyhetsbrev. Vi vil aldri dele denne informasjonen med noen andre parter. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Om du melder deg av nyhetsbrevet blir din informasjon slettet og ikke lagret noe andre steder.