Bygge Agentnettverk i Europa

Søker dere å bygge et agentnettverk i Europa kan Agenturer.no hjelpe dere med rekrutteringen av dyktige agenter i de fleste europeiske land.

Agenter i Europa

Vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle vår kapasitet til å levere agenter i hele Europa. Sales Agents UK har allerede blitt en av de ledende portalene for selvstendige salgsagenter i Storbritannia og vi jobber med tilsvarende prosjekter i europeiske andre land.

I Europa har vi derimot ikke mulighet til effektivt å skaffe dyktige salgsagenter gjennom en enkel annonsekampanje slik det gjøres i Norge på Agenturer.no. Derfor har vi knyttet til oss ulike samarbeidspartnere som spesialiserer seg på rekruttering av selvstendige agenter og sitter på eksklusive databaser bestående av aktive agenter i Europa.

Å bygge opp et agentnettverk er en smart og kostnadseffektiv måte å raskt komme i gang med salg i nye marknader, men skal dere starte med selvstendige agenter i nye land må dere likevel sette av budsjetter og tid til det. Kostnaden for å bygge et agentnettverk vil avhenge av hvor mange agenter dere søker og i hvilke land. For å komme igang med agenter må dere være forberedt på å kunne bruke ca. 25 000,- kroner. Hvis det er for mye å investere så anbefaler vi at dere venter med Europa-satsingen. Hvis dere er klar for å erobre Europa og ønsker et uforpliktende tilbud på å bygge et europeisk agentnettverk så fyll ut skjemaet under.