Bygge agentnettverk i Europa

Søker dere å bygge et agentnettverk i Europa kan Agenturer.no hjelpe dere med rekrutteringen av dyktige agenter i de fleste europeiske land.

Vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle vår kapasitet til å levere agenter i hele Europa. Sales Agents UK er allerede blitt den ledende portalen for selvstendige salgsagenter i Storbritannia og vi jobber med tilsvarende prosjekter i andre europeiske land.

I de fleste europeiske land har vi også lokale samarbeidspartnere som spesialiserer seg på rekruttering av selvstendige agenter og sitter på eksklusive databaser bestående av aktive agenter i Europa.

Å bygge opp et agentnettverk er en smart og kostnadseffektiv måte å komme i gang med salg i nye marknader, men skal dere starte med selvstendige agenter i nye land må dere likevel sette av budsjetter og tid til det. Kostnaden for å bygge et agentnettverk vil avhenge av hvor mange agenter dere søker og i hvilke land. Å få på plass en agent kan koste fra kr. 20 000 og oppover. Om det er for mye å investere akkurat nå så anbefaler vi at dere venter med Europa-satsingen. Hvis dere er klar for å erobre Europa og ønsker et uforpliktende tilbud på å bygge et europeisk agentnettverk så fyll ut skjemaet under.

Agentnettverk Europa