Rent A Wreck of Scandinavia AS

Områder: Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: B2C, Bil og transport

Type mulighet: Franchise

Betingelser: Et velprøvd franchisekonsept

Fordeler: Mulighet for eksklusivt område

Rent-A-Wreck er den eldste og største utleiekjede i verden med brukte biler. Rent-A-Wreck er et veletablert og grundig konsept som har eksistert i over 45 år i USA og 25 år i Norge. Konseptet er å tilby et rimelig leiebilalternativ uten at dette på noen måte går ut over sikkerhet eller service. Med selvironi refererer navnet til vrak, men bilene er naturligvis godkjente, rene, godt vedlikeholdte og av kjente pålitelige merker. Bilenes alder varierer og de blir stadig nyere.

Rent-A-Wreck har ca. 150 utleiestasjoner hvorav over 40 er i Skandinavia. Rent-A-Wreck’s mål er å bli landsdekkende i Skandinavia og flere franchiseavdelinger er under etablering.

Vær din egen sjef - uten å stå alene

Rent-A-Wreck søker flere franchisetakere i Norge der vi ikke er representert fra før. Småsteder er også aktuelt da virksomheten lett kan kombineres med andre bransjer.

For å bli en franchisetaker i Rent-A-Wreck kreves ingen spesiell erfaring fra bransjen da vi skal lære deg denne. For å lykkes kreves at du som person er driftig, serviceorientert og glad i mennesker og biler. Som franchisetaker i Rent-A-Wreck driver du selvstendig forretning uten å stå alene.

Rent-A-Wreck Franchise tilbyr:

  • Et velprøvd franchisekonsept
  • Sentral markedsføring fra kjeden
  • Stort markedspotensial
  • Årlige møter og utviklingskurs
  • Ledelse og salgsstøtte fra organisasjonen
  • Felles nettsted med booking service

Investeringsbehov:

Din totale investering avhenger av faktorer som bla. lokaliteter og bilpark.

Vi vil ha deg med på laget! Ikke nøl med å ta kontakt for å få mer informasjon.