Rimelig, enkel, og fleksibel løsning på frakt

Frakt er en utfordring for mange bedrifter. Ofte står man overfor et valg mellom kostbare, effektive løsninger og rimeligere, men mindre praktiske alternativer. Agenturer.no forstår disse utfordringene, og det er derfor vi er glad for å ha et samarbeid med Frakt123.

Frakt123 er en nytenkende aktør i fraktbransjen, som tilbyr innovative, rimelige, og brukervennlige løsninger.

Hva gjør Frakt123 nytenkende? Her er noen eksempler:

  • Behold din leverandør (hvis du liker den). Frakt123s stordriftsavtaler med alle ledende fraktleverandører i Norge betyr at du kan fortsette med din foretrukne leverandør, samtidig som du reduserer kostnadene.
  • Fleksibilitet. Det er enkelt å bruke ulike fraktleverandører for ulike sendinger. Bytt mellom leverandører i samme løsning slik at du alltid er sikret de beste betingelsene.
  • Support og kundeservice vil overgå hva du vil oppleve om du har en direkte avtale med en fraktleverandør.
  • Brukervennlighet. Frakt123s intuitive online bestillingssystem gjør hele fraktprosessen sømløs fra start til slutt.
  • Alt du trenger av integrasjoner. Du kan enkelt automatisere import av bestillinger til fraktplattformen og skrive ut fraktetiketter. Frakt 123 kan brukes frittstående eller integreres med ledende plattformer for e-handel og lagersystemer. Integrasjoner inkluderer blant annet Shopify, WooCommerce, Klarna, Amazon, Squarespace, Magento, PrestaShop, Mystore, Miinto, Shop123, m. fl. Inegrerer også sømløst med logistikksystemer som Ongoing, Rackbeat, Apport, og Tecsys.
  • Betydelige besparelser. Vår hovedprioritet er å hjelpe deg med å kutte fraktkostnader, uten å gå på kompromiss med servicekvaliteten.

9 av 10 vil få lavere kostnader, tilsvarende eller bedre fraktløsning,

og forbedret kundesupport.

Neste steg er..

Fyll ut skjemaet under og vi kommer tilbake med et uforpliktende tilbud til din vurdering. Vi håper at du vil bli overbevist, men hvis vårt forslag ikke passer deg så er det selvfølgelig også helt greit. Vi er her for å hjelpe og finne riktige kunder, ikke for å være slitsomme selgere.

Ingenting å tape – Mye å vinne!

Fyll ut skjemaet og bli kontaktet med mer informasjon og et utforpliktende tilbud for din bedrift.

Fraktløsning

Flere unike fordeler med vår fraktavtale

De fleste ønsker en enkel, brukervennlig, og stabil fraktløsning med lave priser. Det får du via Frakt123, men du har også flere unike fordeler som du kan benytte deg av.

  • Gratis integrasjon mellom nettbutikk og EDI
  • Ferdig forhandlete fraktpriser 50-70% rabatt på veiledende priser
  • Gratis fraktetiketter tilpasset sendinger per år
  • Fri support 08-16 (man-fre)

Klar til å kutte kostnadene dine og gjøre frakt enklere? Første steg er at du kontakter oss for et uforpliktende tilbud.