Forefence AS

Områder: Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: B2C, Bygg & Eiendom

Type mulighet: Forhandler / Salgsagent

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Grundig opplæring og oppfølging / Høyt inntektspotensial / Innovativt produkt/tjeneste

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Forefence ble etablert i 2012. Vi designer og produserer rekkverk, gjerder og levegger, av høy kvalitet, i Norge. Produktet er rettighetsbeskyttet, og har bestått testing hos Sintef. Vår ambisjon er å bli Scandinavias ledende leverandør av glassrekkverk.

Produktet vi selger

Glassrekkverk med stolper er det vi selger mest av. Produktet er unikt, og skiller seg fra andre produkter i markedet, ved at glassene innfestet i stolpene, slik at det oppnås maksimal le-effekt. Stolpenes dimensjonering gir dessuten rom for adskillig større avstand mellom stolpene enn konkurrerende produkter, noe som er et klart konkurransefortrinn. Vi produserer stolper og øvrige stålelementer i syrefast 316 stål. Glassene produseres ihht. NS 3510. Vi er konkurransedyktige på pris.

Målgruppen vi selger til

Vi selger mest i privatmarkedet, men vi har også kunder som OBOS, Block Watne, Mesterhus, og Vedal entreprenør på kundelisten. Målgruppen er således både privatmarkedet og proffmarkedet.

Agenter søkes

Vi søker nå agenter i følgende områder:

  • Østlandet
  • Sørlandet
  • Midt-Norge
  • Nord Norge

Vi ser etter en resultatorientert, høflig og grunnleggende serviceinnstilt kvinne eller mann, med gode norskkunnskaper og egen bil.

Kandidaten bør ha kunnskap om, og kontaktnett i, eiendoms/bygg/uteroms-markedet. Agenten kan ha komplementære, men ikke konkurrerende produkter, i sin portefølje.

Agenten vil jobbe med lettsolgte, spennende kvalitetsprodukter og være med på å bygge opp Forefence til å bli en ledende leverandør av glassrekkverk.

Salgsmetodene skal være faktabasert og tillitvekkende.