BBB System AS

Områder: Stedsuavhengig

Selger til: Hovedsaklig B2C

Type mulighet: Selskap til salgs

Salgskanaler: Kan selges online (uten å snakke med kunder)

BBB System, opprinnelig kjent som BBB Reóler, er et anerkjent norsk selskap etablert på 1950-tallet. Vårt unike bokhyllesystem har gjennom årene oppnådd betydelig vekst og er nå et velkjent element i mange norske hjem. Bokhyllene, som produseres i Latvia, distribueres gjennom mer enn 100 forhandlere i Norge, Danmark, Sveits og Tyskland.

Grunnet grunnleggerens alder og helse, er vi på utkikk etter en ny, engasjert eier.

 

Bokhyller i verdensklasse

BBB tilbyr vegginnredning og reolsystemer i heltre, tilgjengelig i både furu og bjerk. Våre produkter kan skreddersys ned til millimeteren i både høyde og bredde, med et bredt utvalg av farger utover de standardiserte alternativene.

En stolt 70-Års tradisjon søker arvtaker

I lys av nåværende eiers alder og helse, søker vi en dedikert arvtaker for BBB System.

Den nye eieren vil overta et velrenommert og unikt kvalitetskonsept, inkludert alle rettigheter, avtaler, forhandlerkontakter, kundelister, know-how, nettsted og tilhørende domene.

Det er av stor betydning for oss å finne den rette eieren som er motivert for å videreføre og videreutvikle BBB Systems stolte tradisjon og arv, som strekker seg over mer enn syv tiår.

Dette er en enestående mulighet riktige aktør. Vi ser med stor interesse frem til å komme i dialog med deg dersom du finner vårt konsept og selskap tiltalende. Ta kontakt for å utforske muligheter og mer informasjon.