Franchise - Sjekk franchisemuligheter i Norge

Franchise er en av de vanligste forretningsmodellene suksessfulle selskaper velger. Det gir både hovedselskapet og franchisetaker en rekke fordeler.

Som franchisetaker får du bli del av et konsept som fungerer godt for andre. Det er dermed ingen grunn til at at du ikke skal få til samme suksess som andre innunder samme franchisekonsept.  Veldig mange kjente selskaper bruker i dag franchise. Det inkluderer selskaper i alle mulige bransjer (ikke bare fast-food som mange forbinder med franchise). Du finner franchisemuligheter i stort sett alle bransjer. Sjekk  franchisemuligheter under og ta kontakt med selskapene du synes virker spennende.

Ledig franchise i Norge

Laura Ashley søker franchisetakere

Laura Ashley er et gjennomtenkt konsept med en solid merkevareplattform og har en klar posisjonering i markedet. Laura Ashley har butikker over hele verden og utsalget skjer gjennom 170 egne butikker og 260 franchise butikker i 26 land.

Les mer »

Buffalo Energy Drink lanseres i Norge

Buffalo Energy Drink er ett veletablert merke og har fotfeste og salg i mange land, nå kommer den også til Norge og vi søker i den forbindelse regionale Franchisepartnere på Sørlandet, Nord-Norge og Vestlandet.

Les mer »

Anbefalte artikler om franchise