Ikt Partner 24 AS

Områder: Midt-Norge / Østlandet / Sørlandet

Selger til: Software og IT

Type mulighet: Franchise / Nasjonalt agentur / Salgsagent

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

I Ikt-Partner 24 er vi totalleverandør av it & telefoni tjenester. Vårt mål er å være kundens eneste kontaktpunkt for alle IT og digitale tjenester. Vi har høy fokus på kompetanse og kvalitet. Derfor jobber vi kun med leverandører og operatører som er har eksepsjonelle produkter og tjenester. Telia, Microsoft, Altibox, Unifon, Riks TV, Ice og flere.

Avdelingsleder søkes

Arbeidsgiver Ikt Partner 24 Tele AS Stillingstittel Avdelingsleder Frist Snarest Ansettelsesform Selvstendig næringsdrivende

Ikt Partner 24 Tele AS er i en spennende vekstfase. I løpet av kort tid har vi etablert tre salgsavdelinger i Oslo.

Vi søker enkeltpersoner eller bedrifter som deler vår lidenskap for salg av it og teletjenester. Som franchisetaker hos oss får du muligheten til å dra nytte av vår veletablerte merkevare, støtte fra et erfarent team og et bredt spekter av tjenester innen It og telekommunikasjon.

Vi ønsker drivende krefter som er motiverte til å vokse sammen med oss og levere høykvalitets IT-løsninger til bedrifter i Drammen og omegn. Vi er også åpne for å ta en prat dersom du er fra et annet sted. Hvis du er dedikert, har en gründerånd, og ønsker å være en del av vår suksesshistorie, oppfordrer vi deg til å kontakte oss for å utforske muligheten for å bli en del av IKT Partner 24-familien.

Ta gjerne kontakt ved spørsmål – prosessen er allerede i gang.