Er du en bedriftseier eller gründer?

– Da passer medlemskap i Agenturer.no for deg
 • null
  Tilgang på eksklusive agenturer og forretningsmuligheter. 
 • null
  Dokumentmaler for næringsdrivende.
 • null
  Fordelsavtaler som kan måle seg med det beste på markedet.
 • null
  Eksperthjelp og synergier på salg.

3 gode grunner for ditt selskap å bli medlem av Agenturer.no

null

Eksklusive agentur- og forretningsmuligheter

Går dere i dag glipp av naturlige mersalgsprodutker og agenturer som vil gi økte inntekter til deres bedrift?

Det er til enhver tid åpne annonser på forsiden av Agenturer som alle kan se, men vi er også i dialog om en rekke agenturer som ikke annonseres åpent. Som medlem av Agenturer.no vil vi være dine øyne og ører når det kommer til ledige agenturer og naturlige mersalgsprodukter – og tipse deg så snart vi kommer over noe som kan være en god mulighet for deg.

Som medlem kan du også lage en agentprofil som våre kunder får tilgang på slik at de kan kontakte deg om de ønsker å innlede et samarbeid.

null

Eksperthjelp og synergier på salg

I tillegg til å gi medlemmer tilgang på eksklusive agenturer og forretningsmuligheter bidrar vi også med eksperthjelp på drift og salg.

Vi har samarbeid med advokat og regnskapsfører som kan svare på problemstillinger som kan dukke opp for dere. Dere får også direkte tilgang på 30+ dokumentmaler for næringsdrivende.

I tillegg har vi svært tette relasjoner til Norges ledende eksperter på salg & markedsføring – og bidrar gladelig med konkrete innspill på salg. Som medlem får dere også tilgang på guiden «Prospektering 2.0.» som avslører en rekke kjente og ukjente metoder for å finne nye kunder. Denne oppdateres jevnlig.

I tillegg til alt dette så ønsker vi at medlemmer skal handle oss andre medlemmer – og selger du en tjeneste / produkt som kan passe for andre medlemmer (eller følgere av Agenturer.no generelt) vil vi promotere denne i vårt nettverk.

null

Gode fordelsavtaler på tjenester dere trenger

Mens punkt 1 og 2 over er unike for Agenturer.no finnes det flere konkurrerende fordelsprogram for bedrifter.

Vi ønsker at hovedgrunnen til å bli medlem av Agenturer.no skal være at man får økt vekst via eksklusive agenturer og andre muligheter, innspill på salg, også videre.

Dette fokuset skiller oss klart fra andre medlemskap, men vi skjønner at å kutte kostnader også er viktig. Derfor har vi skaffet tilgang på fordelsavtaler som kan måle seg med det beste på markedet – og om dere bruker disse er medlemskapet deres raskt tjent inn.

Du får blant annet rabatter hos:

 • Norwegian (6 prosent på kortdistanse og 10 prosent på langdistanse + gratis fasttrack). Gjelder alle bestillinger.
 • Thon Hotels (14 – 21 prosent)
 • Hertz Bilutleie (15 prosnet)
 • CircleK (58 ø/literen for diesel og 55 ø/literen for bensin)
 • Regnskapstall.no (60 prosent). Deres verktøy er nesten et must for alle bedrifter for å holde kontroll på nyetableringer i bransjen, endringer hos kunder og konkurrenter, etc. Dere sparer over 4000 kroner (som er mer enn hva medlemskap hos Agenturer.no koster).
 • SuperOffice (15 prosent).
null

Velg mellom medlemskap i 1 eller 2 år

Prisen for 1-års medlemskap hos Agenturer.no er kr. 1 800,- eks. mva.

Det er også mulig å investere i et 2-års medlemskap. Da er prisen kr. 2 900,- eks.mva. (eller kr. 1 450,- pr. år).

Denne prisen er forbeholdt selskaper mellom 1-5 ansatte.

Vi håper og regner med at dette vil bli en svært god og lønnsom investering for dere.

Og en ting til: Vi misliker automatiske fornyelser med oppsigelsestid like mye som deg. Når medlemsperioden utløper kontakter vi deg og spør om du ønsker å fornye. Medlemskapet blir derfor ikke automatisk fornyet ettersom vi foretrekker at du aktivt fornyer det fordi det er nyttig og lønnsomt for deg å være medlem.

Mange flere burde vært medlem av Agenturer.no

Jeg er forundret av ikke mange flere er medlem av Agenturer.no. Det burde vært tusenvis så godt tiltak som dette er!

Roar Markussen – Salgsagent

Eksklusive muligheter og fantastiske tilleggstjenester

Jeg er medlem i agenturer.no på grunn av alle mulighetene som de kan tilby, både i form av ekslusive agenturer, men og alle de fantasiske tilleggstjenestene og fordelene jeg som medlem får. 

I tillegg til dette så utviser agenturer.no med Lars i spissen en meget høy grad av seriøsitet, kundevennlighet, service og oppfølging. Totalpakken jeg som medlem får gjør at så snart jeg får en anledning til å snakke om agenturer.no sine fordeler så gjør jeg det.

Anbefaler alle som driver i denne bransjen om å melde seg inn og dra nytte av alt de kan tilby.

Sverre Engedal
ES Partner AS

Mine beste anbefalinger kan gis

Agenturer er en nyttig og effektiv kanal for å ha oversikt over ledige agenturer innenfor de fleste bransjer.

Har samarbeidet med Agenturer flere ganger og veldig fornøyd med oppfølging og tips.

Mine beste anbefalinger kan gis.

Tor Olaf Aandahl

null
Hva skjer når du melder deg inn i Agenturer.no?

Dag 1: Medlemskapet aktiveres

Medlemskapet aktiveres samme dag som faktura er betalt. Forfall på faktura er 10 dager, men om du betaler før blir også medlemskapet aktivert før.

Dag 1: Innlogging

Du får tilsendt din egen private innlogging til medlemsidene til Agenturer.no. Her finner du informasjon om fordelsavtaler, dokumentmaler, guiden «Prospektering 2.0.», etc.

Første Uke

I løpet av første uke vil vi sende deg en personlig e-post med innspill på hvordan vi kan være gi mest mulig verdi til din virksomhet gjennom Agenturer.no. Om ønskelig kan vi gjerne også ta en gjennomgang på telefon.

Første Måned

En del tjenester i Agenturer.no brukes etter behov (eksperthjelp, etc.), men fordeler som Agentprofil, Prospektering 2.0., og ulike fordelsavtaler vil det alltid være behov for. Vi anbefaler deg å gå gjennom disse første måneden.

Første Kvartal

Vi jobber hele tiden med å tilføre nye fordeler for medlemmer og ønsker også svært gjerne at du gir oss tilbakemeldinger på hva som er bra, mindre bra, og hva du ønsker mer av som medlem.

11 måneder

Medlemskapet fornyes etter elleve måneder og vi håper og tror at vi gjennom året har tilført deg mangegangen i økt verdi og sparte utgifter enn det du har betalt for medlemskapet. Hvis du likevel ikke ønsker å fornye er det bare å si ifra til oss når du mottar e-post om fornyelse. Du risikerer aldri å måtte betale for fornyet medlemskap om du ikke ønsker.

Fysiske samlinger

Vi ønsker å ha minst en fysisk samling i løpet av året. Når og hvor vil vil være avhengig av interesse. Du vil få beskjed god tid i forveien om fysiske samlinger i Agenturer.no.

Chat med virtuell selger

Ja takk! Jeg ønsker medlemskap i Agenturer.no