Er du en bedriftseier eller gründer?

– Da er Agentforeningen for deg!
 • null
  Vil du ha flere kunder og selge mer?
 • null
  Vil du spare tid og være mer effektiv?
 • null
  Vil du spare penger og få bedre avtaler på relevante tjenester?
 • null
  Vil du ha tilgang på eksklusive forretningsmuligheter?
null

Hva ønsker du å få igjen for ditt medlemskap?


Som medlem av Agentforeningen får du tilgang på eksklusive agenturmuligheter som aldri publiseres offentlig. Du kan logge deg på Agenturer.no for å se disse, men vi vil også varsle deg personlig når vi har muligheter som kan passe for ditt selskap.

Nye Agenturer

Nye agenturer og forretningsmuligheter

Da vil du få nytte av guiden "Prospektering 2.0." som kontinuerlig oppdateres med nye metoder for å finne kundeleads. Du får 60 % rabatt på Regnskapstall.no hvor du kan overvåke ubegrenset antall bedrifter. Det er også muligheter for å promotere dine produkter til forretningsnettverket til Agenturer.no. Vi jobber også utveksling av kundeleads mellom medlemmer.

Mer salg

Mer salg og kundeleads

Fordelseravtaler

Fordelsavtaler / Rabatterte avtaler

Medlemmer kan blant annet årlig spare kr. 1200,- på Hotel Expres-kortet. Kr. 4 173,- på Regnskaptall.no. 200 kroner timen på autorisert regnskapsfører. 6 - 10 prosent rabatt på flyreiser hos Norwegian. 20 prosent på luksuskofferter for forretningsreisende. 15 % på firmagaver / visittkort. Vi oppdaterer kontinuerlig med nye fordeler så lenge det er relevante og unike fordeler for medlemmer. Medlemmer kan også komme med innspill på fordeler de ønsker at vi skal fremforhandle for dem.

Vi samarbeider med både autorisert regnskapsfører og advokat og medlemmer kan kostnadsfritt stille spørsmål til våre samarbeidspartnere. Medlemmer har også et lukket forum for diskusjoner mellom profesjonelle agenter hvor du finner mye erfaring og kompetanse.

Eksperthjelp

Eksperthjelp og rådgivning

 

Når medlemskapet ditt er aktivert avtaler vi en gjennomgang på telefon hvor vi ser på hvordan vi kan hjelpe deg best og mest mulig. I innmeldingsskjemaet nederest på siden så husk å krysse av på det som er viktigst for deg å få igjen for medlemskapet.

Nedenfor følger punktvis oversikt over fordeler som medlemmer av Agentforeningen får tilgang på:

 1. Eksklusive Agenturmuligheter. På medlemssidene legger vi ut agenturmuligheter som vi vet om som ikke blir annonsert åpent. Her kan du finne interessante selskaper, agenturer, og forretningsmuligheter som få andre vet om.
 2. Guiden «Prospektering 2.0.». For å lykkes som bedriftseier er det ofte essensielt å ha tilgang på gode kundeleads. Prospektering 2.0. er en guide som du finner på medlemssidene som kontinuerlig oppdateres med de siste strategier innen prospektering og laedsgenerering. Flere av metodene passer svært godt for selvstendig næringsdrivende og småbedrifter med små markedsbudsjett.
 3. På jakt etter nye agenturer? Du kan på medlemssidene registrere en egen agentprofil hvor du skriver hvilke agenturer/muligheter dere er åpen for. Vi promoterer da denne til våre kunder og prospekter som er på jakt etter agenter. Potensielle samarbeidspartnere kan da kontakte dere direkte – istedenfor at dere leter etter dem.
 4. Behov for dokumentmaler? Kontrakter for agenturvirksomhet? Vi har 30+ kontraktsmaler på medlemssidene som du fritt kan benytte til eget bruk.
 5. Tilgjengelig advokathjelp. Har du spørsmål og trenger hjelp fra advokat? Du får en times gratis konsultasjon med Advokat Morten Grimstad som har mye erfaring med agenturvirksomhet.
 6. Lukket forum for medlemmer. Du får tilgang på vår lukkete gruppe for medlemmer hvor du kan stille spørsmål og dele erfaringer med andre bedriftseiere og gründere.
 7. Skal du ut å fly? Medlemmer har 6 prosent rabatt på innenlandsreise hos Norwegian og 10 prosent på langdistanse. Du får en kode som du enkelt kan legge inn når du bestiller reisen og prisen kuttes automatisk.
 8. Trenger dere bedriftslister til salg og markedsføring? Regnskapstall.no har de mest oppdaterte listene på markedet hvor du kan ta ubegrenset med uttrekk som lastes ned i excel. Du kan filtrere på all tenkelig informasjon (økonomiske nøkkeltall, antall ansatte, geografi, etc.). Det er også mulig å plassere selskaper på overvåkning og bli varslet når det skjer endringer hos dem eller eventuelt overvåke nyetableringer basert på kriteriene du setter. Kredittsjekk er også mulig. Normal pris er kr. 7 188,- eks. mva pr. år for deres Premium+ abonnement. Som medlem av Agentforeningen får du 60 prosent rabatt og betaler kun kr. 2 875,- eks. mva. Det er en besparelse på kr. 4 133,- første år.
 9. Har bedriften din en nettside? Medlemmer får gratis bannerannonse på Toppselger.no som gir nettsiden ekstra eksponering og en god backlink.
 10. Leiebil? Medlemmer har 15 prosent rabatt hos Hertz Bilutleie! Rabattkode oppgis enkelt ved bestilling.
 11. Sende varer med post/budbil? Vi har også fått tilgang på fordelsavtaler med DHL og Bring som gir medlemmer inntil 50 prosent på deres frakttjenester.
 12. Bo på hotell? Medlemmer har 14-21 prosent rabatt på Thon Hotels. Avtalekode oppgis ved bestilling enten på nett eller på telefon.
 13. Ønsker du de aller beste betingelser på hoteller over hele verden? Da anbefaler vi medlemskap av Hotel Express som har eksklusive fordelsavtaler med nærmere 100 000 hoteller på verdensbasis. Hotel Express er basert i Norge (Kristiansand) og har naturligvis utmerket dekning også i Norge – samt andre gode rabatter på bensin, leiebil, og hurtigruten. Årsmedlemskap hos dem koster kr. 2 400,- eks. mva. Bestill gjennom Agentforeningen og du betaler kun kr. 1 200,- eks. mva. 50 prosent spart!
 14. Markedsføring av deres produkter / tjenester! Har dere et produkt / tjeneste som passer for bedriftsledere, selgere, eller gründere? Om dere er villig til å lage et godt spesialtilbud for Agenturer.no så vil vi promotere dere sammen med tilbudet til vårt nettverk som bistår av tiusenvis av forretningsinteresserte personer (gjennom både Agenturer.no og Toppselger.no).
 15. Få på plass agenter/forhandlere som selger for dere! Medlemmer av Agentforeningen har 20 prosent rabatt på annonseprisene til Agenturer.no. Agenturer.no er den desidert ledende kanalen for å finne selvstendige salgsagenter i Norge.
 16. Litt lektyre for gründere! Villig til å bruke 20 minutter på å fylle ut et skjema hvor du deler noen av dine erfaringer med oss (som vi kan bruke som ideer til å skape mer eksklusivt og godt innhold for medlemmer)? Da sender vi deg Gründerbibelen som er en spennende og underholdende bok proppfull av forretningskonsepter skrevet av Peter Barbulla. Normal utsalgspris er kr. 579,-.
 17. Skal dere ansette selgere? Ikke selvstendige agenter, men ha selgere med fast ansettelse som jobber direkte for dere. Da publiserer vi stillingsutlysningen deres gratis på forsiden av Toppselger.no som er godt besøkt av profesjonelle selgere fra hele landet. Vi deler også stillingsutlysningen på Toppselgers Facebook-side med nærmere 8000 følgere.
 18. Enda flere rabattavtaler! På medlemssidene finner du også eksklusive rabattkoder på alt av firmagaver (15 %) og luksuskofferter for forretningsreisende (20 prosent).
 19. Bli oppdatert på nye muligheter! Som medlem av Agentforeningen varsler vi deg personlig når vi kommer over ledige agenturer i din bransje. Husk å fylle ut skjema med kriterier for varslinger du ønsker å motta etter du har meldt deg inn.
 20. Eksklusive rapporter og guider! Vi jobber kontinuerlig med eksklusive guider for medlemmer som fokuserer på hvordan dere kan få flere kunder. Prospektering 2.0. er den ene guiden som kontinuerlig oppdateres med prospekterinngsguider. Andre guider som lanseres sommeren 2017 er «Linkedin som salgsverktøy» og «Salg & Provisjon». Den siste baserer seg på tilbakemeldinger vi har hentet fra dusinvis av selgere og salgsagenter om hvilke provisjonsmodeller de foretrekker.
 21. Noe mer du ønsker? Vi er alltid tilgjengelig for medlemmer og vil gjerne ha innspill på andre fordeler vi kan inkludere i medlemskapet. Er det en dokumentmal du trenger? Er det noe du ønsker mer informasjon om? Er det et produkt du ønsker en bedre pris på? Meld fra til oss og vi forsøker å skaffe til veie akkurat det du trenger.
null

Kundevekst med Agentforeningen

Agentforeningen tilstreber å hjelpe på alle tenkelige måter for at medlemmer opplever kundevekst. Noen eksempler under. 

null

Prospektering 2.0.

Eksklusiv rapport som avslører de nyeste metodene for å finne kundeleads.

Medlemmer får også 60 prosent i rabatt på listeverktøy og bedriftsovervåking.

Prospekteirng 2.0.

Du får tilgang på rapporten Prospektering 2.0. som fokuserer på de meste effektive metodene for å få nye prospekter og kundeleads med lave budsjetter. Ingenting holdes tilbake og rapporten oppdateres fortløpende med de siste metodene innen prospektering og leadsgenerering.

null

Promoter din virksomhet

La leverandører kontakte deg og lag spesialtilbud til forretningsnettverket til Agenturer.

Promoter din virksomhet!

Opprett en agentprofil som blir promotert til potensielle leverandører av agenturer. Har du et produkt som passer inn i forretningsnettverket til Agenturer? Lag et godt spesialtilbud og vi promoterer det til vårt nettverk bestående av over 10 000 forretningsinteresserte personer i Norge.

null

Egne selgere og agenter

Trenger du ekstra salgskraft? Vi hjelper deg.

Egne selgere eller agenter

Som medlem av Agentforeningen har du 20 prosent rabatt på annonsering hos Agenturer.no. Det er den desidert mest effektive annonsekanalen for å nå ut til selvstendige agenter. Ønsker du ansatte selgere? Vi deler din stilling gratis på Toppselgers sider i sosiale medier (nærmere 8000 følgere).

Spar tid og penger med Agentforeningen

Agentforeningen gir deg verdifulle dokumentmaler som vil spare deg for massevis av tid. Du får også tilgang på eksperthjelp innen diverse områder (regnskap, jus, marked, etc.) som sparer deg for både tid og penger. I tillegg til dette fremforhandler vi helt unike og eksklusive rabatterte avtaler på relevante produkter. 

null

Dokumentmaler

Gjennom Agentforeningen får du tilgang på alle tenkelige og utenkelige dokumentmaler for næringsdrivende.

Eksperthjelp

Det kan være tidkrevende å skrive diverse dokumenter som ofte behøves for selskapet. Du får 30+ dokumentmaler som du kan bruke i egen virksomhet. Du finner selvfølgelig diverse agenturmaler, men også andre nyttige kontrakter og maler for næringsvirksomhet.

null

Eksperthjelp

Sitter du fast på et område? Spar tid ved å spørre og få svar fra eksperter innen regnskap, jus, marked, etc.

Eksperthjelp

Agentforeningen har knyttet til seg eksperter innen felt som regnskap, jus, markedsføring, etc. Du kan for eksempel stille regnskapstekniske spørsmål til autorisert regnskapsfører, få en times gratis advokathjelp, også videre. Dette er eksperthjelp som ellers ville kostet deg mangfoldig tusen kroner.

null

Spar penger!

Du får umiddelbart tilgang på eksklusive avtaler på fly, hotell, leiebil, etc.

Kutt utgiftene!

Gode avtaler med blant annet Norwegian (6-10 prosent + gratis fasttrack), Thon Hotels (14-21 prosent), Hertz Bilutleie (15 prosent). Du får også tilgang på gode avtaler med DHL, Bring, også videre. Vi jobber kontinuerlig med å å finne nye og relevante fordeler for medlemmer.

Eksklusive agenturer og andre forretningsmuligheter

Vi kommer til stadighet over agenturer og forretningsmuligheter som ikke publiseres åpent på Agenturer.no. Disse publiseres på våre lukkete medlemssider som du vil ha tilgang på. Det er her flere spennende muligheter hvor det er mye mindre konkurranse fra andre agenter enn agenturer som annonseres åpent.

Mange flere burde vært medlem av Agentforeningen

«Jeg er forundret av ikke mange flere er medlem av Agentforeningen. Det burde vært tusenvis så godt tiltak som dette er!«

Roar Markussen – Salgsagent

Hva koster medlemskap i Agentforeningen?

Prisen for 1-års medlemskap i Agentforeningen er kr. 2 300,- eks. mva. Det vil si under kr. 200,- i måneden og er sannsynligvis en av de lettere og mest lønnsomme kjøpsavgjørelsene du har tatt.

I bestillingsskjemaet under er det også mulighet for å tegne for to år om gangen og få en god rabatt.

1-års medlemskap i Agentforeningen!
Gjør en smart og lønnsom investering i din virksomhet. Bli medlem av Agentforeningen!
Kr. 2 300,- eks.mva. pr. år.
 • Ingen automatisk fornyelse! Du vil aldri riskere å betale fornyet medlemskap om du ikke synes du får nok verdi igjen. Vi jobber derimot hardt for at du med glede vil fornye medlemskapet årlig.
 • Les fordelene dine ovenfor. Inkluderer blant annet eksklusive agenturmuligheter,lukket forum,unike metoder for prospektering og anskaffelse av kundeleads,en times gratis advokathjelp,dokumentmaler for næringsdrivende,markedets beste tilbud på bedriftslister,mulighet for å promotere egen virksomhet,autorisert regnskapsfører som svarer på dine spørsmål,eksklusive webinarer om salg,marked og andre relaterte emner. Det tilføres kontinuerlig ny verdi til deg som medlem!
Hva skjer når du melder deg inn i Agentforeningen?

Dag 1:Medlemskapet aktiveres

Medlemskapet aktiveres samme dag som faktura er betalt. Du kan velge om du ønsker å få ordinær faktura eller betale med kort.

Dag 1:Innlogging

Du får tilsendt din egen private innlogging til medlemsidene til Agentforeningen.

Første Uke

I løpet av første uke vil vi sende deg en personlig e-post med innspill på hvordan vi kan være gi mest mulig verdi til din virksomhet gjennom Agentforeningen. Om ønskelig kan vi gjerne også ta en gjennomgang på telefon.

Første Måned

En del tjenester i Agentforeningen brukes etter behov (eksperthjelp,etc.),men fordeler som Agentprofil,Prospektering 2.0.,og ulike fordelsavtaler vil det alltid være behov for. Vi anbefaler deg å gå gjennom disse første måneden.

Første Kvartal

Vi jobber hele tiden med å tilføre nye fordeler for medlemmer og ønsker også svært gjerne at du gir oss tilbakemeldinger på hva som er bra,mindre bra,og hva du ønsker mer av som medlem.

11 måneder

Medlemskapet fornyes etter elleve måneder og vi håper og tror at vi gjennom året har tilført deg mangegangen i økt verdi og sparte utgifter enn det du har betalt for medlemskapet. Hvis du likevel ikke ønsker å fornye er det bare å si ifra til oss når du mottar e-post om fornyelse. Du risikerer aldri å måtte betale for fornyet medlemskap om du ikke ønsker.

Fysiske samlinger

Vi ønsker å ha minst en fysisk samling i løpet av året. Når og hvor vil vil være avhengig av interesse. Du vil få beskjed god tid i forveien om fysiske samlinger i Agentforeningen.

Ja takk! Jeg ønsker medlemskap i Agentforeningen