Design Haircare AS

Områder: Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: B2C

Type mulighet: Franchise

Föhn Hairstudio revolusjonerer frisørbransjen med sitt unike konsept. Föhn gir kundene «freedom to choose» hvor kundene selv velger klipp etter trend velvære, eller lommebok. Konseptet har fått en vanvittig mottakelse av publikum og med sitt fargekonsept «lik pris på alle farger» kan kundene velge alt de måtte ønske til en og samme pris.

  • Firma
    Design Haircare AS

  • Kontaktperson
    Merete Hanslien

  • Nettside
    fohn.no

HISTORIEN

Over 35 år med historie har formet oss til hva vi er i dag.

I 1985 åpnet ett av Norges største kjøpesentre, Strømmen Storsenter, dørene og våre røtter ble plantet for første gang. I over 35 år har historien formet oss fra vårt drop-in konsept på 80- og 90- tallet til å bli en av Norges ledende aktører innen kvalitetsopplevelser i frisørfaget med over 80 000 årlige kundebesøk fra 2000- tallet og utover. Den dag i dag ligger vår eldste salong i de samme lokalene hvor våre første kunder satte seg i stolen i 1985. Der, som i resten av kjeden, arbeider alle i Föhn familien hardt for å gi våre kunder det beste frisørfaget har å by på, ta vare på individualisten i deg og sørge for at du får valgmuligheter du ikke får andre steder.

Nå i 2021 revolusjonerer vi frisørbransjen med vårt nye brand og konsept; Föhn Hairstudio.

FÖHN HAIRSTUDIO – FREEDOM TO CHOOSE

Vi er alle unike individer med egne ønsker og egne behov.

Hos Föhn Hairstudio tar vi vare på individualisten i deg og sørger for at du får valgmuligheter som gjør at din klipp og farge passer deg, enten du i dag ønsker å velge etter trend, velvære-innhold eller lommebok.

Vi ønsker alle kvalitet fra øverste hylle, men hva som skal stå i hyllen, det skal være opp til deg.

Uansett hvordan du velger din klipp står en kvalitetsfrisør klar for å gi deg det du ønsker og behandle deg som det individet du er.

VISJON OG VERDIER

Föhn Hairstudio skal gi kundene frihetene til selv å påvirke hva deres frisørtimer skal inneholde og hva den skal koste. På den måten skal Föhn være det innlysende valget uavhengig om du shopper frisørtjenester etter trend, velvære eller lommebok. Vår bedriftskultur, måten vi drifter og utvikler selskapet på er alt forankret i våre tre kjerneverdier; Leken, nyskapende og omsorgsfull.

FRANCHISETAKER

Å drive en egen Föhn salong gir deg muligheten til å oppnå drømmen om å drive for deg selv, samtidig som du er en del av et gjennomarbeidet og profesjonelt konsept. Som franchisetaker i Föhn Hairstudio eier du din egen salong og drifter den etter Föhn konseptet. Franchisetaker står selv for etablering og investering av inventar og utsyr.

MULIGHETER

Det å drive for selv blir stadig tøffere og vanskeligere i en konkurranseutsatt frisørbransje, særlig når alt ansvaret og arbeidet for å lykkes hviler ene og alene på eierens skuldre.Som franchisetaker i Föhn Hairstudio vil du få et merkenavn og en profesjonell samarbeidspartner og nyte godt av stordriftsfordeler som gir deg fantastiske forutsetninger for å drifte din salong godt.

I tillegg vil vårt drifts og support-team bidra til at du får bruke din tid på det som virkelig er gøy – jobbe med hår og dine medarbeidere for å skape morsomme arbeidsdager og ha det gøy med faget.

STORDRIFTSFORDELER

Som franchisetaker nyter du godt av mange stordriftsfordeler som gir deg større muligheter til å lykkes med din salong. Sentralisert markedsføring, Föhn Hairtudio sine innkjøpspriser, eget utviklet Business Manager system som gir deg full kontroll og oversikt over din butikk og dine ansatte, motivasjons program og egen ansatt App, Föhn Akademiet, regnskapstjenester, kasse og IT systemer for å nevnte noen. Som franchistaker får du også tilgang til et apparat og en «know-how» som hele tiden utvikler konseptet videre for at du skal kunne tilby et godt produkt til dine kunder.

VEIEN TIL FRANCHISETAKER

Enten du tenker på å åpne din egen salong, eller om du i dag driver en eller flere salonger er mulighetene for å bli franchistaker hos Föhn Hairstudio tilstede.

Vi søker etter franchisetakere som har hjerte for høy kvalitet, skape goder opplevelser og som ønsker å tjene penger. Du bør ha et langsiktig perspektiv, ha et sterkt ønske om å lykkes, gjerne gjennom å åpne flere salonger, men dette er ikke et krav. Föhn Hairstudio tilrettelegger grundig og god opplæring til deg som franchisetaker og ditt team før åpning av ny salong.