Husse

Områder: Nord-Norge / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: B2C, Øvrige

Type mulighet: Franchise

Betingelser: Eksklusivt område - Provisjon på alt salg

Diverse: Investering kreves / Mulighet for eksklusivt område / Provisjonsbasert / Salgsleads gis til salgspartner

Vi er på jakt etter personer som vil være med på å starte opp Husse i Norge!

Vi starter nå opp vår virksomhet i Norge! Så nå søker vi deg som er en positiv og utadvendt person, med ønske om å drive din egen virksomhet, som vil bli del av en fremgangsrik franchisekjede. Vårt system strever etter effektivitet, lave kostnader, minst mulig administrasjon og induviduelt ansvar. Vi tilbyr deg muligheten til å starte din egen lokal virksomhet, med samme fordeler som en global virksomhet.

Hvem passer til å bli en Husse-franchisetaker?

En typisk profil for en Husse-franchisetaker er oftest noen med erfaring innenfor salg og kundeservice som liker å møte nye mennesker. Ettersom Husse bygger på «person til person» -markedsføring, er det viktig at du liker å være ute i felten og å bygge nye relasjoner. Ettersom du som franchisetaker driver og utvikler din lokale virksomhet i ditt område, kommer din egen arbeidsinnsats, ambisjon og drivkraft til å gjenspeile seg i din virksomhets resultat og utvikling.

Vi hjelper deg såklart, som ny franchisetaker, både med å komme i gang og med din egen utvikling. Du vil få en grunnleggende introduksjon og løpende og grundig opplæring i produktkunnskap, næringslære, vårt IT-system, Husses konsept, osv.

Hva kan vi tilby?

  • Et velprøvd konsept, etablert i over 46 land
  • En unik service med gratis hjemleveranse
  • Del i en verdensomfattende franchisekjede med et flott varemerke
  • Et godt innarbeidet varesortiment, og løpende utvikling av konsept og produkter
  • Rettigheter til å selge Husses fulle sortiment på husse.no for ditt lokale distrikt. Alle kunder innefor ditt område som bestiller produkter via husse.no, tildeles deg automatisk.
  • Fleksibel arbeidstid. Du kan jobbe hjemmefra og bestemmer selv over din egen arbeidstid.
  • Markedsstøtte for lokale aktiviteter, lokal annonsering, osv.
  • Samlet kunnskap fra over 50 globale markeder.

Kontakt oss for å se om det finnes ledig franshisområde der du er.

Om Husse

Husse startet opp i 1987 i Stockholm og er nå ledende innen hjemleveranse av hunde-, katte- og hesteprodukter, under vårt eget varemerke, i Europa. I dag finner du oss i over 50 land og vi har ca 1400 franchisetakere som daglig leverer våre produkter kostnadsfritt hjem til våre kunder. Hjemleveranse blir gjort i Husse profilerte biler.

Vår virksomhet er bygget opp på levere tjenester som gjør det enkelt for våre kunder å eie kjæledyr. Med vår hjelp slipper kjæledyreiere å bære tunge sekker med fôr og kattesand hjem, og de sparer tid ved å slippe å reise til butikken for å kjøpe høykvalitetsprodukter. Våre kunder legger enkelt inn sin bestilling på nett, epost eller per telefon, og våre lokale Husse distrubitører leverer produktene hjem på en dag/tid som passer for best for kunden.

Husses konsept har vist seg å fungere over hele verden, siden starten i 1987 har Husse økt med nesten 25% hvert år. Vi har funnet nye markeder og tatt flere markedandeler i det stadig voksende segmentet av hunde-, katte- og hesteprodukter.