Solheims Import AS

Områder: Trøndelag

Selger til: B2B

Type mulighet: Forhandler / Salgsagent

Betingelser: God provisjon på alt salg

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Solheims Import er en voksende distributør som representerer et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter. Vi samarbeider med ledende leverandører som Papirkompaniet, LM Engros, Dagli’, LokalBrygg, Drikkeportalen, COBI, Viking Snacks, Pastillefabrikken, og Ohlsson & Lohaven. Vårt mål er å tilby innovative og ettertraktede varer til B2B-markedet.

 

Bli en viktig del av Solheims Imports nettverk som selvstendig agent eller distributør!

Vi er på utkikk etter en selvstendig og resultatorientert salgsagent eller distributør som kan representere vårt mangfoldige produktutvalg i Trøndelag. Den ideelle kandidaten bør ha sterk lokal markedskunnskap, et etablert nettverk og evnen til å bygge langvarige kundeforhold.

Denne muligheten er ideell for de som allerede driver egen virksomhet og ønsker å utvide sitt produkttilbud. Som vår partner vil du få ansvar for aktivt salg og markedsføring av et bredt spekter av attraktive produkter i Trøndelag-regionen. Du vil ha friheten til å forme din egen forretningsstrategi, utvikle og vedlikeholde kunderelasjoner i B2B-markedet, og identifisere nye salgsmuligheter.

Dette er din mulighet til å styrke din forretningsportefølje med kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører som Papirkompaniet, LM Engros, og mange flere.

Ta kontakt for mer informasjon.