Network Negotiations AS

Områder: Hele Norge

Selger til: B2C

Type mulighet: Videresalg

Salgskanaler: Kan selges online (uten å snakke med kunder)

Vi i Network Negotiations AS samarbeider tett med flere selskaper i Norge som primært driver med utlevering av pakker. I Norge blir ca 1-2% av alle pakker bestilt over internett aldri hentet eller utlevert. Standard prosedyre er to utleveringsforsøk, før forsendelsen går i retur.

Ettersom 98% av alle forsendelsene vi har tilgang på kommer fra Asia, er det for kostbart å returnere disse varene til opprinnelsesland. Vi i Nettwork Negotiations AS tilbyr derfor disse returpakkene videre til andre bedrifter som kan selge varene via sine kanaler.

Dette skaper en lukrativ mulighet for alle som driver en uavhengig nettbutikk eller fysisk butikk. Du kan kjøpe inn varer som allerede er fortollet i Norge til en ekstraordinær lav pris – for videresalg via din butikk.

 

  • Firma
    Network Negotiations AS

  • Kontaktperson
    Thomas Klemm

  • Nettside
    nnas.no

Varene

Alle pakkene som selges er uåpnet, av hensyn til personvern er navnet og adressen til opprinnelig mottaker strøket over med tusj. Alle pakkene kommer i original emballasje og selges på pall.

Hver pall veier mellom 170-200 kg.

Hvilke typer varer kan man forvente å få?

Dette er i utgangspunktet et veldig vanskelig spørsmål å besvare ettersom det er helt uvisst hva de forskjellige pakkene inneholder. Det er rett og slett fra a-å! Av erfaring ser vi at de produktene det kommer mest av, er produktene som «trender» på sosiale medier. Generelt er det mye små elektronikk, sminke, gadgets, ladere, leker, klær, kjøkkenredskaper osv. Er du aktiv på sosiale medier som tiktok, snapchat, instagram og Facebook vil du gjenkjenne veldig mange av produktene du ser på reklamene.

 

Kjøp varer for videresalg

Minimumbestilling er satt til 2 stk paller. ( Pris kr 80,- pr kg ) – Hver pall koster ca 14.500,- kr

Bestillinger fra 5 paller. (Pris kr 70,- pr kg ). – Hver pall koster ca 13.000,- kr

Skulle dette være aktuelt for deg og din bedrift, ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Alle varene står på lager i Oslo, nye varer kommer daglig.