Citronelles Agenturer AB

Områder: Nasjonalt eller regionalt

Selger til: Reise og turisme

Type mulighet: Nasjonalt agentur

Betingelser: Gode inntektsmuligheter - Mulighet for eksklusivitet

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Porteføljeinntekt

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Citronelles Agenturer AB er en svensk leverandør av høykvalitets og helt svenskproduserte suvenir- og gavevarer. For å imøtekomme den økte etterspørselen leter Citronelles nå etter en norsk agent som kan være regionalt eller nasjonalt ansvarlig for salg og kundebehandling i det norske markedet.

Citronelles Agenturer ble startet i 2010 av Katarina Edling, og de fikk sitt løft med FIKA-serien. Dette har siden blitt fulgt opp med produkter som inneholder dalahester, folkloristiske mønsterbilder, vakre husfasader, historiske bybilder, feriesymboler osv., og det har alltid vært i samarbeid med kjente designere som Emelie Ek og Tina Backman.

Bli vår representant i det norske markedet

Unikt for Citronelles Agenturer er at det har muligheten til å tilby regionale motiver og i katalogen, som kan lastes ned fra nettstedet www.citronelles.com, er det eksempler på dette fra Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen og Oslo. Dette er noe man gjerne utvikler deg videre sammen med en agent.

I dag har Citronelles Agenturer en avtale med Önska-butikkene i Sverige. Du finner dem også på Cervera, Åhlens, Illums Bolighus i Oslo, turistkontorer i Sverige og Norge, museer som Fotografiska i Stockholm, Wallendahls i Bergen, håndverksbutikker og kommuner.

Kan du representere oss i Norge? Da vil vi gjerne høre fra deg.