Nettbutikk til salgs

Ser du etter en nettbutikk til salgs? Eller ønsker du å selge en nettbutikk du driver? En rekke nettbutikker blir kjøpt og solgt via Agenturer.

Selge en nettbutikk

Om du ønsker å selge nettbutikken din når du ut til riktig publikum via Agenturer.no. Vi har titusenvis av gründere, toppselgere, og bedriftsledere i vårt nettverk og fellesnevneren for alle er at de er åpen for nye forretningsmuligheter. For å legge ut din nettbutikk til salgs så kan du publisere en annonse her: agenturer.no/selge-firma

Kjøp en nettbutikk

Om du er i markedet for å kjøpe en nettbutikk anbefaler vi deg jevnlig å følge med på på Agenturer.no for siste oppdateringer. Nettbutikker som vi annonserer blir ofte raskt solgt så det er derfor lurt å sjekke for oppdateringer relativt ofte.

Her finner du oversikt over nettbutikker til salgs akkurat nå.

Det er også lurt å følge Agenturer.no i sosiale medier og melde deg på nyhetsbrevet vårt for å holde deg oppdatert på nettbutikker som legges ut til salg.

Prisen på en nettbutikk til salgs vil naturligvis variere av omsetning, produkter, kundegrunnlag, nettside, og eventuelt varelager. 

Har du noen spørsmål rundt kjøp/salg av nettbutikk via Agenturer.no er det bare å kontakte oss