Nettbutikk til salgs

Ser du etter en nettbutikk til salgs? Eller ønsker du å selge en nettbutikk du driver? En rekke nettbutikker blir kjøpt og solgt via Agenturer.

Selge en nettbutikk

Om du ønsker å selge nettbutikken din når du ut til riktig publikum via Agenturer.no. Vi har titusenvis av gründere, toppselgere, og bedriftsledere i vårt nettverk og fellesnevneren for alle er at de er åpen for nye forretningsmuligheter. For å legge ut din nettbutikk til salgs så kan du publisere en annonse her: agenturer.no/selge-firma

Kjøp en nettbutikk

Om du er i markedet for å kjøpe en nettbutikk anbefaler vi deg jevnlig å følge med på forsiden av Agenturer.no for siste oppdateringer. Nettbutikker som vi annonserer blir ofte raskt solgt så det er derfor lurt å sjekke for oppdateringer relativt ofte. En god ide er også å følge Agenturer.no i sosiale medier og melde deg på nyhetsbrevet vårt

Prisen på en nettbutikk til salgs vil naturligvis variere av omsetning, produkter, kundegrunnlag, nettside, og eventuelt varelager. 

Har du noen spørsmål rundt kjøp/salg av nettbutikk via Agenturer.no er det bare å kontakte oss

Del denne artikkelen med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Bli medlem

Du går glipp av muligheter akkurat nå hvis du ikke er medlem av Agenturer.no! Få flere muligheter og bedre avtaler for din bedrift ved å bli medlem.

MER INFORMASJON »

ByggOslo.no

Domenet legges nå ut for salg slik at de som ønsker og ser en fremtidig nytte av domenet. Kan styrke sin markedsføring rundt byggoslo.no, noe som burde gi mange søk til et aktivt domene.

MER INFORMASJON »