Beste praksis i forholdet mellom agenter og hovedmenn

Første november 2018 holdt to av landets ledende forretningsadvokater, henholdsvis Ole G. Klevan og Jeppe Songe-Møller, et svært informativt foredrag om problemstillinger rundt forholdet mellom selvstendige agenter og hovedmenn.

Foredraget ble holdt hos advokatfirmaet Schjødt og var forbeholdt medlememer og kunder av Agenturer.no. Det var ca. 35 deltagere som fikk innsikt i beste praksis for å lage en kontrakt og samarbeidsmodell som ivaretar både agenten og hovedmannens interesser og samtidig minimerer risikioen for at en økonomisk konflikt oppstår. De tilstedeværende fikk spesielt glede av en sjekkliste som Songe-Møller punktvis gjennomgikk som avslørte de vanligste feilene ved kontraktsinngåelse som ofte forårsaker en fremtidig konflikt.

Etter det innledende foredraget fikk vi en interessant diskusjon rundt alle tenkelige og utenkelige juridiske utfordringer rundt agenturloven. En stor takk til Ole G. Klevan og Jeppe Songe-Møller som gjorde dette til en svært lærerik event for alle som deltok.

Om du ikke hadde sjansen til å komme og ønsker tilgang på presentasjonen som ble gjennomgått finner du den på medlemssidene til Agenturer.no (forbeholdt medlemmer).

Om du behøver juridisk hjelp på dette fagfeltet så anbefaler vi at du kontakter enten Ole G. Klevan eller Jeppe Songe-Møller.