Salgsagenter søkes

Nedenfor finner du oversikt over selskaper i Norge som søker en salgsagent – eller flere salgsagenter – til å selge for dem.

Er du en dyktig selger er det en rekke fordeler med å være selvstendig salgagent. Du har en mye større frihet i salgsarbeidet enn ansatte selgere. Du har som regel også mulighet til å jobbe for flere ulike leverandører. Dette gir et høyere inntektspotensial.

Det er også fullt mulig for selskaper med flere ansatte å fungere som salgsagent. Å være agent er på ingen måte forbeholdt selvstendige selgere.

Enten du jobber som salgsagent i dag eller om dette er noe du ønsker å starte med så anbefaler vi at du blir medlem av Agenturer.no. Det gir deg tilgang på flere muligheter og en rekke gode fordeler som salgsagenter har mye glede av. 

Uansett – sjekk ut de siste mulighetene for salgsagenter under og kontakt de selskapene du synes virker spennende. 

Salgsagent søkes - Muligheter for salgsagenter

Kapitalinnhenter

På vegne av et USA basert investeringsselskap søker vi etter uavhengige investeringsrådgivere Selskapet investerer i flere forskjellige finansielle instrumenter, alt fra råvaremarkedet, aksjer, obligasjoner og valuta.

Les mer »

Hjerter AS søker agenter

Hjerter er en innarbeidet merkevare og har levert/solgt smykker til Norske kvinner fra 2005. Vi ønsker å tilknytte oss Agenter for å oppsøke nye og eksisterende kunder/forhandlere.

Les mer »

Andre anbefalte sider