Salgsagenter søkes

Nedenfor finner du oversikt over selskaper i Norge som søker en salgsagent – eller flere salgsagenter – til å selge for dem.

Er du en dyktig selger er det en rekke fordeler med å være selvstendig salgagent. Du har en mye større frihet i salgsarbeidet enn ansatte selgere. Du har som regel også mulighet til å jobbe for flere ulike leverandører. Dette gir et høyere inntektspotensial.

Det er også fullt mulig for selskaper med flere ansatte å fungere som salgsagent. Å være agent er på ingen måte forbeholdt selvstendige selgere.

Enten du jobber som salgsagent i dag eller om dette er noe du ønsker å starte med så anbefaler vi at du blir medlem av Agenturer.no. Det gir deg tilgang på flere muligheter og en rekke gode fordeler som salgsagenter har mye glede av. 

Uansett – sjekk ut de siste mulighetene for salgsagenter under og kontakt de selskapene du synes virker spennende. 

Salgsagent søkes - Muligheter for salgsagenter

Kapitalinnhenter

Et annerkjent internasjonalt selskap (etablert i Skandinavia siste 20 år) med en solid historikk siden 80-tallet søker kapitalinnhenter i Norge.

Les mer »

Andre anbefalte sider

ByggOslo.no

Domenet legges nå ut for salg slik at de som ønsker og ser en fremtidig nytte av domenet. Kan styrke sin markedsføring rundt byggoslo.no, noe som burde gi mange søk til et aktivt domene.

MER INFORMASJON »