Reused Remade AB

Områder: Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Øvrige

Type mulighet: Salgsagent

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Reuse Remade er et svensk selskap som leverer bærekraftige og miljøvennlige produkter laget av 100 % gjenbrukte hotellaken av høy kvalitet. Selskapet ble grunnlagt som en motreaksjon til bruken av plastposer og deres innvirkning på miljøet. På kort tid har vi gått fra idé til virkelighet.

Vi er heldige som jobber med materialer med utallige muligheter. Gjennom årene har vi produsert bærekraftige poser for store dagligvarekjeder i Europa, emballasjeløsninger, giveaway-bags for organisasjoner og bedrifter. Dette inkluderer også hårbånd, skjønnhetsvesker og arbeidsklær for svenske hudpleiemerker. Våre kunder finnes i alle forretningssegmenter. Vi deler den samme lidenskapen for planeten vår, og vi streber etter å gjøre vårt aller beste for å oppfylle våre felles bærekraftsmål i 2030-agendaen.

Reuse Remade sin visjon er å redusere plastforbruken i verden. Der andre ser søppel, ser vi en mulighet til å gjøre dette materialet til et nytt produkt med en ny funksjon. Et hotellaken blir en pose, et frottéhåndkle blir for eksempel et nytt hårbånd eller en toalettveske. Som å lage vesker, pannebånd og sminkeputer av kassert hotell sengetøy.

Ved å gjenvinne tekstiler, gjøre dem om til nye produkter og gi dem et nytt liv, kan vi:

 • Hjelper bedrifter med å nå sine miljø- og klimamål
 • Redusere vannforbruket i tekstilproduksjonen
 • Redusere bruken av kjemikalier i produksjon av resirkulert materialer
 • Redusere CO2 utslipp og dens klimapåvirkning på planeten
 • Redusere arealbruken sett at ny bomull ikke trenger å plantes

Vi har nå etablert oss i Sverige og Tyskland og har til hensikt å etablere oss i Norge (Norden) i 2022 og 2023.

Produktene

Reuse Remade begynte med å produsere tøynett poser fra gjenbrukte hotellaken. Innen kort tid benyttet flere store detaljhandelskjeder som ICA, Clas Ohlson, Hemköp og Systembolaget seg av posene i sitt sortiment. Mange selskaper som er utenfor detaljhandelssegmentet, kjøper posene som profilforsterkende salgsfremmende materiale. Etter suksessen med tøynett poser laget av gjenbrukte hotelltekstiler, utviklet vi nye produkter som beauty bags, tunikaer og matter til stellebord i samarbeid med våre kunder. Etter en nedgang under pandemien kom Reused Remade i 2022 sterkt tilbake med både en ny visuell identitet og en helt ny skjønnhetskolleksjon under eget navn, bestående av blant annet hårbånd, dusjhansker, make up pads og toalettsaker laget av gjenbrukte frottéhåndklær. Akkurat som med posene, selges disse til forhandlere og selskaper som vil ha dem som salgsfremmende materiale under sitt eget navn.

Reuse Remade samarbeider også med selskaper som ønsker å erstatte plast som emballasjemateriale med gjenbrukte tekstiler. Dette er et kundesegment vi tror vil øke i betydning, da det også kan bidra til den sirkulære økonomien i større grad, og flere og flere selskaper er pålagt å redusere plastbruken.

Vår målgruppe

«detaljhandel», «skjønnhet», «mote», «emballasje, dagligvarer, økologiske produkter og tjenester»

Salgsagenter søkes

 • Vi leter etter en salgsagent som kan drive kommersialiseringen vår i Norge ved å identifisere mulige kunder og nye segmenter og selge Reuse Remades produkter.
 • Det er en stor fordel hvis du har erfaring og et nettverk innen bærekraftig utvikling for å bedre forstå hvilke målgrupper som kan være interessert i produktene våre. Kunnskap innen bærekraft er også viktig for å beskrive fordelene ved upcycling kontra recycling og miljøgevinsten selskapene bidrar med gjennom kjøpet. Å kjennskap til ledere innen bærekraft i de forskjellige selskaper i nettverket ditt kan være like viktig som å kjenne til innkjøpssjefer.
 • Alle kunder er viktige, men tilgangen til, og fokuset bør være på, volumkunder som kan kjøpe større mengder (> 50,000pcs). Enten større detaljhandelskjeder (for eksempel ICA, Clas Ohlson) eller selskaper som trenger emballasjeløsninger der gjenbrukte tekstiler kan spille en rolle.

Type salgsmulighet

 • Muligheten til å dekke ett eller flere kundesegmenter i et geografisk marked.
 • Muligheten til å dekke ett eller flere geografiske markeder.
 • Utvikle et distributørnettverk i et bestemt område.

 

Fordeler

 • Som agent for Reused Remade får du selge en av de mest unike og miljøvennlige løsningene for resirkulerte tekstilmaterialer på markedet samt bidra til å redusere klimaavtrykket.
 • Ved å implementere og etablere Reused Remade sine produkter og gjenbruke tekstiler i ditt begrensede marked (geografisk eller kundesegmenter), har du muligheten til å bygge opp et kundenettverk fra bunnen av. Det er egentlig bare deg selv som setter begrensinger for hvor stort dette kan bli.
 • Vi tilbyr deg friheten til å sette opp arbeidet ditt selv for hvordan du ønsker å finne og behandle kundesegmenter for å oppnå fastsatte mål.

Salgskanaler

 • Salgskanalene kan bestå av digitale og fysiske kundebesøk samt utstilling på relevante messer.

Oppgaver

 • Bygg din egen kundeportefølje
 • Identifiser nye kundesegmenter og muligheten for produktutvikling
 • Utarbeid salgsstrategi
 • Tilpass avtaler for å oppnå salgsmål

Vi tilbyr

  • Et engasjert team med fokus på bærekraft som støtter underveis
  • En bærekraftig, tiltalende og unik produktportefølje