Magasin Friend of Brands

Områder: Hele Norge

Selger til: Dagligvare og faghandel, Horeca

Type mulighet: Nasjonalt agentur / Salgsagent

Betingelser: Overta eksisterende kunder og selg til nye - Provisjon på alt salg i Norge

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Magasin Friend of Brands er nordisk distributør av en rekke kjente merkevarer. I vårt sortiment finnes det produkter til hjemmet, og spesielt til kjøkkenet, med fokus på kvalitet og design. Vi har levert produkter til den skandinaviske detaljhandelen i over 50 år og er en etablert aktør i markedet.

Med hovedkontor og lager i Jönköping og showrooms i flere store byer i Skandinavia har vi nærhet til våre kunder og velfungerende logistikk. Våre kunder er både innen detaljhandel og dagligvarehandel, og inkluderer både butikkjeder og uavhengige forhandlere, fysiske butikker og netthandel.

Vi er nå på utkikk etter en agent på det norske markedet som er interessert i å jobbe med salg både mot nøkkelkunder og enkeltbutikker.

 

Produktene

Vi har et sortiment som inneholder produkter til hjemmet, med særlig vekt på kjøkkenartikler, hvor både design og kvalitet står i sentrum.

Dette inkluderer glass og dekorasjoner fra LSA International, stekepanner fra nederlandske Skottsberg, produkter til kjøkken og bad fra populære Zack, bestikk fra italienske Pintinox og mange flere.

Salgsagent søkes

Vi har et stort antall eksisterende kunder som du vil få ta hånd om, men målet er selvfølgelig også å finne nye kunder.

Du må være i stand til å reise og ha tilgang til egen bil. For å være vellykket i denne rollen ser vi at du brenner for salg og å bygge kunderelasjoner, er strukturert, ansvarlig, drevet og selvgående, og er utadvendt og fryktløs som person.

Har du tidligere erfaring med salg mot detaljhandel, er dette et pluss. Ikke nøl med å ta kontakt med spørsmål og tanker.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Denne annonsen er utløpt

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Dagligvare og faghandel.

Client Logo

Flügger

Som franchisetaker i Flügger farve blir du en forhandler av kvalitetsprodukter som er foretrukket av det profesjonelle malerfaget. Flügger støtter…

Mer informasjon »