Advokatbistand – Agentur og Franchise

Agenturer.no tilbyr, via samarbeidspartnere, juridisk bistand relatert til agentur, franchise, og tilhørende virksomhet. Vi behandler alltid alle henvendelser konfidensielt og vil gi deg en anbefaling både på hvordan, og eventuelt med hvilke, advokater du bør ta saken din videre med.

Alle type juridiske problemstillinger innen agentur og franchise

Hvis du har behov for juridisk bistand innen agenturavtaler, selskapsrett, arbeidsrett, franchisekontrakter, eller om du har havnet i en konflikt med agent / hovedmann så er du velkommen til å kontakte oss via skjemaet nedenfor.

Hvis du er medlem av Agenturer.no kan du naturligvis også ta opp juridiske problemstillinger for diskusjon på vårt lukkete forum.

«Red flag» gjennomgang

Om du ønsker noen av Norges ledende advokater på agentur og franchise til å lese gjennom en kontrakt før du signerer kan du også bestille en «Red flag» gjennomgang av kontrakten. Dette innebærer en avdekking av forhold som er viktig å være klar over og hvor teksten ikke er akseptabel i forhold til det som er vanlig for den type kontrakter, utarbeidelse av kommentarer vedrørende «Red flags» og hva som ellers anbefales i forhold til den annen kontraktspart basert på en gjennomgang. For en normal kontrakt på maksimalt 25 sider på enten norsk eller engelsk er maksprisen på denne tjenesten kr. 10 000,- eks. mva.

Få profesjonell hjelp her

For tilbud om profesjonell hjelp så fyll ut kontaktskjemaet under:

Advokatbistand

Relevante artikler og lenker