Pennesi Cantine Norvegesi AS

Områder: Østlandet

Selger til: Bedrifter og organisasjoner

Betingelser: Svært gode betingelser - gjentakende inntekt

Møt Pennesi Vin.

Pennesi Vin er Norges største vinprodusent.

Vinene blir produsert i Norge med økologiske druer fra Teverina i Italia. Prosessen fra fermentering til ferdig vin foregår på den tradisjonelle metoden, slik familien til Luca Pennesi har gjort i generasjoner. Alt arbeid utføres manuelt, uten tilsetning av kjemikalier. Vi har en ny produktlinje som kommer i 2023 som skal inn på Vinmonopolet.

Vi selger også mye vin til Horeca-markedet, men vår storsatsing fremover er noe helt nytt og unikt.

Pennesi selger kurs hvor bedrifter, privatpersoner og organisasjoner deltar fysisk i vinproduksjonen. Kundene får delta hands-on i kverning, pressing, omstikking, analyse, prøvesmaking og tapping på flaske med «custom» etikett.

Dette er et konsept som bedrifter elsker og du vil elske å selge.

Les mer under.

 

Produktene

Fokuset ditt som salgsagent vil være på våre nye storsatsing som heter Vinmakeriet.

Vinmakeriet er kurs for bedrifter og organisasjoner hvor de ansatte deltar fysisk i selve vinproduksjonen og og følger hele vinifikasjonsprosessen i fra fersk drue til vinen er klar til å tappe på flaske. Kundene får delta hands-on i kverning, pressing, omstikking, analyse, prøvesmaking og tapping på flaske med «custom» etikett med bedriftens navn og logo.

Dette har allerede blitt så populært at vi nå holder på å flytte over i større lokaler for å møte etterspørselen.

Samtidig som det er et lærerikt kurs så er Vinmakeriet også suveren team-building. Å produsere  egen vin er utmerket markedsføring for bedriften og vinflaskene med egen etikett kan brukes til firmagaver og julebord.

I tillegg til Vinmakeriet så vil du som vår salgsagent også få mulighet til å selge våre øvrige produkter som inkluderer:

  • Vi importerer alt innen italiensk delikatesse. Vi leverer til ulike butikker, restauranter og hoteller samt egen butikk i Son. Som vår agent kan du selge alle våre produkter i Horeca-markedet.
  • Vi arrangerer reiser til Italia. Vi har 5 unike turer i året hvor vi er en brobygger mellom norsk og italiensk kultur der vi lar nordmenn få oppleve ekte italienske tradisjoner, smaker, kultur og opplevelser. Vi har  muligheter for å være med på selve vinproduksjon i Italia hvor vi følger plantene, druene, høsting og vinsmaking. Det vil være fullt mulig for deg også å selge plasser til våre Italia-reiser.

 

Salgsagent søkes

Vi søker nå samarbeid med en salgsagent i Oslo-området.

Du vil jobbe med et svært salgbart produkt og bygge en gjentakende porteføljeinntekt. Hele 85 % av bedrifter ønsker en løpende avtale med oss.

Vi ser etter en person som selger vår stor satsning «Vinmakeriet» til bedriftsmarkedet (evt. også privatmarkedet).  Det er også en fordel om du har et godt kontaktnettverk med hotell og restauranter for våre italienske delikatesser og våre egne viner for Horeca markedet.

Ser du samme potensialet som vi gjør? Da vil vi gjerne høre fra deg!