Innkjøpsgruppen AS

Områder: Hele Norge

Selger til: SMB-markedet

Type mulighet: Salgsoppdrag - Salgsbyrå

Betingelser: God provisjon på alt salg

Salgskanaler: Salg på telefon - evt. webmøter

Innkjøpsgruppen er et innkjøpssamarbeid for små og mellomstore bedrifter som ønsker seg bedre innkjøpsbetingelser. Sammen drar vi synergier og oppnår lønnsomme storkundeavtaler.

Vår tjeneste tilbyr kunder ingen risiko og garantert lønnsomhet. Det er derfor en svært takknemlig tjeneste å selge.

For å nå ut til flere bedrifter søker vi nå samarbeid med salgsbyrå.

 

Ingen risiko - Garantert lønnsomhet

Som medlem i innkjøpsGRUPPEN tar du ingen risiko, du er garantert lønnsomhet ved å bruke avtalene. Ved å forhandle for en stor gruppe oppnår man storkundefordeler, men den største verdien er at man får innkjøpsrådgivere som gjør denne jobbe for mange tusen bedrifter som kjenner prisnivået i markedet meget godt. Kundene kommer også med gode innspil til gode avtaler slik at man sammen kan finne de beste prisene i markedet. Ved å outsource innkjøpene vil man som daglig leder kunne spare mye tid i en hektisk hverdag.

Vår målgruppe

Små og mellomstore bedrifter som har kostnader, kostnadene kan variere, men i utgangspunktet alle bedrifter med omsetning fra 5M og oppover. Spesielt rettet mot bedrifter innenfor Bygg/anlegg, entreprenør, transport, industri. Men generelt alle som har kostnader som forsikring, kontor, biler, reise, strøm etc.

Salgsbyrå søkes

Vi ønsker kontakt med salgsbyrå som kan selge medlemskap hos Innkjøpsgruppen.

Driver du et salgsbyrå som er klar for nye oppdrag så vil vi gjerne høre fra deg.