Agenturer.no

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: Investorer

Type mulighet: Kapitalinnhenter

Betingelser: Inntektspotensialet varierer - men kapitalinnhenting er vanligvis godt betalt

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Kan du kunsten å hente inn kapital til selskaper som har utviklet innovative tjenester og produkter?

Agenturer.no får regelmessige forespørsler fra innovative selskaper som søker kapital for å ekspandere og fortsette sin vekst. Ved å være på vår liste over dyktige kapitalinnhenter, vil du motta investeringspresentasjoner helt uten forpliktelser. Du vurderer om dette er selskaper du kan bistå eller ikke.

Hvis dette høres interessant ut, ta kontakt med oss i dag!

 

Hva har du å vise til?

For at vi skal kunne formidle leads og oppdrag til deg, trenger vi å vite om dine tidligere suksesser. Send oss en kort beskrivelse av tidligere oppdrag og resultater du har oppnådd.

Dersom du er en uredd og profesjonell kapitallinnhenter, vil du være høyt ettertraktet, og du vil ikke mangle på attraktive tilbud.

Evaluering av muligheter

Du vil være ansvarlig for å evaluere mulighetene og investeringspresentasjonene du mottar. Agenturer.no har ikke kapasitet til å utføre due diligence på selskaper som ønsker å annonsere hos oss. Våre oppdragsgivere og kandidater er alltid ansvarlige for avtaler de inngår.

Mange vellykkede samarbeid er initiert via Agenturer.no. Men vi er klar over at det finnes aktører som opptrer useriøst og ikke overholder inngåtte avtaler. Derfor er det viktig at du utfører dine egne undersøkelser før du inngår en avtale. Hvis noe ikke føles riktig, er det en god regel å avstå fra samarbeid.

Ta Kontakt

Vi vil gjerne vite mer om din erfaring som kapitalinnhenter. Gi oss litt informasjon, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.

Vi kan allerede ha spennende presentasjoner og leads som du kan vurdere umiddelbart. Vi gleder oss til å høre fra deg!