Jobb hjemmefra - Jobber som kun gjøres via telefon og internett

Her finner du oppdatert oversikt over selskaper som tilbyr deg jobb hjemmefra. 

Å jobbe hjemmefra er en økende trend og med det mildt sagt merkverdige året 2020 har jobb hjemmefra trenden virkelig skutt fart. 

Majoriteten av mulighetene du finner på Agenturer.no kan gjøres fra hjemmekontor, men en stor andel vil likevel kreve fysiske kundebesøk og en del reisevirksomhet. Nedenfor har vi samlet mulighetene som ikke krever at du går utenfor dør. Hele jobben kan gjøres med en telefon og internettforbindelse. 

Typiske jobb hjemmefra muligheter du finner hos oss er:

Inntektsmuligheter - Jobb hjemmefra

Sjekk  jobb hjemmefra muligheter under og ta kontakt med selskapene du synes virker spennende.

Er du engelskspråkelig? Da kan du også sjekke ut «Work from Home Opportunities» på vår britiske søsterside. 

Jobb hjemmefra -Tjen gode penger med ditt eget agentur

Du kan i løpet av de neste 3 minuttene få en gratis rapport som er proppfull av råd og tips for alle som vurderer å finne et agentur og starte sin egen virksomhet. Rapporten passer både for personer som ønsker å gå i kundemøter og bygge opp et agentur, men også for deg som ønsker kun å jobbe hjemmefra. 

Å få et agentur kan være snarveien til din egen suksessfulle virksomhet. Du kan komme raskt i gang – og tjene gode penger – i din egen bedrift ved å selge et godt produkt som du har agenturrettighetene på. Om du ønsker friheten det innebærer å jobbe hjemmefra kan dette også være veien å gå. 

I denne rapporten går vi rett på sak og forteller deg fallgruvene du må unngå – og hvordan du kan finne de gode agenturene som passer deg. Vi skriver blant annet om:

  • En ubehagelig sannhet som gjør at 50 % ikke vil lese ferdig rapporten. Det er også gode sjanser for at du blir fornærmet (side 3).
  • Et enkelt spørsmål som vil gi deg en klar indikasjon på om hovedmannen er seriøs eller ikke (side 5).
  • Det mest åpenbare spørsmålet som du alltid må få svaret for å ta en god avgjørelse på om dette er et agentur å satse på (side 6).
  • Det du må være eller bli for at du skal lykkes som agent (side 10)
  • En strategi for å øke sannsynligheten dramatisk for at du lykkes med agenturet – og samtidig ta minimalt risiko. Du kan til og med beholde din vanlige jobb samtidig (side 11).

Motta rapporten gratis i dag

Rapporten mottar du ved å melde deg på vårt nyhetsbrev under. Nyhetsbrevet vårt sendes fast en gang i uken og inkluderer:

  • Ukens forretningsmuligheter – agenturer og andre muligheter
  • Gaver/give aways
  • Bonustips

Vi gjør det vi kan for at du skal få mest mulig konkret verdi igjen i hvert nyhetsbrev – om du ikke føler du får nok verdi igjen så kan du selvfølgelig melde deg av når som helst. Om du har spørsmål om muligheter «innen jobb hjemmefra» segmentet er du også velkommen til å kontakte oss

Navn*
Godkjenning av personvern*
Vi kan lagre ditt navn og e-post med det formålet å sende nyhetsbrev. Vi vil aldri dele denne informasjonen med andre. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Om du melder deg av blir din informasjon slettet.

Sjekk flere nyttige ressurser på Agenturer.no