Permar Hair AS

Områder: Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Velvære og skjønnhet

Type mulighet: Forhandler / Salgsagent

Betingelser: Betaler meget bra for riktig salgspartner

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Permar Hair AS har de norske rettighetene på alle produktene til HairMax – som er verdenledene innen sitt felt. Vi drifter HairMax.no og arbeider etter alle verdiene til moderselskapet.

Hairmax leverer teknologiske produkter innen hårtap-bransjen – og er anerkjent som en meget seriøs aktør. Vi ber alle som er interessert i denne muligheten om å selv gå inn på Hairmax.no og Hairmax.com for å gjøre seg godt kjent med produktene som selges.

HairMax er elsket av millioner og er forskningsdokumentert i flere journaler.

  • Firma
    Permar Hair AS

  • Kontaktperson
    Per Sigve Kleppe

  • Nettside
    hairmax.no

Vi søker salgsagenter og forhandlere

Våre produkter har et enormt potensial i Norge. De kan kjøpes og benyttes av privatpersoner direkte og naturlige utsalgssteder vil blant annet være klinikker, apoteker, frisørsalonger, etc.

Det er også fullt mulig for klinikker og frisører å bruke våre produkter til å selge behandlinger mot hårtap.

Vi ser etter selvgående og seriøse agenter og forhandlere som kan hjelpe oss å få fart på Hairmax i Norge. Det fins i prinsippet ingen begrensning på hvor mye penger en salgsagent kan tjene.

Det vil være to modeller vi arbeider utfra; den ene modellen som betaler best er den hvor agenten selv kjøper direkte fra oss og så videreselger til sine kunder. Den andre vil være en provisjonsbasert variant som også betaler meget bra for de rette kandidatene.

Vi ser frem til å høre fra nye salgspartnere!