Amberly Cosmetics AS

Selger til: Velvære og skjønnhet

Type mulighet: Forhandler / Salgsagent

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Høyt inntektspotensial / Porteføljeinntekt

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Velkommen til Amberly Cosmetics AS! Vi er en produsent og leverandør av skjønnhetsprodukter som er dedikert til å gi våre kunder den beste opplevelsen med høy kvalitet og innovative produkter. Vår omfattende produktlinje inkluderer alt fra hudpleieprodukter til sminke. Vi er stolte av å tilby en spennende mulighet for salgsagenter som ønsker å bli med i vårt team og hjelpe oss med å vokse videre.

 • Firma
  Amberly Cosmetics AS

 • Kontaktperson
  Trond Sundt

 • Nettside
  amberly.no

Produktene

Vi har omtrent 120 forskjellige artikler fordelt på sminke og hudpleie utviklet for nordisk klima.

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Gode provisjonsbetingelser

  Som en del av Amberly Cosmetics AS salgsteam, vil våre salgsagenter dra nytte av gode provisjonsbetingelser som er konkurransedyktige og rettferdige. Vi tilbyr våre salgsagenter en attraktiv provisjonsplan som belønner dem for å gjøre en innsats og skape resultater. Provisjonsbetingelsene vil variere avhengig av produktene som selges og salgsvolumet som oppnås, men vi vil sørge for å tilby våre salgsagenter en provisjonsplan som er både attraktiv og motiverende. Vi ønsker å sørge for at våre salgsagenter får en god start, og derfor vil vi tilby nødvendig opplæring og støtte for å hjelpe dem å lykkes. Vårt erfarne salgsteam vil også være tilgjengelig for å gi støtte og veiledning underveis i salgsprosessen. Vårt mål er å bygge langsiktige relasjoner med våre salgsagenter, og derfor vil vi tilby en konsekvent og rettferdig provisjonsplan, samt muligheter for karriereutvikling og videre vekst innenfor selskapet. Vi tror at vår attraktive provisjonsplan, sammen med vårt støttende team og høykvalitetsprodukter, vil tiltrekke seg de beste salgsagentene og sikre at de lykkes i å nå sine salgsmål og oppnå suksess.

 • Høyt inntektspotensial

  Som en del av Amberly Cosmetics AS salgsteam, vil våre salgsagenter ha et høyt inntektspotensial basert på deres innsats og resultater. Med vår attraktive provisjonsplan og et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter, kan våre salgsagenter tjene en god inntekt basert på deres salgsprestasjoner. Vi tror at vårt brede utvalg av skjønnhetsprodukter vil appellere til mange kunder, og at våre salgsagenter vil ha muligheten til å bygge et nettverk av langsiktige kundeforhold og dermed øke salget sitt over tid. Vårt salgsteam vil også ha muligheten til å jobbe med et selskap som har et godt rykte og anerkjennelse i skjønnhetsindustrien. Vi er opptatt av å investere i våre salgsagenter og tilbyr støtte og opplæring for å hjelpe dem å lykkes. Dette inkluderer tilgang til produktopplæring, markedsføringsmateriell og støtte fra vårt erfarne salgsteam. Våre salgsagenter vil ha muligheten til å skape en stabil inntekt og samtidig ha muligheten til å utvikle seg videre og øke sin inntekt gjennom salg av flere produkter og bygge langvarige kundeforhold. Vi tror at vår attraktive provisjonsplan, kombinert med vårt støttende salgsteam og høykvalitetsprodukter, vil gi våre salgsagenter et høyt inntektspotensial og en mulighet til å lykkes og vokse i sin karriere.

 • Porteføljeinntekt

  Hos Amberly Cosmetics AS vil våre salgsagenter ha muligheten til å bygge en stabil og langsiktig inntekt gjennom porteføljeinntekt. Porteføljeinntekt er en inntektsstrøm som oppstår når en salgsagent har et etablert kundeportefølje, og inntektene kommer fra gjentatte kjøp fra disse kundene over tid. Vårt brede utvalg av høykvalitets skjønnhetsprodukter vil gi våre salgsagenter muligheten til å bygge langsiktige kundeforhold og etablere en lojal kundeportefølje. Våre salgsagenter vil ha muligheten til å bygge og vedlikeholde disse kundeforholdene, og få muligheten til å tjene inntekter gjennom gjentatte kjøp fra kundene over tid. Vi tilbyr våre salgsagenter støtte og opplæring i å bygge og forvalte en kundeportefølje, inkludert markedsføringsmateriell og veiledning fra vårt erfarne salgsteam. Vi tror at vår støtte og hjelp til å bygge en lojal kundeportefølje, kombinert med vårt brede utvalg av høykvalitetsprodukter, vil gi våre salgsagenter en stabil og langsiktig inntektsstrøm gjennom porteføljeinntekt. Porteføljeinntekt kan gi våre salgsagenter økonomisk stabilitet og muligheten til å vokse i sin karriere som salgsagent. Vi tror at vårt fokus på å bygge langsiktige kundeforhold vil gi våre salgsagenter muligheten til å tjene en stabil og økende inntekt over tid.

Vår målgruppe

 1. Salonger og spabedrifter: Salonger og spabedrifter trenger ofte et bredt utvalg av kosmetikkprodukter for å tilby kundene sine en komplett skjønnhetsbehandling.
 2. Retailere: Retailere som supermarkeder, apotek og spesialforretninger kan kjøpe kosmetikkprodukter fra produsenter for å selge videre i butikken sin.
 3. Hoteller og resorter: Hoteller og resorter kan kjøpe kosmetikkprodukter i bulk for å tilby gjestene sine på badene og spa-områder.
 4. Bedriftsgaver: Bedrifter kan kjøpe kosmetikkprodukter som gaver til sine ansatte eller kunder, enten som en del av en markedsføringskampanje eller som en gave til en spesiell anledning.
 5. Skoler og universiteter: Skoler og universiteter som tilbyr estetikerutdannelse kan kjøpe kosmetikkprodukter for å bruke i undervisningen eller for å selge til studentene sine.

Premium muligheter

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Velvære og skjønnhet.

Client Logo

Beauty Tan

Vi søker etter visjonære gründere som har et ønske om å starte egen virksomhet innen skjønnhet, sunnhet og velvære sektoren…

Mer informasjon »
Client Logo

ISHOP AS

SkinUp.no er en norsk nettbutikk med stort utvalg av koreansk hudpleie (Kbeauty), skjønnhet og kroppspleieprodukter. SkinUp.no er en av Norges ledende nettbutikker…

Mer informasjon »
Client Logo

Permar Hair AS

Permar Hair AS har de norske rettighetene på alle produktene til HairMax – som er verdenledene innen sitt felt. Vi…

Mer informasjon »

Salgsagenter søkes

Vi søker etter selvstendige og målbevisste salgsagenter som ønsker å være en del av vårt team hos Amberly Cosmetics AS. Vi ser etter kandidater som har erfaring innen salg og markedsføring, og som er opptatt av å bygge langvarige relasjoner med kunder.

Vi søker etter personer som har et brennende engasjement for skjønnhetsindustrien og som ønsker å jobbe med høykvalitetsprodukter. Kandidater som har en god forståelse av markedsføring og kommunikasjon vil ha en fordel i denne rollen.

Vi tror at denne muligheten vil være spennende for salgsagenter som ønsker å jobbe med et selskap innen skjønnhetsindustrien. Som en del av teamet vil de ha tilgang til et bredt utvalg av kvalitetsprodukter og ha muligheten til å bygge et nettverk av langsiktige kundeforhold. Vi tilbyr også en konkurransedyktig kompensasjonsplan og støtte fra vårt team for å sikre at våre salgsagenter lykkes.

Vi ønsker kandidater som er selvdrevne, positive og lidenskapelige om å jobbe med skjønnhetsprodukter. Hvis du tror at du har det som trengs for å bli en del av vårt team, ser vi frem til å høre fra deg!