Sykkelproff1

Områder: Stedsuavhengig

Selger til: B2C

Type mulighet: Selskap til salgs

Betingelser: Alle bud vurderes

Salgskanaler: Kan selges online (uten å snakke med kunder)

Sykkelproff1 ble etablert 2003 som en nettbutikk for sykler og tilbehør. Virksomheten har hatt en jevn vekst med foreløpig toppår i 2014.

I løpet av de 18 årene butikken har vært i drift har det blitt solgt totalt 3.500 sykler, og gjennomsnittsprisen ligger pr i dag på over 15.000,- pr sykkel.

Sykkelproff1 har spesialisert seg på å selge «overliggere» til en hyggelig pris. Det er ett godt marked for dette og Sykkelproff1 har mange kunder som handler gjentatte ganger.

Nettbutikken

Sykkelproff1 er en godt utviklet nettbutikk med en enkel driftsmodell. Driften er oversiktlig og effektiv, og nye personer vil lett lære seg systemet. Nettbutikken er levert av SmartWeb, er enkel å administrere og oppdatere, og finnes også i mobilversjon. Ingen krav om å fortsette med SmartWeb, nettbutikken må uansett settes opp på kjøpers plattform.

Leveringstid til kunde er 1-4 dager avhengig av om varen er på eget lager eller må bestilles fra leverandør. Sykkelproff1 tilbyr Klarna betalingsløsning.

Ny eier søkes

Sykkelproff1 har gjennom 18 års drift blitt godt kjent i markedet. Dette med begrensede midler og som prosjekt ved siden av 100% jobb.

Arbeidssituasjon gjør at Sykkelproff1 har fått mindre oppmerksomhet de siste årene, er derfor ønsker eier å selge.

Sykkelproff1 passer godt til deg som driver en fysisk butikk, eller en som ønsker og drive som meg med noe på fritiden.

I 2014 omsatte Sykkelproff1 for ca. 2,2 millioner, et nivå man bør kunne komme opp på med de rette grepene. Sykkelproff1 har en stor mengde returnerende kunder, og en god avtale med leverandørene og mottar varer 2-4 dager etter bestilling. Omsetningen i 2020 var på ca 1,7 millioner.

Utviklingspotensialet til virksomheten er stort. Det har blant annet ikke tatt grep på markedet med EL-sykler.

Her har man sjansen til å overta en ferdig butikk hvor grunnlaget er lagt for en fremtidig god drift.

Ta kontakt ved interesse.