KN Kati Niemi

Områder: Hele Norge

Selger til: Alle steder hvor hatter kan selges

Type mulighet: Nasjonalt agentur

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

KN Kati Niemi ble stiftet i 1981 og har vokst til et ledende hattemerke i Finland. Kombinasjonen av høy kvalitet sammen med et stort utvalg har vært en suksessformel.

De har vokst 20% årlig siden oppstarten og har stor suksess i hjemmemarkedet. De selger stort i de største kleskjedene i Finland, samt i uavhengige butikker. De siste årene har de også fått fart på eksportmarkedet og selger bra i Sverige og Estland.

Nå står det norske markedet for tur.  De søker en nasjonal agent som vil få agenturrettigheter for Norge.

 

Hatter for alle

KN Kati Niemi mener at hatter er for alle. Noen kan være litt sjenert når de tar på seg en hatt, og synes det er vanskelig å finne en hatt som passer. KN Kati Niemi har bevist at det finnes en perfekt hatt for alle, man bare trenger å ha mot til å prøve!

KN Kati Niemi har et bredt utvalg av hatter fra klassiske fedora-hatter til caps og beanies – og alt i mellom. De tilbyr et bredt utvalg av hatter i mange farger for å sikre at alle kan finne noe de liker.

Deres hatter er laget i italienske og polske familiebedrifter og de er svært stolte av den utmerkede kvaliteten på produktene sine. Materialene er av topp kvalitet, hovedsakelig laget av ubehandlet ull fra Tsjekkia og italiensk lana cotta-ull.

 

Agent for Norge søkes

KN Kati Niemi søker en agent med motivasjonen og erfaringen som behøves for å representere Nordens mest spennende hattemerke i Norge.

Noen norske butikker har tatt kontakt med KN Kati Niemi på eget initiativ, men de ønsker en norsk agent som kan lede satsningen i Norge de neste årene.

Du kan forvente god provisjon på alt salg i Norge og all salgsstøtte og hjelp du trenger for å lykke fra hovedkontoret i Finland.

Klar til å kaste din hatt i ringen? Ta kontakt for mer informasjon.