Agenturer.no mottar regelmessig forespørsler fra små selskaper og oppstartsselskaper som søker investorer. Mens det kan være mange lovende selskaper med innovative produkter og tjenester, ønsker vi å understreke at vi ikke gir noen anbefalinger eller godkjenninger for investeringer i disse selskapene. Vår rolle er utelukkende å fungere som en annonseplattform, og vi gir selskaper muligheten til å knytte kontakt med potensielle investorer ved å annonsere hos oss. Vi understreker viktigheten av å utføre grundig due diligence før man gjør en investering. Under finner du en oversikt over selskaper som søker investorer nå:

  • Smartpass Norge AS – Et selskap i vekst med egen produksjon av bærekraftige produkter med teknologi for samfunnssikkerhet og beredskap mot privat og offentlig sektor.
  • ID Group Nordic AS – Selskapet ID Nordic har i samarbeid med politi og nødetater ferdigstilt en komplett registrering- og evakuerings teknologi med teknologi for å ivareta landets samfunnssikkerhet og beredskap før, under og etter en krisehendelse. Systemene er pilotert med gode resultater og resultert i både nasjonal, kommunal og internasjonal interesse.
  • STRATUM3D AS ble stiftet 13.02.2021. Vi tilbyr 3D printere, 3D scannere og relevant kurs/kompetanse i feltet. Vi opplever solid vekst med vår strategi. 2023 ligger i skrivende stund (03.07.23) til å komme på 6M omsetning. Dette er også uten spesielt med markedsføring. Vi har lent oss kun på flott nettside og utmerket kundeservice frem til nå. Pengene tjent er re-investert i mer utstyr, ny webside, markedsføring mm+. Med investor ønsker vi å øke fotavtrykket vårt kraftig i Norge og nå 20M+ omsetning raskt. Vi er godt posisjonert for den kommende bølgen i Norge da norsk industri har vært trege på adopsjonen av teknologien. Bruk skjemaet under for komplet investorpresentasjon.

Få investorpresentasjon

Fyll ut skjemaet under og velg selskapene du ønsker en presentasjon fra. Presentasjonen blir sendt direkte fra vår kontaktperson i selskapet.

Investorskjema

Er du en dyktig kapitalinnhenter?

Da er du ettertraktet blant mange selskaper. Muligens selskapene ovenfor, men også mange andre. Send oss en melding her: agenturer.no/muligheter/kapitalinnhenter

Du kan da få løpende tips om potensielle oppdrag.