Rexsa AS

Områder: Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Bil og transport, Bygg & Eiendom, Grossisthandel, Horeca, Industri og produksjon, Maritim og offshore, Møbler og interiør, Offentlig sektor, Øvrige, Reklame og markedsføring, Sikkerhet, Sport og friluftsliv, Tele, kraft, og energi, Velvære og skjønnhet

Type mulighet: Salgsagent

Betingelser: 30%

Fordeler: Brukervennlig CRM / Enkle ordresystemer / Gode provisjonsbetingelser / Høyt inntektspotensial / Innovativt produkt/tjeneste

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter og oppfølging via telefon & Teams

Rexsa har i dag over 4000 aktive kunder. Vi tilbyr et produktsortiment på over 1000 artikler, med fokus på kjemi, rengjøring, vedlikehold og hygiene.

Rexsa er distributør av kvalitetsprodukter for merkevarene Norden Olje & Scantech som har vært på det norske markedet i over 30 år med mange lojale kunder over hele landet.

 

Produktene

Rexsa tilbyr også produkter fra andre kjente merkevarer i bransjen, som ENI oljer og smøremidler, FIAMM batterier, Univern arbeidsklær og hansker fra Batex og Granberg.

I tillegg selger vi komplette løsninger for desinfeksjon av overflater og har et bredt utvalg av hånd desinfeksjons produkter. Se også vår produktkatalog.

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Brukervennlig CRM

  Vi bruker Super Office som verktøy for all kommunikasjon opp mot våre kunder

 • Enkle ordresystemer

  Alle ordre legges inn som en vanlig nettbutikk ordre der du velger ut produktene (antall + rabatter) Kunden mottar deretter en ordrebekfreftelse via registrert e-post. Du kan også bruke dette verktøyet til å sende ut tilbud.

Vår målgruppe

Vårt markedsområde er innenfor bygg og anlegg, industri, landbruk, entreprenører, hotell og transport. Vi selger også godt til offentlige sektor, som kommuner, skoler, og barnehager.

Salg av kjente merkevarer - Høyt inntjeningspotensial

Som agent for oss jobber du ikke bare med sterke og etterspurte merkevarer, men du har også markedsledende betingelser. Alt salg som frembringes fra dine kunder gjennom vår nettbutikk tilfaller også deg.

Gode provisjonsbetingelser kombinert med attraktive produkter og god oppfølging fra ledelsen gir våre agenter et høyt inntjeningspotensial.

Profesjonelle agenter søkes til vinn/vinn samarbeid

Vi ser etter profesjonelle agenter og har du eksisterende kontakter innen bygg og anlegg, transport og industri er denne muligheten helt ideell for deg.

Du får:

 • Selge markedsledende produkter med stort nedslagsfelt
 • Svært gode betingelser
 • Enkle og velfungerende ordresystemer – ordrer fra dine kunder i nettbutikken tilfaller deg automatisk
 • Kundeleads – i tillegg til egne leads så hjelper vi deg med kundeleads i ditt område
 • Full opplæring og support etter behov
 • Jobbe med et selskap som satser på agenter (og har god erfaring med agenter) – og som ønsker å få til et langvarig vinn/vinn samarbeid

Er du agenten vi ser etter? Da vil vi gjerne høre fra deg nå.