Nettside til salgs

Områder: Stedsuavhengig

Selger til: Diverse bransjer

Type mulighet: Nettsider, nettbutikker, og domener

Betingelser: Maks pris kr. 10 000,-

Her samler vi nettsider, nettbutikker, og domener hvor eier er villig til å selge for kr. 10 000,- eller lavere.

Det vil si at hvis du byr kr. 10 000,- på en hvilket som helst nettside under så vil budet garantert bli akseptert. Dette er maksprisen så det er selvfølgelig mulig å sikre seg en av nettsidene oppført for langt under dette.

Her har du muligheten til å sikre deg rettigheter på halvferdige og påbegynte prosjekter, samt gode og middelmådige ideer som aldri har blitt noe ut av til en svært overkommelig pris.

Kanskje er det du som har ressursene og ideene til å utløse en uforløst potensial i noe som andre har kastet inn håndkleet på?

Har du en påbegynt eller halvferdig nettside som du er villig til å selge for maksimalt kr. 10 000,- så ta kontakt med oss om du vil inkludere den på oversikten under.

Er du interessert i å legge inn et bud for en av nettsidene du finner nedenfor så bruk «Start dialog knappen» og oppgi i kommentarfeltet hvilken nettside du er interessert i.

  • Firma
    Nettside til salgs

  • Kontaktperson
    Lars Hellestræ

Østlandsbygg

Profileringspakke med nettside, domenenavn og logo for bygg-/tømrerfirma vurderes solgt. En glimrende anledning til å komme raskt igang dersom du ønsker å etablere deg innen bransjen. Passer også for etablerte bedrifter som ønsker tilstedeværelse på nett. Alt selges for kr. 10 000.

Nettsiden kan sees her: ostlandsbygg.no

Datahjelper

Datahjelper.no ble etablert i 2017 og ideen er å tilby allsidig datahjelp til private og småbedrifter. Konseptet har vært inaktivt, men siden har blitt holdt oppdatert. Enten du allerede tilbyr tjenester innen datahjelp eller ønsker å starte med dette – så kan datahjelper.no med tilhørende nettside være hensiktsmessig for deg å overta.

Forfattertjenester

Domenet «forfattertjenester.no» kan brukes til å tilby tjenester knyttet til skriving og forfattervirksomhet på nettet i Norge. Det kan for eksempel være en nettside som tilbyr skrivekurs, redaktørtjenester, eller hjelp til å publisere og markedsføre bøker eller annen skriftlig kommunikasjon.

Dette domenet kan også brukes av en individuell forfatter eller et forlag som ønsker å markedsføre seg og sine tjenester og produkter på nettet.

Det er flere måter å tjene penger på et nettsted som tilbyr forfattertjenester. Her er noen muligheter:

Tilby tjenester direkte: Du kan tilby tjenester som forfatter, redaktør eller konsulent til potensielle kunder som trenger hjelp med å skrive eller forbedre sine skriveprosjekter. Du kan selge dine tjenester gjennom nettstedet ditt, eller ved å markedsføre deg selv på sosiale medier eller andre nettsteder.

Selge digitale produkter: Du kan selge digitale produkter som skrivekurs, e-bøker eller maler for å hjelpe folk å skrive bedre. Dette kan gi deg en passiv inntekt strøm siden produktene er digitale og kan selges om igjen og om igjen.

Affiliate markedsføring: Du kan tjene penger på affiliate markedsføring ved å anbefale produkter og tjenester som er relevante for forfattere og skribenter. Du kan tjene en provisjon på salg som skjer gjennom ditt nettsted.

Annonsører: Du kan tjene penger ved å tillate annonsører å annonsere på ditt nettsted. Du kan for eksempel velge å bruke Google Adsense eller andre annonseringsplattformer for å få annonser på nettstedet ditt.