Dagnud

Områder: Hele Norge - Jobb hjemmefra

Selger til: idrettslag, skoleklasser, foreninger, kor, korps, russegrupper

Type mulighet: Telefon/epost/online

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Porteføljeinntekt

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Dagnud utfordrer tradisjonen for dugnadssalg i Norge!

Hva med å bidra til en bedre verden samtidig som man samler inn penger til klubben, skoleklassen, russegruppen eller foreningen?

De siste årene har dugnadssalg blitt en stor industri, der smarte dugnadsleverandører er de som tjener best på at våre barn og ungdommer selger deres kommersielle produkter.

Våre unge er mer samfunnsengasjerte og miljøbevisste enn noen gang. Vi ønsker å gi de muligheten til å samle inn penger på en måte som bedre reflekterer deres verdier! Med Dagnud kan dugnadsgrupper selge produkter som underholder, informerer og engasjerer, der inntektene blir fordelt mellom dugnadsgruppen og utvalgte gode formål.

 

Produkt

Dagnud er et aktivitetshefte med mye lek og moro for hele familien, med dyr og natur som en rød tråd. Dagnud serverer underholdning i form av kryssord, quiz, fargelegging, vitser og mye mer. I tillegg kan man lese om tre organisasjoner som forteller om deres kamp for å beskytte Norges flora og fauna.

Dagnud utvikler flere produkter som gir agenten mulighet til å selge flere dugnader til rekrutterte dugnadsgrupper framover.

 

Målgrupper

Alle typer foreninger som trenger inntekt og driver med dugnadssalg. Det er en voksende trend og behov for alternative dugnadsprodukter som er bærekraftig og viser samfunnsansvar. Dagnud er svaret!

  • Idrettslag
  • Skoleklasser
  • Foreninger
  • Kor
  • Korps
  • Russegrupper
  • Dans/cheerleader grupper
  • Frivillige organisasjoner

Salgsagenter søkes

Vi ønsker å bygge opp et salgsnettverk i Norge som kan rekruttere og følge opp idrettslag, korps, foreninger, skoler som ønsker å selge Dagnud sine produkter. Har du nødvendig nettverk og/eller kompetanse til å bidra til økt vekst så vil vi gjerne høre fra deg.

Vi tilbyr god provisjon i kombinasjon med god samvittighet!