Synega AS

Områder: Stedsuavhengig

Selger til: B2B

Type mulighet: Salgsleder

Betingelser: Du blir salgsleder for Norge - Gode betingelser!

Fordeler: Gode karrieremuligheter / Høyt inntektspotensial / Innovativt produkt/tjeneste

Salgskanaler: Alt salg gjøres via web/telefon/online

Har du noen gang lurt på hvorfor ikke flere bedrifter opererer 100 % over nett? Hvorfor de ikke tilrettelegger bedre for at man kan jobbe når man vil, så mye man vil, og fra hvor man vil? Og tror du at det er mye som kommer til å endre seg i arbeidsmarkedet fremover? Hvis dette høres ut som deg, kan du være Synegas nye daglige leder, for salgstjenester i Norge. Gjennom vår egenutviklede IT-plattform, og velprøvde digitale forretningsmodell, skal vi nå selge salgstjenester på en helt ny måte.

 

Om stillingen

Du vil i denne stillingen være leder for vårt salgsselskap i Norge.

Du vil jobbe tett med vår ledergruppe og spille en nøkkelrolle i videreutviklingen av vårt tjenestetilbud.

Du vil ansvarlig for mersalg til 1000+ kunder samt oppbygging av vår salgsavdeling. Det vil inkludere arbeid med salgsstrategi, leads-generering, møtebooking, konvertering av kunder, salgsrådgivning og coaching, rekruttering av selgere, ekstern salgsavdeling. Dersom du anser deg selv som en innovativ, ambisiøs, og lidenskapelig salgsleder, er du en god kandidat til denne stillingen.

Ansvarsområder:

 • Stake ut den strategiske retningen for virksomheten i Norge.
 • Videreutvikle vårt tjenestetilbud.
 • Rekruttere og lede selgere og teamledere.
 • Jobbe mot strategiske partnere.
 • Arbeide tett med ledergruppen
 • Etablere prosedyrer knyttet til compliance og rapportering.
 • Sørge for effektiv og lønnsom utvikling og drift.
 • Sikre kvalitet, volumvekst, optimalisering av inntektssyklus og arbeidseffektivitet, og ta beslutninger for å forbedre disse (herunder beslutninger rundt ansettelser, bruk av ressurser, forfølge alternative markedsstrategier eller mål, osv.)
 • Overse økonomiske lønnsomhet og rapportere jevnlig til vår CEO.

Kvalifikasjoner:

 • Svært motivert og selvdrevet; nysgjerrig, med en innovativ tankegang, rettet mot fremtiden.
 • Du bør ha et brennende ønske om å endre ting og utfordre etablerte strukturer.
 • Minimum tre års erfaring fra direktesalg.
 • Tverrfunksjonell erfaring fra arbeid med teknologi, forretningsutvikling og markedsføring er et pluss, men det er ikke et must.
 • God forretningsforståelse.
 • Analytisk og strategisk tankegang; i stand til å analysere markedsdata og utvikle strategier.
 • Tilpasningsdyktig og villig til å lære, i stand til å jobbe godt under press og du kan snu deg raskt etter behov; klarer å bære flere ulike hatter på samme dag.
 • Flink på tidsstyring i et digitalt miljø og klarer arbeide utelukkende digitalt.
 • Gode ferdigheter i både norsk og engelsk.

Hva vi kan tilby deg:

 • Høyt inntektspotensiale.
 • Fleksibel arbeidstid: Tiden din er dyrebar – bruk den smart. Enten du er en morgenperson eller en nattugle, er denne jobben noe for deg.
 • Ubegrenset ferie: Ta deg tid til å slappe av og omstille når du trenger det. Så lenge du leverer er det ingen som detaljstyrer deg.
 • Jobb remote: Du vet selv hvordan du presterer best. Jobb hjemmefra, på kontoret, din favoritt kaffebar, eller utenlands; når du måtte ønske det.
 • Balanse mellom jobb og privatliv: Ta deg tid til familie, venner og personlige interesser.
 • Sterke profiler kan få mulighet til å komme inn på eiersiden.

Denne annonsen er utløpt

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Forretningstjenester.

Client Logo

Pennesi Cantine Norvegesi AS

Møt Pennesi Vin. Pennesi Vin er Norges største vinprodusent. Vinene blir produsert i Norge med økologiske druer fra Teverina i…

Mer informasjon »
Client Logo

GTC Invest Europe Kft.

Experienced B2B Sales Agents wanted – Transport Industry TruckRefunds.com supports truck owners with personalised services.Our group of companies provides its…

Mer informasjon »
Client Logo

TT Group AS

Vi søker etter kreditt og forsikrings medarbeidere i Kristiansand S, Arendal, Bergen, Ålesund, Trondheim, Steinkjer, Mosjøen, Narvik og Tromsø. TT…

Mer informasjon »

Om Synega

Synega er et 100 % nettbasert konsulentselskap. Vi tilbyr regnskap, revisjon, og juridiske tjenester. Vi begynte med regnskap i 2015, som Norges kanskje første nettbaserte regnskapsfirma på den tiden, og frem til i dag har vi tatt inn over 1 000 kunder.

Vi ønsker nå å etablere et salgsselskap, som skal serve selskapene i vår egen struktur, i tillegg til eksterne kunder.

Til å komplementere våre tjenester har vi utviklet to IT-systemer for å arbeide i og administrere virksomheter: «Enterprise», som er det vi bruker internt; egnet for større selskaper, og “CRM+”, som er en enklere versjon av Enterprise; egnet for små og mellomstore bedrifter.

Vår visjon er klar: Å være den foretrukne forretningspartneren for enhver klient, hvor som helst i verden. Vi vil oppnå dette ved å gi våre kunder de beste tjenestene, til de mest passende prisene, utelukkende over nett. Dette inkluderer å sikre kvaliteten på konsulenter og leveranser, og tilby tjenestene på kundens premisser, gjennom å kombinere kvaliteten og påliteligheten til et tradisjonelt konsulentselskap, med bekvemmeligheten og friheten til en digital plattform.

Verdiene våre er nært knyttet til hvem vi er og hvordan vi jobber:

Frihet og fleksibilitet. Motivasjonen vår har alltid vært å la menneskene som jobber for oss selv bestemme hvor mye, når og hvor de skal jobbe. Så lenge du har en PC, en telefon, en internettforbindelse og et rolig sted å jobbe, får du gjort det du skal.

Åpen og transparent. Siden vi jobber utelukkende på nettet, er det viktig å ha åpenhet rundt hvem vi er og hva vi jobber med, til enhver tid.

Livet skal være gøy! Å hjelpe klienter med å løse utfordringer, og lage IT -systemer som direkte påvirker måten folk jobber på, er morsomt. Det er også givende. Ingenting gleder oss mer enn å snakke med mennesker som har fått endret liv til det bedre; enten ved å jobbe med oss, eller ved å bruke systemene våre.

Vil du lære mer om Synega? Ta kontakt med Joachim Eidtang på 41025126