Handmade by AS

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: Øvrige

Type mulighet: Forhandler / Salgsagent

Fordeler: Enkle ordresystemer / Gode provisjonsbetingelser / Grundig opplæring og oppfølging / Innovativt produkt/tjeneste / Porteføljeinntekt / Salgsleads

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Handmade by driver netthandel direkte til sluttkunder innen strikkesegmentet. Vi selger unike og egenproduserte varer til strikking som vi ønsker å få ut til forhandlere – typisk garn-, strikke- og hobbybutikker.

Vi har drevet nettbutikken siden 2020 og har over 12000 privatkunder i Norge, i tillegg til en liten håndfull eksisterende forhandlere.

Nå ønsker vi hjelp til å nå ut til flere små og store garnbutikker, for å få de til å føre våre produkter, i tillegg til å sørge for hyppigere ombestillinger fra eksisterende forhandlere.

Produktene

Unikt strikketilbehør, egenprodusert og lettsolgt.

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Enkle ordresystemer

  Vi har egen portal for forhandlerbestillinger, som gjør at forhandlere selv kan gjøre bestillingsjobben. Det er mye snakk om å "få de inn døra".

 • Gode provisjonsbetingelser

  Vi ønsker å operere med en fast provisjon for salg til nye forhandlere, i tillegg til en fast prosent av alt framtidig salg til forhandlere du følger.

 • Grundig opplæring og oppfølging

  Vi gir den opplæring om produkter som trengs, og har et utprøvd forhandlerprogram med gode marginer til forhandlere, som skal være enkelt å forstå og selge.

 • Innovativt produkt/tjeneste

  Alle våre produkter som selges til forhandlere er helt unike og egenprodusert av Handmade by. Vi har høy produksjonskapasitet og er ikke begrenset av store forhandlersalg.

 • Porteføljeinntekt

  Vi vil gi en fast prosent av alt framtidig salg til forhandlere du følger.

 • Salgsleads

  Vi har en eksisterende database over leads og butikker som er aktuelle og relevante.

Vår målgruppe

B2B – Vi ønsker å få nye forhandlere som har fysiske garn-, strikke- og hobbybutikker rundt om i landet.

Agenter søkes

Vi gir frie tøyler til å utføre salg på best egnet måte. Det er ingen krav å kunne noe om strikking, og det er lett å forstå produktene, selv uten «strikkedilla». Produktene er selvforklarende for de som holder på med strikking.