Designbysense.com

Områder: Østlandet

Selger til: Sikkerhet

Type mulighet: Ansatt selger / Forhandler / Salgsagent

Betingelser: Ren provisjon

Fordeler: Enkle ordresystemer / Høyt inntektspotensial / Innovativt produkt/tjeneste

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Design by SENSE – The safer way to charge

Hva

Vi frarådes stadig lading av mobiltelefoner om natten, på grunn av den høye brannfaren. På nettet finnes det mange bilder av og eksempler på at ladere og mobiltelefoner har tatt fyr. Men er det realistisk at vi alle slutter med å lade telefonene våre om natten? Vi tror kanskje ikke det. Og brann i en lader er ikke mindre dramatisk om det skjer på dagtid, så konklusjonen må være at ladning i det hele tatt er forbundet med en risiko for branntilløp. Det er en risiko vi vil redusere med SENSE ladekabelen for mobiltelefoner og nettbrett – en ladekabel med innebygd temperatursensor og alarm.

Bakgrunn

Salget av mobiltelefoner øker årlig, ergo øker også utfordringen med branntilløp i forbindelse med lading av disse i samme takt. Legger man til nettbrett og annen elektronikk som lades jevnlig, er det brått snakk om enormt mange enheter som lades – og de lades ofte.

Hva er vår løsning på utfordringen?

Kort fortalt kan vi si at vi i prinsippet har puttet en brannvarsler og en komfyrvakt inn i kabelen man bruker til å lade telefonen/nettbrettet. Det vil si at kabelen inneholder en krets som overvåker temperaturen i veggladeren, og stopper ladningen hvis temperaturen overstiger kritisk temperatur. Samtidig varsler den at kretsen har oppdaget høy temperatur med en alarmlyd.

Hvorfor er vårt produkt spesielt?

Det finnes ikke noen tilsvarende løsning på markedet, etter hva vi har klart å finne ut. Produktet reduserer, i våre øyne, en sikkerhetsrisiko i folks hjem. Brukerterskelen er ekstremt lav (Plug and Play), og brukes som en vanlig kabel, til tross for de ekstra sikkerhetsfunksjonene. Vår kabel erstatter den kabelen man bruker i dag, og øker samtidig sannsynligheten for å oppdage og unngå overoppheting og, i verste fall branntilløp, som følge av defekte ladere og telefoner. Kabelen med Lightning kontakt er MFI-godkjent av Apple.

Hvor kom ideen fra?

Problemløsning er en del av arbeidshverdagen vår, siden vi til daglig jobber i en høyteknologisk bedrift i forsvars- og romfartsindustrien. Temaet mobillading og brannfare har vært oppe i media en rekke ganger. En av oss er sønn av en brannmann og er innprentet brannsikkerhet fra barns ben av.Ideen kom på en måte fra problemet i seg selv; «hvorfor har ingen løst dette?».

Hvorfor har vi gått videre med ideen?

Vi vet jo at folk fortsatt lader mobilene sine om natten, til tross for advarsler. Vi har diskutert temaet med flere rundt oss, og mange er oppriktig bekymret angående ladning – uten å endre vaner. Den spontane reaksjonen på løsningen vår er at dette er noe folk vil ha. Testene våre viser at løsningen fungerer slik vi ønsker at den skal. Da er regnestykket lett: Hvis man har et produkt som fungerer, og noen vil ha, så er det ingen grunn til ikke å realisere det

Produktene

Ladekabel med innebygget temperatursensor som varsler hvis laderen blir for varm, samtidig som den stopper å lade enheten din.

Denne kabelen kan brukes som lade- og overføringskabel for din iPhone og iPad med Lightning kontakt.

Vår målgruppe

Til alle som har enheter som trenger lading.

Salgsagenter søkes

Visjonen vår?

Vi vil redusere risikoen forbundet med ladning av mobiltelefoner og nettbrett. Hvis vi kan bidra til å forhindre brann med vårt produkt, så vil det være verdt all tiden vi har investert i prosjektet. For å lykkes hjelper det ikke med et godt produkt som ikke når ut til kunden

Derfor trenger vi noen som er dyktige på salg og ser muligheten til å selge et produkt som i våre øyne er helt unikt. får vi markedsført dette riktig kan det bli en skikkelig suksesshistorie og muligheter for å tjene gode penger