Innovena

Områder: Jobb hjemmefra / Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Øvrige

Type mulighet: Ansatt selger / Salgsagent

Fordeler: Brukervennlig CRM / Gode karrieremuligheter / Gode provisjonsbetingelser / Høyt inntektspotensial

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Innovena er et design- og utviklingsbyrå som skiller seg ut ved å være satt sammen av kun seniorer innenfor sine respektive fagfelt. Dette innebærer at de har et team av erfarne og dyktige fagfolk som er dedikert til å levere høykvalitetsløsninger til sine kunder.

Hovedfokus for Innovena er å utvikle webløsninger og design som passer både små og store prosjekter. Vi er dedikert til å tilby skreddersydde løsninger som møter kundenes unike behov og utfordringer.

Det som virkelig skiller Innovena fra andre byråer er deres sterke engasjement for å benytte de nyeste teknologiene i sitt arbeid. VI er kontinuerlig oppdatert på de siste trendene innen digital utvikling og design, og dette gjenspeiles i vår innovative tilnærming til prosjekter.

Kort sagt er Innovena en pålitelig partner for bedrifter som søker cutting-edge design- og utviklingsløsninger som virkelig kan gjøre en forskjell for deres digitale tilstedeværelse og suksess.

Produktene

 1. Webutvikling: Innovena er eksperter på å utvikle skreddersydde webløsninger som møter kundenes spesifikke behov. Enten det er en enkel nettstedsløsning eller en mer kompleks nettapplikasjon, sørger teamet for å levere brukervennlige og funksjonelle nettsider.
 2. Plattformutvikling: Innovena tilbyr utvikling av robuste og skalerbare plattformer som kan støtte ulike forretningsprosesser. Disse plattformene er designet for å møte virksomhetens unike krav og hjelpe kundene med å effektivisere driften.
 3. CRM oppsett og utvikling: Innovena hjelper kundene med å implementere og tilpasse Customer Relationship Management (CRM) -systemer. Dette muliggjør bedre kundebehandling, økt salgseffektivitet og bedre oversikt over kundeinteraksjoner.
 4. App design og utvikling: Teamet i Innovena har ekspertise innen app design og utvikling, og kan hjelpe kundene med å lage skreddersydde mobilapplikasjoner som er brukervennlige og funksjonelle.
 5. UX design: Innovena legger stor vekt på brukeropplevelsen (UX) og tilbyr tjenester innen UX-design for å sikre at kundenes digitale produkter og tjenester er intuitive, engasjerende og enkle å bruke.
 6. Visuell identitet: Innovena kan bistå kundene med å utvikle en gjennomtenkt og profesjonell visuell identitet som inkluderer logoer, fargepalett, typografi og andre visuelle elementer som reflekterer kundens merkevare og verdier.

Med mer: I tillegg til de nevnte tjenestene, tilbyr Innovena også en rekke andre digitale tjenester og løsninger for å imøtekomme spesifikke behov og krav fra sine kunder. De er alltid åpne for å utforske nye muligheter og finne innovative måter å løse kundenes utfordringer på.

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Brukervennlig CRM

  Innovena benytter Hubspot. Selger vil ha mulighet til å være med å utforme salgsprosessen, samt systemer.

Vår målgruppe

Innovena er åpent for samarbeid med kunder fra forskjellige bransjer og sektorer, uavhengig av deres størrelse. Vi ønsker å hjelpe både små og store bedrifter med å oppnå suksess i den digitale verden. Innovena streber etter å levere skreddersydde digitale løsninger som tilfredsstiller de unike behovene til hver enkelt kunde. I tillegg til å betjene nasjonale kunder, er Innovena også interessert i å utforske muligheter for oppdrag utenfor landets grenser.

Denne muligheten passer for:

 • Erfaring innen salg, forhandlinger eller forretningsutvikling, helst innenfor teknologibransjen eller digitalt design.
 • Sterk evne til å bygge relasjoner og kommunisere med kunder på forskjellige nivåer.
 • Selvstarter med en proaktiv tilnærming til salgsprosessen.
 • Evne til å arbeide både selvstendig og som en del av et team.
 • Kunnskap om nettsideutvikling, designprosesser eller tekniske prosjekter er en fordel, men ikke påkrevd.