Lydbox as

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: Bil og transport, Dagligvare og faghandel, Grossisthandel, Helse, Klær og tilbehør, Møbler og interiør, Offentlig sektor, Reise og turisme, Software og IT, Sport og friluftsliv, Velvære og skjønnhet

Type mulighet: Ansatt selger / Salgsagent

Betingelser: Lydbox as, salgsbudsjett kr.250.000,- i måneden. Provisjon 35% kr. 87.500,-

Diverse: Provisjonsbasert

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Lydbox AS har spesialisert seg på markedsføring, informasjon og reklame via lyd/radio på kjøpesentre og varehus.

Via senterets eget høyttaleranlegg når senterleder, butikker og leverandører sine kunder tettere opp til kjøpsøyeblikket enn noe annet medium på kjøpesenteret.

Totalt besøker 1,5 millioner kunder våre Lydbox senter hver uke på jakt etter den gode shoppingopplevelsen!

Over 50 ledende norske kjøpesentre har frem til i dag valgt å forsterke sin markedsføring ved hjelp av Lydbox. Blant våre kunder finner du i Olav Thon Gruppen, Steen & Strøm, Sektor Eiendom og Amfi kjeden.

Lydbox er en ypperlig kanal for å forsterke kampanjer, samtidig som man oppnår salgsutløsende effekt. Dokumentasjon på respons ned til den enkelte spot kan loggføres mot kundens kassaapparat. Mersalget for kampanjen kan derfor måles umiddelbart.

Fleksibilitet kan være en utfordring med lange trykk/bestillings tider, og lite eller ingen mulighet til å endre på kampanjen underveis. Dette er noe mange annonsører kjenner til. Det er ikke alltid så lett å bli enig med værgudene om når første sommerdag kommer, med sommerklær, is, brus og shorts… Med Lydbox er dette uproblematisk. Når den første sommerdagen kommer, sitter vi klare med lydspotter, og sørger for at dine produkter blir markedsført på riktig sted, til riktig tid, overfor riktig målgruppe!

Lydspottene produseres ferdig i vårt eget studio – raskt, profesjonelt og rimelig! Vi produserer i overkant av 2500 lydspotter hvert år. Vi i Lydbox vil være i stand til å imøtekomme de fleste kravspesifikasjoner og ønsker innen lydproduksjon.

Dette sier noen sentere som har valgt å forsterke sin markedsføring med Lydbox:

Odd Rune Bjørge, Senterdirektør Bergen Storsenter, Olav Thon Gruppen.

Vi ønsket å få på plass en proff senterradio og jeg er veldig godt fornøyd med vårt valg av Lydbox. Informasjon- og reklamebudskap blir produsert raskt og spiller til avtalt tid. Vi benytter blant annet Lydbox til å informere om vår kundeklubb. Ulike tilbud, aktiviteter og annet som kun gjelder våre medlemmer, blir annonsert via ulike kanaler og med Lydbox løfter vi fokuset ytterligere. Jeg er veldig godt fornøyd med spottene som spilles og merker at dette har en god effekt. Vi har fått flere medlemmer og butikkene som har hatt lydreklame, er fornøyde. Jeg kan anbefale Lydbox.

Og butikkene…

Meny, OBOS Tveita Senter.

Vi bestemte oss for å teste Lydbox som eneste annonsemedium i forbindelse med tilbud på 125 grams laksefilet. På en gjennomsnittsdag selger vi normalt i underkant av 10 kg laks, mens vi med tilbudet annonsert på Lydbox ble utsolgt i løpet av seks timer. Da hadde vi solgt 110 kg laksefilet! Vi er svært fornøyde med resultatet, og kommer til å bruke Lydbox som fast annonsemedium fremover.

– Eldar Fagerdal, butikksjef

 • Firma
  Lydbox as

 • Kontaktperson
  Tom Blomberg

 • Nettside
  lydbox.no

Enerett til å selge lydreklame

Lydbox as har enerett til å selge lydreklame til våre 2900 butikker fordelt på over 51 kjøpesentre. Kampanjer til de ulike kjedene som for eksempel Meny, Apotek 1, Intersport  når de ønsker å forsterke sine kampanjer på kjøpesentrene. I tillegg kan vi tilby kampanjer på hele vårt nettverk av kjøpesentre med  1,5 millioner besøkende ukentlig til alle merkevarer og produkter som selges på sentrene.

 

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgaver vil være:

 • Salg av lydreklamekampanjer til butikker på kjøpesentrene, rikskunder og mediebyråer til både nye og eksisterende kunder.
 • Etablering av nye kunder og videreutvikling av eksisterende.  

Denne muligheten passer for:

Dette er en kreativ, morsom og spennende salgsjobb. Vi ønsker en kandidat som kan bygge tette og gode relasjoner til våre kunder, og ta ansvar over kundereisen til sin portefølje. Vi lever av å være den foretrukne samarbeidspartneren til våre kunder, ikke bare en gang, men hver gang kundene har behov for lydreklame på kjøpesenter. Det er derfor viktig at kandidaten har gode kommunikasjonsegenskaper, som hjelper i å opprettholde samarbeidet med kundene over tid.

Hva får du av Lydbox? 

 • Vi gir deg oppfølging og coacher deg både før og underveis i vår salgsprosess. Vi ønsker at du skal få best mulig erfaring med oss, og ikke minst resultat! Det skal ikke stå på oss om vi har gjort jobben vår eller ikke.
 • Salg av spennende reklame og lydprodukter (lydspotter) til kunder over hele landet.
 • Du får muligheten til å samarbeide med noen av Norges største og mest kjente merkevarer og produkter.
 • Bli en ekspert på lyd – sanseopplevelsen som vi alle hører, men svært få forstår. Det er lyd som skaper stemningen. Det er det som er kraften av lyd.
 • Mulighet til å tjene godt med en svært god prosentmodell.