Lydbox as

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: Bil og transport, Dagligvare og faghandel, Grossisthandel, Helse, Klær og tilbehør, Møbler og interiør, Offentlig sektor, Reise og turisme, Software og IT, Sport og friluftsliv, Velvære og skjønnhet

Type mulighet: Ansatt selger / Salgsagent

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Er du interessert i å ta et steg inn i verden av LYD? Har du et brennende ønske om å jobbe med de største kundene innen lyd- og lydopplevelser?

Da er det kanskje akkurat deg vi søker til jobben som salgsagent for Lydbox AS.

Vi i Lydbox jobber hver dag med å skape sterke lydopplevelser for våre samarbeidspartnere. Du finner oss på 80+ kjøpesenter og varehus, showrooms, i offentlige rom & kontorer og i kunst & kultursektoren. Blant våre kunder finner du Olav Thon, Steen & Strøm, Amfi og Alti kjøpesentre over hele landet. Vi tilbyr våre samarbeidspartnere en tilpasset, skreddersydd og autentisk internradio, via sitt eget høyttalersystem.

Vi er på utkikk etter en salgsagent som kan ta over en større andel av porteføljen på norske kjøpesenter. Det vil si å skape varig og god kundekontakt med de største butikkjedene/rikskundene, men også den lokale strikkebutikken. Du vil ha muligheten til å jobbe med lydopplevelser hvor målsetningen er å fange oppmerksomheten, engasjere og samtidig trekke besøkende mot ulike butikker de hører over senterradioen. Dette er en mediekanal utviklet sammen med senterledelsen, for kjøpesentrene og deres leietakere. Som salgsagent må du brenne for lyd. Våre samarbeidspartnere har behov for å bli inspirert med alle mulighetene lyd har å tilby og hvordan lyd er en problemløser. Sammenlignet med andre sanseapparater blir ofte lyd nedprioritert. Dette er en problemstilling vi som selskap har valgt å gjøre noe med. Vi trenger derfor en salgsagent;

 Som kan inspirere med sitt engasjement for lyd.

 Har gode relasjonelle egenskaper.

 Ta ansvar over en større portefølje av kunderelasjoner.

 • Firma
  Lydbox as

 • Kontaktperson
  Tom Blomberg

 • Nettside
  lydbox.no

Enerett til å selge lydreklame

Lydbox as har enerett til å selge lydreklame til våre kjøpesentre, og kan tilby kampanjer på hele vårt nettverk av kjøpesentre med  1,5 millioner besøkende ukentlig til alle merkevarer og produkter som selges på sentrene.

 

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Gode provisjonsbetingelser

  Lydbox har gode provisjonsbetingelser.

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgaver vil være:

 • Bygge relasjoner med nye og eksisterende kunder, samt salg av lydopplevelser og lydreklamer til rikskunder og mediebyråer.

Denne muligheten passer for:

Dette er en kreativ og spennende salgsjobb. Vi ønsker kandidater som kan bygge tette og gode relasjoner, å ta ansvar for sin portefølje. Vi lever av å være den foretrukne samarbeidspartneren til våre kunder, ikke bare en gang, men hver gang de har behov for lydreklame på kjøpesenter. Det er derfor viktig at kandidaten har gode kommunikasjonsegenskaper, som opprettholder samarbeidet med kundene over tid.

Hva får du av Lydbox? 

 • En av markedets mest spennende og kreative arbeidsplasser! Bli en ekspert på lyd – sanseopplevelsen som vi alle hører, men svært få forstår. Det er lyd som skaper stemningen. Det er det som er kraften av lyd.
 • Vi gir deg oppfølging og coacher deg både før og underveis i vår salgsprosess. Vi ønsker at du skal få best mulig erfaring med oss, og ikke minst resultat! Det skal ikke stå på oss om vi har gjort jobben vår eller ikke.
 • Salg av spennende reklame og lydprodukter (lydspotter) til kunder over hele landet.
 • Du får muligheten til å samarbeide med noen av norges største og mest kjente merkevarer og produkter.
 • Mulighet til å tjene godt med en svært god provisjonsmodell.
 • Meget gode utviklingsmuligheter for rett person.