Avtalemegleren AS

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: B2C

Type mulighet: Ansatt selger / Salgsagent

Betingelser: Provisjonsbasert. Minimum inntjening kr. 2000 per dag (gjennomsnitt kr. 4000).

Fordeler: Brukervennlig CRM / Gode provisjonsbetingelser / Høyt inntektspotensial / Salgsleads

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Som aktiv selger i snart 11 år nå vet jeg hvordan en selger ønsker at verktøyene er tilrettelagt for å kunne tjene godt.

Prosjektet vi nå søker selgere til har vi lært opp over 1000 selgere på. Det betyr at alle ledd i prosessen er perfeksjonert og lagt til rette for at du som ønsker å begynne å tjene penger fra dag 1 får til dette,  så lenge arbeidsvilje og ønsket om å tjene penger er på plass.

 

Ferdige leads - Lettsolgt produkt

Du vil ringe privatkunder (B2C), fra hjemmekontor/der du ønsker å være i verden. Du ringer på leads med ferdiglagd mal, og deler ut prøve-pakker  på helsekostprodukter for Norges største aktører innen dette feltet. Du selger for en seriøs aktør og tilbyr en gratis prøvepakke. Ergo, konverteringen er veldig god.

Du vil få god opplæring og oppfølgning, alt digitalt via google meets.

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Brukervennlig CRM

  Du får tilgang til vår brukervennlige CRM-løsning. Veldig enkel å bruke. Logg deg på og begynn å selg.

 • Gode provisjonsbetingelser

  Vi har gjennomført et grundig 3-måneders pilotprosjekt på produktet du vil selge. Vanlige snitt på en full arbeidsdag (7,5 timer) er kr. 4000 i inntjening til deg.

 • Høyt inntektspotensial og fleksibilitet

  Så lenge du oppnår minimumsbudsjett på kr. 2000 i inntjening til deg så legger vi oss ikke opp i hvor lenge du jobber. Med god innsats er det fullt mulig å oppnå bdusjettet på 2-3 timer.

 • Salgsleads

  Du jobber på ferdige lister du får fra oss.

Bli en del av vårt A-team

Vi bygger nå et lite A-team med selvstendige selgere, som evner å ha struktur i arbeidshverdagen sin. Helst med eget selskap,  mulighet å ansette dersom dette er nødvendig. Arbeidsvilje og kontinuitet veier tyngre enn erfaring.

Det eneste du trenger er pc, headsett og arbeidsvilje.

Ditt minimums-budsjett er på 2000kr om dagen i inntjening til deg. Dette er mulig å få til på 2-3 timer med aktiv jobbing.

Vanlig snitt for de som jobber vanlig arbeidsdag (7,5 timer) er 4000kr i inntjening pr. dag. 20 arb. dager x 4000 = 80 000.

Send din søknad i dag.