Toilet Tapes BV

Områder: Hele Norge (evt. Skandinavia)

Selger til: Dagligvare og faghandel, Grossisthandel, Horeca

Type mulighet: Nasjonalt agentur

Betingelser: Nasjonale agenturrettigheter

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Er du en dyktig agent som kan få inn et nytt rengjøringsprodukt i norsk dagligvare?

Hvis du har et godt kontaktnettverk i dagligvare og Horeca kan dette være et spennende agentur for deg.

Toilet Tapes er en nederlandsk produsent av bærekraftige toalettblokker, og etter å ha hatt betydelig vekst i det tyske og østerrikske markedet, ser vi etter agenter som kan bidra til å bygge vår tilstedeværelse i Norge.

Toalettblokkene våre er ikke bare bærekraftige, de inneholder opptil 90 % mindre plast enn tradisjonelle toalettblokker, de er også veganske, dyremishandlingsfrie og egnet for toaletter uten kant.

Som en erfaren agent vil du ha gode kontakter på tvers av et bredt spekter av utsalgssteder og vil markedsføre produktlinjen vår til nøkkelkjøpere. Selv om du jobber eksternt og bestemmer dine egne timer, vil du motta kontinuerlig og regelmessig støtte fra teamet vårt.

Vi tilbyr også sjenerøse provisjonssatser.

Å selge våre toalettblokker er en flott mulighet til å bygge en solid portefølje av kunder samtidig som det bidrar til å fremme bærekraft og miljøvennlige produkter.

 

Produktet

Å bruke toaletter er ikke det mest interessante temaet i verden, men vi gjør det alle flere ganger om dagen. Vi ønsket å gjøre opplevelsen mer behagelig, og vi ønsket også å gjøre den snillere for miljøet.

Resultatet er Toilet Tapes – toalettblokker (biologisk nedbrytbare såper) som inneholder opptil 90 % mindre plast enn tradisjonelle blokker. De kommer i åtte dufter med minimal emballasje, er veganske, fri for dyremishandling og varer i mer enn 160 skyllinger.

De har behagelige design som skiller seg fra plasten til tradisjonelle blokker og gir langvarige, friske og naturlige lukter.

Ledig agentur

Vi ser etter noen som kan representere oss på en god måte i det norske markedet.

Vi vil kunne tilby eksklusivitet for Norge og god salgsstøtte.

Ta kontakt for å diskutere nærmere betingelser.

Denne annonsen er utløpt

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Grossisthandel.

Client Logo

Ole Moe AS

Ole Moe AS er en totalleverandør innen jernvare og maling til jernvareforretninger, byggevareforretninger, fargehandlere, håndverkere og landbrukssektoren. Virksomheten holder til…

Mer informasjon »
Client Logo

Network Negotiations AS

Vi i Network Negotiations AS samarbeider tett med flere selskaper i Norge som primært driver med utlevering av pakker. I…

Mer informasjon »
Client Logo

Enklere Kontor AS

Enklere Kontor ble stiftet i 2021 som en nettbutikk med tilbehør for hybrid kontoret: for deg på farten, på stranden…

Mer informasjon »