Esja Spirits

Områder: Hele Norge

Selger til: Vinmonopolet og Horeca

Type mulighet: Eksklusiv importør

Betingelser: Gode betingelser med eksklusivitet for Norge

Volcanic Drinks ehf ble grunnlagt i 2010. Vi begynte med å produsere Volcanic longdrinks. I 2014 utvidet vi med vår vulkanske vodka og Old Islandia gin. De første årene var fokuset hovedsakelig på vårt hjemmemarked på Island. I 2019 begynte vi salgsaktivitet utenlands og produktene ble godt mottatt i blant annet land som Spania, Danmark, Canada, og Danmark. I 2020/21 stoppet mye opp grunnet pandemien, men nå er vi i full gang igjen med den internasjonale satsingen.

Nå skal vi erobre det norske markedet og søker etter en eksklusiv nasjonal agent i Norge.

 

Produktene

Våre oppskrifter er basert på islandske tradisjonelle ingredienser.

Vår gin kommer fra den gamle Islandia-oppskriften som har sin opprinnelse på eiendommen Krónustaðir på Nord-Island der vår mesterbrenneri ble født. Oppskriften har blitt utviklet over 30 år, og vi er veldig stolte av den uforlignelige smaken og smakene fra vår gin. Du kjenner krydrede toner av jordnære, forskjellige urter og en sterk einernote. Den er tørr og jordnær på smak. Einer kommer også gjennom i smaken, senere påvirket av den krydret-varme ingefæren. Finishen er tørr og langvarig.

Vår Whisky og Vodka byr også på tilsvarende unike smakopplevelser. Du kan lese mer om de ulike produktene og utviklingen av dem på vår nettside.

Nasjonal agent søkes

Vi ønsker nå å komme i kontakt med en aktør som kan ha agenturet for det norske markedet.

Vår målgruppe er kvalitetsbevisste forbrukere – og vi ønsker vår agent å hjelpe oss inn i ulike salgskanaler. Vi vil gjerne komme inn på Vinmonopolet, tax-free butikker, og Horeca-markedet.

Vår partner/importør i Norge vil få gode betingelser og eksklusivitet for Norge.

Ta kontakt for mer informasjon.

 

Denne annonsen er utløpt

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Horeca.

Client Logo

Fafa's

Fafa’s ble grunnlagt i 2011 i hjertet av Helsinki og har vokst fra en 8-seters restaurant til en restaurantkjede med…

Mer informasjon »
Client Logo

SELECT from NATURE

SELECT from NATURE selger produkter som er bærekraftige og gjenbrukbare til servering og restauranter. Våre produkter produseres på Lombok i…

Mer informasjon »
Client Logo

TekBot

TekBot har rettighetene for banebrytende roboter som gjør mange jobber utført av servicepersonell i dag. Avanserte innstillinger gjør at robotene…

Mer informasjon »