SELECT from NATURE

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: Horeca

Type mulighet: Forhandler / Salgsagent

Betingelser: Det vil være god inntjening som er basert på 20% av netto salg.

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser

Salgskanaler: Kan selges online (uten å snakke med kunder)

SELECT from NATURE selger produkter som er bærekraftige og gjenbrukbare til servering og restauranter. Vi startet vår egen produksjon på Lombok, Indonesia i 2018, og sender våre produkter over hele verden. Våre standard bambussugerør er 20 cm lange, men størrelsen og bredden kan variere siden bambus er et naturprodukt. Vi tilbyr også tilpassede størrelser og lengder på bestilling. En eske inneholder cirka 2800 – 3000 sugerør, veier omtrent 14 kg, og sugerørene er pakket i bunter på 20.Sugerørene kan vare i ett år eller lenger, avhengig av tørking etter vask.

Vi søker nå samarbeid med agenter og forhandlere i hele Norge.

 

Produktene

Våre topp produkter er Bambus sugerør, kokosnøtt boller og tre bestikk. Alle våre produkter er håndlaget.

Plastikk-sugerør er nesten en saga blott. Med økt fokus på miljøet finnes det nå ulike typer sugerør – miljøvennlige, nedbrytbare, gjenbrukbare og bærekraftige. Heldigvis kan vi fortsatt nyte sugerør til cocktails, smoothies, iskaffe og mer, med en bevisst tilnærming til miljøet og planetens fremtid.

Vi håper at vi har fanget interessen din for bambussugerørene ved å forklare de forskjellige alternativene på markedet. Vår bedrift Select from Nature er klar til å tilby deg bambussugerør. De tåler høye temperaturer og kan brukes i oppvaskmaskin for kopper, glass og bestikk, og vaskes mange ganger. Bare sørg for å plassere dem slik at de kan tørke ut, noe som vil gjøre dem mer holdbare. Og husk at de kan knekke hvis de utsettes for hardt trykk som biter eller tråkker på dem.

De fungerer også svært godt i bilder for markedsføring av ulike drikkevarer. Kan brukes i kalde og varme drikker.

 

Vår målgruppe

Vi ønsker volum kunder som hoteller, kaffe, juice og smoodie servering steder, restauranter og event. Kantiner, interiør butikker, nettbutikker.

Salgspartnere søkes

De som ønsker å jobbe med produkter som erstatter plast og ønsker å jobbe med bærekraftige produkter.

Dette er et stort og stadig voksende marked.

Ta kontakt for mer informasjon.