SocialScreen

Områder: Vestlandet

Selger til: B2B - Alle aktører med behov for å kommunisere et budskap ut til mottaker er en potensiell kunde

Type mulighet: Salgsagent

Betingelser: Høyt inntektspotensial: 0-100.000 kr + i måneden

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser

Salgskanaler: I fysiske møter og webmøter/telefon

SocialScreen er et Trondheims-basert software-selskap som utvikler og selger infoskjermsløsninger. Selskapet ble stiftet i 2016 og har siden jobbet med å utvikle programvaren. Vi leverer software og hardware for infoskjermer over hele landet og til alle bransjer.

 

  • Firma
    SocialScreen

  • Kontaktperson
    Emil Eide Eriksen

  • Nettside
    socialscreen.no

Våre løsninger

Med vår software i dine skjermer kan du enkelt sette opp at det skal kjøres forskjellig innhold til forskjellige tider på døgnet, og du kan sette opp innhold som kun vises ved spesielle værforhold.

Ved spesielle kampanjedager kan man også sette opp spesialinnhold i forbindelse med eventet. Dette kan feks være interaktive konkurranser hvor kunden deltar via sin mobiltelefon, hvor de spiller quiz, roulette eller andre aktiviteter.

De fleste butikker er i dag blitt veldig flinke på sosiale medier som Facebook og Instagram. Med vår software kan du koble til disse kildene og automatisk vise det siste innholdet fra sosiale medier. Dette gjør det enda enklere for dere å oppdatere skjermen jevnlig, og dere får dobbel utnyttelse av sosiale medier.

Har man andre kilder hvor det er mulig å hente data direkte inn i skjermen, så kan vi selvfølgelig være behjelpelig med å få koblet opp denne dataen mot våre systemer slik at dere får det direkte på skjerm.

Med mange avdelinger rundt om i landet kan det være en utfordring å få informasjonen ut til alle ansatte. Med infoskjermer plassert rundt om på de forskjellige lokasjonene har dere en enkel og effektiv måte å ut informasjonen på. Med vår software for infoskjermer kan man sitte hvor som helst i verden, og på hvilken som helst enhet, og legge ut ny informasjon på skjermene. Enten som det er på kontoret, hjemme eller på ferie.

Vår målgruppe

B2B – Alle aktører med behov for å kommunisere et budskap ut til mottaker er en potensiell kunde. Infoskjermløsnignen har fordelaktige løsninger både ute i et salgslokale, offentlige rom og/eller til intern bruk.

Noen av våre kunder: Møller Bil, NTE, Norske Skog, Heidenreich, Bygger`n, Høyskolen i Kristiania, Mesta, Altera m.f.

Kandidatene vi søker

Vi er på utkikk etter agenter som brenner for nye løsninger og teknologi.  En person som hele tiden ser etter de beste løsningene og bruksområdene opp mot nye kunder. Da det vil bli gitt full opplæring trenger man ikke mange års erfaring, men det er viktig for oss at potensielle agenter finner kjemien med våre produkter.