Forma 5

Områder: Hele Norge

Selger til: Bedrifstmarkedet

Type mulighet: Nasjonalt agentur

Betingelser: Provisjon på alt salg i Norge - Mulighet for eksklusivtet

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Forma 5 er en kjent spansk produsent av kontormøbler og ulike typer stoler. Bedriften ble etablert for mer enn 35 år siden og har i dag over 300 ansatte.

Dette er et innovativt selskap som stadig søker å gjøre produktene sine bedre og mer komfortable. De fokuserer på design som gir klare fordeler for kundene, og vektlegger ergonomi, visuell kvalitet, estetikk, robust industridesign, førsteklasses materialer og nyskapende teknologi.

Siden år 2000 har Forma 5 ekspandert internasjonalt og selger nå produkter i over 60 land. De har agenter i land som Frankrike, Tyskland, Storbritannia, Irland, Nederland, Polen, Romania, Latin-Amerika, De forente arabiske emirater og USA.

Nå søker de en agent for det norske markedet!

 

 

Produktene

Vi leverer en bred rekke kontormøbler for distributører. Dette inkluderer alt fra bord og stoler i forskjellige stiler, lenestoler og sofaer, til gruppesitteplasser, romdelere, skuffemoduler og oppbevaringsløsninger. Våre produkter kommer i to hovedkategorier: standard katalogprodukter og tilpassede løsninger for unike prosjekter og kontrakter.

Få agenturet for Norge

Vi søker en agent med erfaring og etablerte kontakter i bransjen.

  • Jobb med en etablert og innovativ aktør i bransjen
  • Selger i 60 land allerede – svært konkurransedyktig
  • Vi stiller opp med opplæring og support du behøver for å lykkes
  • Mulighet for eksklusivtet for Norge, evt. Skandinavia.
  • God provisjon på alt salg

Ta kontakt ved interesse.