Alokera

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: SMB-markedet

Type mulighet: Salgsagent

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Er du en dyktig selger som også har erfaring med å bygge salgsorganisasjoner?

Liker du å jobbe selvstendig med mulighet for virkelig god kompensasjon? Da er dette muligheten for deg.

Vi i Alokera søker nå etter en ansvarlig person som ønsker å jobbe langsiktig med å utvide vår virksomhet og utvikle både nye og eksisterende kunder. Vi tror på frihet under ansvar og er villige til å investere i deg som er interessert i å bli et verdifullt tilskudd til vårt team.

 

Om Alokera

Vi er et ledende IT-konsulentselskap som er i sterk vekst. Vi leverer avanserte IT-løsninger for små og store bedrifter innen program- og programvareutvikling, driftsløsninger, programmering, web- og mobilutvikling og design.

Akkurat nå er IT-sikkerhetstjenestene våre på vei oppover, og derfor må vi styrke dette området med nye talenter.

Våre tjenester er sertifisert i henhold til ISO27001 og oppfyller alle GDPR-krav.

I Alokera har vi stor tro på at ansatte som har det bra presterer bedre, derfor jobber vi med personlig utvikling og for å skape best mulige arbeidsforhold. Vi tror også på å gi god kompensasjon for godt utført arbeid. Derfor er det store muligheter for en dreven og ambisiøs person til å oppnå suksess hos oss. Både vi og våre kunder ser verdien i langsiktige relasjoner. Derfor har vi utviklet en kompensasjonsmodell som tar høyde for dette.

Dine arbeidsoppgaver

Som salgssjef hos oss i Alokera er du ansvarlig for å utvikle og drive en salgsstrategi rettet mot å utvide vår virksomhet innen IT-sikkerhet. Fokus er både på å behandle nye kunder og på å utvikle eksisterende. Vi vil gi noen kundeemner av høy kvalitet som må håndteres forsiktig og gjennomtenkt.

Du må også selv kunne identifisere nye forretningsmuligheter og potensielle kunder. En viktig del av arbeidet består derfor i å identifisere nøkkelpersoner og bygge sterke personlige relasjoner til dem. Du vil administrere hele salgssyklusen og føre oversikt over gjennomførte og kommende salgsaktiviteter i våre CRM- og salgsverktøy. Sammen med markedsteamet vil du også utvikle salgsmateriell og kampanjer.

I arbeidet ditt forventes det at du gjennomfører både fysiske og digitale møter. Du vil også gjennomføre produktdemonstrasjoner og presentasjoner for å informere og utdanne potensielle og eksisterende kunder om Alokeras tjenestetilbud.

Vi ser etter deg som har:       

  • Dokumentert erfaring med B2B-salg (fortrinnsvis innen IT / cybersikkerhet)
  • Gode kommunikasjons- og presentasjonsevner
  • Erfaring med arbeid i CRM og salgsverktøy
  • Erfaring med å holde digitale presentasjoner og møter

Hva du får

Hos oss i Alokera får du en konkurransedyktig provisjon hvor din portefølje av kunder gir deg tilbakevendende kompensasjon. Dette gir deg både mulighet til god inntekt og langsiktig trygghet. Du vil også få mulighet til å bygge opp en salgsorganisasjon under din ledelse og ha inntekter på alt salg. Du vil få god støtte og hjelp for å få dette til.

For rett person tilbyr vi også omfattende fordelspakker.

Er du en salgsleder som brenner for IT-sikkerhet? Ta kontakt med oss ​​i Alokera!

Søk ved å sende CV og følgebrev til fredrik@alokera.com.